10 de desembre del 2008

LEE: Acabant sa primera volta...

Bones a tots,

després de dues setmanes sense actualitzar sa informació sobre sa LEE (massa maldecaps), torn a presentar-vos com estan ses coses, ara que estam a punt de finalitzar sa primera volta des campionat.

Es Gerrets són líders, amb s'única errada de s'empat contra es Buidadotes, perseguits per uns Güizas que sense dubte donaran guerra fins en es final. S'Atlètic Buidadotes i uns desmillorats New's Team comparteixen sa tercera plaça, això sí, es verdescs tenen un partit menys que es blancs. Reial Porcell i Xapetes Taronges (amb un fitxatjot de categoria, se veu) lluiten per assolir posicions UEFA, mentre que R de Rodett se presenta com es màxim candidat a Cenicienta.


Resultats de ses darreres jornades




Classificació actualitzada




Propera jornada

Com veis, he programat dos partits de s'Atlètic Buidadotes i, a més, amb una hora entremig. Pens que possiblement sigui sa millor manera de jugar es dos partits aquest diumenge, ja que podríeu descansar una horeta (i mirar s'apassionant New's - Gerrets) i després otra ves a donar-ho tot contra es Güizas. Igualment, depèn de voltros, si preferiu jugar es partits consecutivament o fins i tot jugar-ne només un i mirar de fer s'altre més endavant, digau-ho!
Si es Buidadotes no diuen res, idò, aquest seria s'horari previst... Esper que tothom hi estigui d'acord!

4 comentaris:

cuads ha dit...

buidawavers!!!! vos he enviat un mail amb el estado de la cuestion, pero ara me confirmen desde gmail q no vos ha arribat!!!!

bé es tema: vos va bé jugar dos partits diumenge? es super sundays se mos donen bé.

i: heu de duur 27'5 euros per escroto i aixi ja pagam sa lliga d'una puta vegada

sionel avisa a nen lliro i a n'andreu per favor.


MORT A NES JERRETS.

lluc ha dit...

(MARC)

Com se pot veure, a n'es calendari de sa propera jornada hi ha es resultats de sa jornada pasada, petit fallo.. feis com si no hi fossin.

Nate ha dit...

Jo si es puta mega refredat que duc a sobre m'ho permet estaria disponible. Això sí jo trob que amb un partit ja bastaria. El super sunday ha de ser una cosa més excepcional tirant a darrer recurs al final de sa temporada. Crec q no hem de subestimar ningu, ses xapetes s'altre dia varen venir reforçades per lo q em varen dir amb un crackot enorme aixi que al loro! a més els buiders hem de tornar a agafar el ritme que duim un mes turats!! (sobretot es mordors com jo que no jugam cap altre lliga més! jeje)

enga

Bua ha dit...

Aquella jugada polèmica kempes-davantercentregrosdesgüizas donarà que xerrar.
Això es un duel Gerrets-Güizas.