9 de desembre del 2008

Ribotet als Detroit

Després del "standby" i les baixes que han tengut els Detroit en els darrers mesos, vaig iniciar una investigació degut a uns rumors que deien que els components del grup cercaven músics per suplir les importants baixes que havien sofrit.

Pasats més de tres mesos intensos demanant i demanant, seguint durant hores als músics, escoltant conversacions telefòniques, espiant-los tan si feia calabruix, neu, fred, calor, m'ataquesin un esbart de moscards tant grossos com una taronja, tengués fam, pixera o caguera!
Després d'haver passat aquets infern, ho vaig aconsseguir, vaig aconsseguir la prova que corfirmava els rumors!

En Marco va mantenir converçacions amb el gran cantant serverí Toni Ribot, més conegut per "Ribotet", demanant-li la incorporació inmediata al grup!
En aquesta conversa en Ribotet li va dir que ho havia de pensar, ja que els Detroit no tocaven la única cançó que sabia, el "sufre mamón" de Hombres G.
Marco desesperat per trobar gent vàlida per el grup, es va posar de genolls i li va suplicar:
"Per favor vina amb nosaltres. Farem lo que ens demanis, com si hem de fer un concert de dues hores tocant la mateixa cançó".
En Ribotet, vent aquella imatge de necesitat i desesperació, li va contestar:
"D'acort, però heu de dur na Carmen de Mairena perque me faci els coros".
A n'en Marco se l'iluminaren els ulls i arribaren un acord. L'acord és que els Detroit faran concerts tocant el "sufre mamóm" durant dues hores amb la veu d'en Ribotet, les guitarres d'en Marco i d'en Palerm, la bateria de n'Estefan i els coros de na Carmen de Mairena sense tenir cap baix ja que tots se'l toquen tot el dia.

Així que preparau-vos per l'estiu que vé!! Comprau-vos taps per les orelles ja que després de cinc minuts tocant ja no voldreu tornar a escoltar en la vida aquesta tortura musical.

Per qui no s'ho cregui, aquí vos deix la prova fotogràfica amb la cara de s'atisfacció den Marco per haver aconsseguit el nou petit, gran cantant serverí.





Pd: També vaig aconseguir un video d'un assaig que varen fer, però no le pogut posar degut al meu catetisme amb els ordinadors!
Pd2: Quan aprengui un poc més en el tema informàtic, pujaré el video.

5 comentaris:

lluc ha dit...

jajajaja!!

Què bona Juli!

Gran es fitxatge den Ribotet, està clar que Detroit necessitava un cop d'efecte per ressorgir d'aquest petit entrebanc. Donarà espectacle i ternura.

Propos que KARRONYA torni a ser es nom des grup..

Marc ha dit...

E-normous!

Bua ha dit...

I jo q pensava que tenia exclusivitat com a representant d'allegados a Detroit...
Iluso de mí.
Bona, Juli.

roseta ha dit...

jajaja! boníssim!! seria un gran fitxatge!

Anònim ha dit...

Juli - super - no me puedo parar de reir.

Estoy ansiosa por ver a este concierto.
..... y esta foto, con la cara de felicidad de mi hijo - perfecta !!!