5 de febrer del 2010

watchmen

post ràpid prelerdoparty

Recomanació de peliculón: Watchmen. Película basada en un cómic publicat, crec, que a sa dècada des 80. Considerat per molts com es millor cómic de s'història. Sa trama se basa en una realitat alternativa (cinqué mandat den Nixon, iavoneres!) on sa guerra nuclear està apunt de caure i sa destrucció mutua entre es USA i sa URSS és s'únic resultat possible. Al mitg, un grup de justiciers enmascarats pren cartes a s'assumpte a partir de s'assassinat d'un d'ells.

No és sa típica peli de superherois a lo Spiderman o Superman. De fet només un d'ells té poders sobrehumans: el Dr. Manhattan ( clara referència al projecte Manhattan).

Megarecomanable.

a destacar:

- desmitificació de sa figura dels superherois endinsant-se en la seva vida, les seves pors i obsesions. Només dir que es subtitol de sa peli és "They watch us, but who watch them?"

- Brutal Banda sonora

- es pis de Mallorca/211 l'han vista i els hi ha agradat, podem deduir que no és una peli tipo tof que només m'agraden a mi (vease Terminator 3 o Allien VS Predator 2)

a criticar: a qui no li agradi sa ciència ficció que miri una altre peli tipo Pretty Woman.


Bonus: tralier

Au idò!

4 comentaris:

Sandro Llull ha dit...

Downloading DVD-Screener.. mem que tal

Bua ha dit...

Jo li puc donar minuts a sa peli.
Pinta bé, vist es tailer.
Tòf, Terminator 3 va molar. Totes tres. Poden fer sa quarta en voler, maldament sigui sense n'Arnold.

rufire ha dit...

Sa peli està bé, però també és perquè es còmic era brutal. Com a totes ses pelis de, diguem-li, herois, n'hi ha un que destaca (sino contam amb es senyor Manhattan): Rorschach o més conegut com es que du sa cara tapada i se li va moguent una especie de taca negra.

Sionel ha dit...

jaja! que bona tòfol! jo me l'estava baixant quan vares publicar es post, n'anava endarrer de mira-la! dit i fet!