29 de gener del 2010

Shay Laren

Sí, amics, sa Deesa que mos ha estat martiritzant tots aquests dies té un nom.
Com vos podíeu imaginar, aquest meravellós GIF no és propietat exclusiva de CANSVELLS.COM, però no només això, sinó que de fet és tot un mite entre s'infinitud de fòrums, blogs, pàgines guarres i webs vàries que conformen aquesta xarxa infinita que és Internet.

Amb una simple recerca de s'URL en qüestió (http://i38.tinypic.com/2jwc35.gif) te n'adones que hi ha molta més gent all over the world que ha quedat entabanat amb aquest bé de Déu. Tant, que a multitud de fòrums ja se la coneix com La chica del GIF. Un poc d'investigació posterior m'ha conduit a aquesta web, que me mostrava un parell de GIF's extres, una sèrie de vídeos soft-porn protagonitzats per ella i, lo més important, es seu nom: SHAY LAREN.

Un cop obtingut això, s'imposava una segona recerca, que ja m'ha conduit a altres webs interessants, com puguin ésser sa seva pàgina oficial (http://www.shaylaren.com/), milions de precioses imatges (què me'n deis d'això?), i fins i tot un article de sa Wikipedia espanyola que relata ses seves peripècies més importants, entre ses quals hi trobam que se va divorciar amb 19 anys, i que té uns ben aprofitats 24 anyets.

Però sa cosa encara no acabava aquí, després de totes aquestes troballes i d'adonar-me'n que mai la coneixeria a sa vida real, he cregut convenient cercar sa font original, es manà primigeni, s'arrel de tots es noltros maldecaps: es vídeo des qual se va extreure es GIF. Aquí el teniu, per es disfrut de sa cofradia sencera. Com veis, tenim moltes coses amb comú amb ella: li agrada sa WII!



He estat investigant un poc, i per lo vist encara no s'ha passat en es Hardcore (tot arribarà), de moment mos hem de quedar amb GIF's com aquest, i amb qualcún que altre vídeo prou interessant.

Imagen

6 comentaris:

Bua ha dit...

és necessària una bona dosi de saberestarisme per digerir de cop tot lo que aportes de aquest mite cavellistic

marco ha dit...

joder

company ha dit...

brutal ! aqui t'has marcat un bon treball de final de carrera. Ole

Bruno ha dit...

pedazo de McLaren! bon treball final de carrera jajajaja. la hem de convidar a BCN i ferli una rebuda en condicions!... i engatarla a "SaniLaren". sino apuesto por raptarle el perro q sale en el video.
q iCono. son reals? si posau es seu nom surt per tot

Marc ha dit...

Brutal es Sant Antoni ahir, començant amb un Tumbetarro a ca sa Sureda, amb càntics, balls i derribos a balquena, i acabant amb uns històrics DOMINÉS a la Virreina. No oblidem es hit des vespre, by Arny: "Me ve enorme es tema gloooooses!"

Jaume Juan ha dit...

...bon continguuuuuuuuuuuut!!!