21 de gener del 2009

Un poc de cine (fals)

Bones a tots. Després de mil anys sense escriure res a n'es blog, m'he decidit a fer-ho. I ha estat perquè he vist un link a que està allà on hi ha es llista de Blogs i pàgines associats a n'es nostro. Concretament ha estat es blog des Cercle del Drac on he vist un curiós trailer d'una pel·lícula que no es farà. Però m'ha agradat tant que he decidit seguir es link per veure a on em portava. Idò bé, no sé si ho coneixeu però hi una pàgina que es diu teaserland on tots aquells que ho desitgin poden penjar un trailer d'una pel·lícula que no es farà. Es motiu és ben senzill: no tohom pot fer una peli, però hi ha molta gent que té idees. Per això es fa un trailer i si, hi ha sort, potser es podria acabar convertint en peli. Tothom hi pot participar. De fet, directors professionals com Jaume Balegueró o Paco Plaza tenen ja es seu "fals" trailer
Hi ha tota classe de gènere i qualsevol pot enviar-ne un. Per això Caudi, Cuads, Edu, Bola i tot aquell que no tengui vergonya, miam si mos montam un trailetr i l'enviam!!!!!

Aquí vos deix un tast

Alma Cubrae. Aquesta és sa que ma soprès més de totes, per no ser pro. Es sa que ni ha a nes Cercle del Drac.



El Exorcista V





Maldito Viernes



My best Friend's Cock



Molecular Zombie



El último Gaudí



Desde el curro con amor, Rufire

11 comentaris:

Xavibanyo ha dit...

k bé fires!!
val a dir que Alma Cubrae són una penya de BAnyoles i comarca, entre els quals en Quim Coll o Quim "el Fuster" per sa cofradia, que es dediquen a muntar espectacles medievals ultra-molons pels pobles. Amb armadures, cavalls i espases de veritat; dimonis, orcos, canyons i focs artificials, vikings.. lo que faci falta!!

Xavibanyo ha dit...

en kane, ojo avisador en aquestes coses, m'han informat que al minut 1:06 podem veure el Senyor Kim El fuster donant-ho tot!! jajja.. kin crack!

Marc ha dit...

joer Fires són enormes, recoman sobretot "La polla de mi mejor amigo" (My best friend's cock) i "Molecular Zombie", per lo megacutre que és...
Enormèrrim senyor Quim, quina posse d'actorarro!!!

xavi santvi ha dit...

Gran!! Enorme Kim!! Alma cubrae molt señor de los anillos pero molt ben fet, amb quines càmeres ho van grabar? de cine?? felicitats banyolins!! El exorcista V pell pura! Impressiona Molecular Zombie!! Està clar que pordriem opositar amb un tràiler enormèrrim, amb un títol encara millor; "La cofradía"...pròximamente en los cines...donaria molt de suc..

xavi santvi ha dit...

...o "the cofrady"..molt més sistem

rufire ha dit...

banyo, ja he entrat a se seva pàgina web i he vist tot el que has dit adalt. Però es que es resultat des trailer m'ha deixat esfereit! Està de puta mare.

Sa idea de "the cofrady" és molt suculenta

Sabia que "Molecular Zombie" també tindria èxit, jejejejej

Bua ha dit...

Cagontot, Fire!
Ara se m'ha fotut es só de s'ordenata de ca meva. Conyo!
Miraré aquests videos, no ho dubtis.

Bua ha dit...

Ses pelis que no veurem... molt bó, Rufire, desde el curro, ara sí amb so só que pertoca.
Molecular zombie i sa perdiu des meu millor amic, jaja, molt bó.
M'apunt d'actor secundari a THE COFRADY, "estreno en diciembre 09".

rufire ha dit...

No té res a veure però haig de posar una frase que he sentit avui a cutro que va dir en Florentino Pérez:

"Dan más trabajo estas 24 personas que 115.000 empleados", referint-se a gestionar el Madrid

Enorme

Marc ha dit...

al·lots, es de Cercle del Drac han penjat un altre peazo de vídeo megacurrat d'aquest personal d'Alma Cubrae, again amb mestre Quim donant-ho tot...
http://vimeo.com/1540716

Llorenç de Pina ha dit...

Quina xapada amb sa de La polla...