26 de novembre del 2010

BARÇA - MADRID: ES PARTIT DEFINITIU




Post per començar a generar un poc d'ambient, comentar ses nostres impressions, reflectir ets estat d'ànim de cadascú, opinar sobre possibles alineacions, contagiar s'optimisme, apel·lar a tot tipo d'instints primaris, relatar anècdotes, opinar sobre es fet que sigui en Dilluns, recollir vídeos i GIF's níquels, cagar-se amb en Mou i en CR7 i ses respectives mares, comentar on el veurem i amb qui, filosofar sobre ses diferents filosofiar i també, com no, per fer sa clàssica de ses clàssiques, sa sempre creada i mai finalitzada.....

7 comentaris:

Bua ha dit...

Miquel Bua - Buzz - Públic.
Ho acab de sentir per sa radio.
Julio Salinas: "En este País sólo se habla de la Belén Esteban y de Mourinho...".

Ses alineacions seràn ses titulars sense dubte, ses dues que tothom ja coneix de memòria.

Aquest mega-clàssic enfrenta a nes dos millors equips del mon sencer, a data d'avui.

Posats a fer una selecció des 22 millor jugadors del mon, 14 ò 15 són a nes partit de dilluns, segurament.

Dues maneres d'entendre es futbol, enorme sa deesa per cert, i ara don pas a sa moguda barcelonista. Vos toca cofrares!

Ara en donen!

lluc ha dit...

Bua t'has de banyar i dir qui vols que guanyi!
Enorme en Salinas, no li falta gens de raó.. estic ja den mourinho fins es dallonses. Es hora de tornar a tancar boques..!
He de dir que estic mes nirviós de lo normal, no s'ha de negar que es madriletas venen bé, i a sa mínima que tenguin mos la clavarán. Apost i esper per un partit amb gols, pq l'any pasat va ser un poc merdeta..

Ho voré amb sos de clase, majoria blaugrana amb so típic tocacollons madridista que tira de tòpics contínuament.

Ahir vespre vam començar a encalentir es clàssic. Quan va acabar sa biofesta, a sa mateixa sala Assaig i va haver 10 minuts de càntics blaugranes. Quin disfrut! (x aquí no se veu cada dia això)

Gran deesa, si senyor.

Porra:

Lluc........3-1

Marc ha dit...

Enorme al·lots, jo duc tot es capvespre mirant Especials de Gol Television i he disfrutat, ho recoman a tothom que el tengui! Partit megaclau, l'any passat es 'clàssics' mos varen donar sa Lliga. Hem de guanyar, mos estan desafiant es model i no mos ho podem permitir!

Porres en es link!!

cuads ha dit...

com diu maese Bua es dos millors ekipos del mon.
Ara, dos models q representen el bé i el mal, gondor i mordor, batman i es joker. Me veig un partit molt "metafisic" a nes q com a ses pelis yankis sempre acaba gonyant el bé, es tio guapo, es bon fer, sofrint fins a nes final. Si no, el puuuaaajjj empatara, pero no gonyara i shumanitat sobreviura

Marc ha dit...

Se comenta clàssic a Paral·lel. A partir de les 7 tothom allà per posar-se fins a ses tranques de cervesses (descartam Gin-Tònics???) per arribar a les 9 amb un estat d'excitació proper en es 100%.

Sionel ha dit...

mIAM SI es vera! hem d'arribar en es 100% clar que si! força barça!

Marc ha dit...

Enorme Juli, ho has petat!!!!
MOURIHO, POR CHULO, TE VAN A DAR POR CULO!!