23 de juny del 2009

LEE: Post final

Bueno gent,

amb un retràs considerable me dispòs a publicar es darrer post de sa temporada regular de sa Lliga de s'Eixample Esquerre, amb es resultats de sa darrera jornada i sa classificació, que (aquest any, sí!) té com a primer classificat i campió de sa LEE 08/09 a uns intractables FC Gerrets.

Sa jornada començà amb un descafeinat Xapetes Taronges - Atlètic Buidadotes que acabà amb pallissa (8-2) pes Xapis, que d'aquesta manera avancen a uns decepcionants New's Team i acaben sa temporada amb una meritòria quarta plaça. Però passem en es partit des partits, en es duel de s'any. Després d'un any sense pràcticament errades (només un empat contra es seus eterns rivals), es Gerrets havien de demostrar que mereixien es títol en es seu darrer partit contra uns Güizas que venien fortíssim i guanyant-ho tot des de ja feia moltes setmanes. Va ser un partit polèmic, disputat i intens [CRÒNIQUES DETALLADES AQUÍ] que acabà amb una contundent victòria des de negre (6-3), que aconseguiren així sa seva primera Lliga de sa seva dilatada història.

Acaba idò una temporada marcada per sa catàstrofe meteorològica de finals de Gener, que mos va fer estar uns dos mesos aturats i que ha impossibilitat sa celebració de sa ja tradicional Champions (o CLEE). Esperem que l'any que ve tot torni a sa normalitat i, per què no, es nombre d'equips augmenti!


Resultats de sa jornada




Classificació




Bon estiu a tothom!

6 comentaris:

tofito ha dit...

ojo que jo sa temporada que ve hi seré, al dato ojeadores...

Bua ha dit...

primera LEE gerrètica? :(
això sí que em ve de nou...
pensava que duieu tipo 3 ó 4 LEEs consecutives, o més
tof, hauries de reforçar es new's amb un bon saber estar, a no ser que ja sentis es colors buiders o gerrètics d'una manera irreversible, clar.

company ha dit...

Per cert, es resultat final va ser de 7-3.
Hauriem de mirar de fer un palmarés de sa lliga de s'Eixample Esquerre, així com dels anys que hem fet Champions.
Sé que sa Lliga de fa dos anys va ser pes Cocos Locos (equipo de Barcelona) i l'any passat varen guayar es News. Fa tres supós que es Roca-29 (antic equip den Tomevet). Es Gerrets fins ara eren es clàssic 2on (tipo Poulidor)
En canvi, a sa Champions sa cosa canvia, és territori Gerret. Ses tres darreres edicions has estat cosa seva...

PS. Aquest estiu hi haurà bastant de maletins en marxa pes tema Tòfol. El veig perfil New's, però no crec que facin equipo, per tant, es Buiders poden se podrien fer amb es serveis d'aquest davanter polivalent.
Hi ha debat, esperam s'anàlisi Bua expectants.

Marc ha dit...

T'equivoques Kempes, fa dos anys sa Champions la varen guanyar es Cocos Locos!
7 - 3 al final?

Avonereu...

Bua ha dit...

Dius, Kempes, que es New's no feràn equip!?
Si no ho tenc mal entès, n'Àntrax se deixarà caure per bcn es curs 09/10, new de cor, d'envergadura i poderio físics importants. No vegis quins colços que maneja.
Si es veterá de s'equip, Caskete, renova contracte, acompanyat pes megadavanter Tof, amb recursos de tot tipus per fer rematades, es poden veure uns News d'UEFA. Combinació veterania-joventut.
Maletins avonereu!

Marc ha dit...

Tota sa raó Bwan, n'Antrax i es Tof poden ser una alè d'aire fresc per uns New's de capa caiguda...