18 de gener del 2009

APM + NINTENDO 64 MIX

Divendres vespre, es cofrares que quedàrem per aquí vàrem fer un soparillo a cases amb posterior xumada. Va destacar sobretot es joc "Noms de Expressions d'APM", que va durar una eternitat. Més tard, se mos va ocórrer mirar ses expressions que havíem dit via youtube. I aquests dos vídeos són es definitius. Quinze minuts de frases mítiques de s'APM enllaçades perfectament, amb classe. Disfrutau (recoman mirar-ho xumat).






I també férem un remember d'aquest increïble remix de s'al·lot de sa NINTENDO 64, que mos va deixar a tots per terra xapant-mos es cul.

4 comentaris:

marco ha dit...

Meam,un dubte:

a nes segon video, minut 4.13 quan surt un tipo diguent "tu te crees que esto es normal?"...Aquest no ha vengut qualque vegada a jugar a sa LEE??? Juraria que l'he vist qualque vegada...

Marc ha dit...

Eu és!!
De fet ha vengut a jugar amb es Gerrets, es colega de'n Tomevet! De fet crec que li deien "Ramos" o algo així... Jajaja que gran...

xavi santvi ha dit...

Aaaaahoooora! Sempre que el veia em sonava la cara, però em passa tant sovint que ja no m'hi vaig capficar!jaj...que bona marco!

Marc ha dit...

sentve!
tenc cosa per cases!
passa avui tipo les 8! (no tenc mòbil)