24 de novembre del 2010

LEE: Jornada 6

Bones a tots,

Tornam un Dimecres més amb sa crònica de sa passada jornada de sa LEE, que com a fet més destacable va deparar sa primera derrota de sa temporada per l'Spartak Moreyov (6-7 vs Güizas), que juntament amb sa àmplíssima victòria des FC Gerrets contra Racing Taura (15-0) provoca un canvi de líder. Es partit no va estar exent de polèmica, ja que es gol de sa victoria guixaine se va aconseguir en es descompte, però des d'aquí emplaçam en es capità de l'Spartak, en Joan Morey, a donar sa seva versió de s'assumpte. Per altra banda, es The New's Buidadotes varen guanyar amb certa tranquilitat es colista Fausto Mamani Team (9-5) amb una gran actuació des new's Sandro Llull i Pibito Sureda. Finalment, Mandandanga FC va poder amb es Decadència FC en es derbi local (7-2) i s'afiança a sa zona mitja de sa taula.


Resultats de sa jornada



Classificació




Pitxitxi




Propera jornada

6 comentaris:

tof ha dit...

llevant es pique amistós gerreticobuiddota se veu que es Guixaines són sa puta purria d'enemic num 1, són es Mourinhos de s'eixample.

Moreyov! volem una puta crònica!!!

es buider ja anam 4rts!!! a veure aquesta recta final de sa primera volta com ho treim endavant. Ens queden 4 partits des que hauriem de treure un bon grapat de punts per poder dir que hem fet un bon paper!

Bruno ha dit...

es gif des moment, no passa de moda.



Per cert, es nostro porteràs va jugar tot es partit de jugador i se va marcar una "Gravesinha".

company ha dit...

faltaria s'anàlisi Obiwan de sa jornada...

Marc ha dit...

Se confirma s'aplaçament des Racing Taura - New's Buidadotes?

Nate ha dit...

confirmat

per cert, qui conyo es Sr.Nate a nes chat??pq jo no sóc!

Bua ha dit...

Decadència i Fausto, sou segones.

N&B, un 9-5 me sap a poc contra es mamaNdi, a molt poc. Aqui havieu de apurar es golaveratge. Mirau es Kids, que duen 41 gols en 5 partits. Seràn es vostros rivals per sa 4ª plaça.

Moreyov, quina llàstima. Com va anar aquest marcador? vos posareu davant a cualque moment? Aquest Spartak me cau bé, i després de ses dues esquadres cofràriques i la R, venen ells.

Bueno, lo des Gerrets és un sinpiedad. A zero? Deixau fer un golet a nen Taura conyo...

S'hauria d'estudiar pes Celtics sa possibilitat de donar una prima (birrilla o similar) a n'Artbeloa & co. contra es Portals Nous, tema partit aplaçat. Vos llevarien un bon misto d'enmig.

Au, vaig a veure es face, que amb tantes xarxes socials no donam a basto.

Bona nit!