21 de novembre del 2010

6ena jornada: victòria plàcida

plàcia victòria per es Celtic NB a davant uns Fausto fluixets que conten els seus partits con derrotes. Desde el minut 1 s'equip ha demostrat que es prenia es partit molt seriosament i just al començament des partit en Bruno Pinilla ha encetat es marcador amb una forta bolea creuada. Es tornado verdiblanc ha fet molt de mal i fins a 4 gols de bella factura hem marcat. Al final de sa primera part i en una demostració del que s'anomena "baixada de braços", els Fausto han aprofitat un contratac i han fet un gol per deixar es amrcador en 4-1 al descans.

Sa segona part ha sigut més del mateix i quan es marcador ja mostrava un 8-2 per els Gypsi Celtics sa confiança i es "jugar caminant" han imperat. En conseqüència d'això el resultat final ha sigut un 9-5.

Es gols han sigut, si no record malament, 3 den Sandro, 3 des Pibe, Andreu 2 i Bruno 1. Crec que no acaba de ser correcte però ja me corregireu si algú s'enrecorda.

Cal esmentar que avui teniem ses baixes den Marco "Capitán" Vallejo i en Joan "Mágico" Cuadros. Sa direcció deportiva des club va decidir fer-se amb els serveis den Monxo i comptar amb en Sergi com a jugador de camp.

Donat que es partit no ha tengut molta història passarem des 1x1 però encara farem es TERMÒMETRE: