4 de febrer del 2010

Cartell Viñarock 2010

8 comentaris:

Marc ha dit...

Per envant Paco!

Sandro Llull ha dit...

Si, basicament lo de sempre, a qui li importen els grups?

PD: hi ha grups que pensava s'havien separat o havien deixat d'existir...

marco ha dit...

Com sempre, tu ho has dit, es grups són lo de menys.
- Lo de grups que existeixen o no, O'Funkillo s'han tornat a juntar, al igual que Ska-p. La naranja mecánica fan sa seva darrera gira i Barón Rojo toquen amb sa formació original després de molts d'anys.
- Me mola molt sa carpa de versions, a on m'imagin que els grups tocaran es capvespre; pot ser ideal anar tipo les 17, ben xumats, a escoltar temes d'Extremoduro, Platero o The Clash en directe.
- Per últim, a veure qui són els que falten per confirmar...meam si hi ha bombazo!

Tot això és secundari mentre no falti una guitarra i "el kali del viña", per exemple. En fi, tot lo que Mos Dona Molta Acció...

marco ha dit...

"El cartel lo forman 123 grupos, con dos bandas especiales por confirmar todavía. Las bandas que estuvieron en 2009 y repiten en este cartel no pasan del 10%. Las reacciones en el foro son muy buenas, algo poco visto en las últimas ediciones, parece que la intención de la organización de recuperar el espíritu original del festival ha funcionado. Además se amplía hasta el 2 de marzo la promoción de abonos a 60€ que terminaba ayer, con lo que cumplen la promesa de contener los precios en este 15 aniversario. Además anuncian una bajada en el precio de la bebida dentro del recinto.

El ritmo de la venta anticipada es notable, con más de 15.000 abonos vendidos a día de hoy. El Viña más grande de la historia ha arrancado bien."

Marc ha dit...

Dios, què gran lo que Mos Dona Molta Acció! Encara que més que Acció, jo apel a s'Alegria!

Es cartell me pareix Cartelon: SKA-P (tocaua), Mamá Ladilla, G5, Cabra Mecánica...

Del.len ha dit...

Sí, sí, sí.... el Viña ya está aquí!!!!!!!!

pibito ha dit...

Siii tu dicess viñaa?? yo digo TECK... VIÑATECK VIÑATECK uuuahahahahaha!! vamoos CANS VELLS, una altre vegada estirem allà jojo histories varies, manyaneos des bons sisisi!! VISCA ES VIÑAAAA

Xd : molt ben dit marcooo ese cali buenooo

T_Toni ha dit...

weeeii!! cuantos?? ..enguany no perdré!! es cartell és bastant potable, Lendakaris Muertos xfavor! ..gora españa! gora!