30 de gener del 2011

2 partits, dues victòries

Dos diumenges seguits que es Celtic's sumam tres punts. Després de qe es Gerrets (puajjjjjjjjjj) trunquessin una marevellosa ratxa de victòries hem tornat a trobar es camí i seguim donant guerra per, al manco, intentar acabar a dins es 4 primers llocs de sa taula.

Diumenge passat tenguerem es Racing Taura com adversaris amb un Güiza infiltrat. 5-0 i cap a cases. Es partit no va tenir molta història però destacarem un parell de fets:

- en Cuadros, a pase des Pibe, va fer de abrelatas amb es seu cop de puntera marca de la casa.
- es Sergi va fer un partit memorable deixant sa porteria a zero i ademés va ficar un xitxarret.

Aquest darrer diumenge ha començat sa segona volta i els agermanats Rodets han intentat fer tremolar ses files verd-i-blanques. Després d'haver travessat una minicrisis qe els hi ha duit a un canvi de presidència amb s'ascens den Joan Albornoz al poder, venien d'aconseguir un empat amb el Portal Surfers. Sa mà des nou president se nota a s'equip i han plantat cara durant tota sa primera part. En Cuadros, una altre vegada, ha obert es marcador. Inmediatament es Rodis han fet s'igualada. Després, ha sigut es nostre Presi es que l'ha endevinada. Com a anèdota podem dir que el darrer gol que havia fet es presi havia sigut, precissament, contra es Rodets. Sa resposta Reodètica no s'ha fet esperar i gràcies a sa movilitat den Pepillo han aconseguit s'empat i així ha acabat sa primera part, amb igualtat de poders a damunt es ciment de s'escola industrial.

Durant es descans es Presi ens ha esperonat i ha donat ordres de presió total i donar-ho tot. Ses consignes estaven clares i durant els primers cinc minuts hem asfixiat als vermells de forma brutal, sense donar cap opció. I quan un equip ho dona tot d'aquesta manera, era d'esperar que arribessin es fruits. Primer ha sigut un gol des Pibe que ha rebut pase de n'Andreu i ha fet una vaselina al porter Rodet. Després ha tornat a ser es Pibe que un contratac i una definició immaculada ha tornat a foradar sa xarxa vermella. I sa joia de sa corona ha venut després. Un servidor se marejava intentant amagar sa pilota a un defensa rival i l'ha amollada horizontalment al nostre presi que de primeres l'ha ficada per n'Andreu que esperava al cor de l'àrea i que una remat inverosímil, trepitjant sa bolla i arrosegantla cap enrera, ha enganat es porter i sa pilota ha entrat per posar es definitu 5-2.

Gran partit entre equips germans uqe ha tornat a acabar amb victòria per noltros. Des 6 punts que ens jugavem amb es Rodets les hem pillat tots sis. He de remarcar un parell de coses:

- En Bruno, tot i rebre una pilotada a ses parts nobles, ha fet un partidarro, tant en defensa com en atac i ha donat tota una lliçó de colocació tàctica i canvi de ritme.

- en cuadros se destapa com autèntic abrelatas.

- a n'Andreu no li mola intentar fer cañitos o taconets.

- moltes memòries per aquest jugador rodet que anava amb sa camiseta de sa selecció espanyola. Un tio molt net, no ha pegat cap cosa, ni cap colzada, ni quan el deixaves assegut deixava es peu per fer sa traveta. Molt net, molt net. Llàstima que tanta netedat no s'hagi vist acompanyada amb que li surtis algún regate des milers que ha intentat, ni cap control una mica complicat des que se proposava, ni hagi ficat cap gol. I també, perque no dir-ho, llàstima que quan acabava alguna jugada xutant i que sa pilota pasés a gairebé dos metros de sa porteria fes gestos a lo Cristiano Ronaldo com atribuint s'errada a sa mala sort.


Bueno, ja tenim 18 punts i esteim tres per davant des Mandangas que avui han perdt contra es Gerrets. La setmana que vé os les hem de veure amb ells i se decidiràn gran part de ses nostres aspiracions. Quedam a l'espera de saber que ha fet l'espartak que les tendrem d'akí dues setmanes. Es N&B no renunciam a res i volem quedar, al menys, tercers en aquesta gran lliga.

Ah! tenim pendent un partit contra es Güizas! a veure si trobam data!

Força Celtic!

9 comentaris:

pibito ha dit...

Gran tofol, gran new buiders! em de seguir aixi i sumar punts! tenim ekipooooo!

Sionel ha dit...

enorme! vos vareu imposar amb una ressaca sant antoniera! bravo!

company ha dit...

bona Txillo ! per cert, volem una data, un dia D de tornada a sa competició. T'has de "muar".

Ses màquines des Gerrets firmen es millor inici de s'història de sa LEE, amb un 10 de 10 impecable.
13-3 a nes Mandanndanga, partit on curiosament fa fallar es pitxitxi cofràdic Mantibayor...

Marc ha dit...

Voldràs dir ex-pitxitxi, ja que sa seva absència i es meu hat-trick (sense massa mèrit) han fet que l'avanci per un golet. Sa lluita serà cruenta, hi ha molts aspirants (Manti, Kempes, Cuads, Antrax, Pibe...).

Per cert Chillo, xerrant de ressaca santantoniera, conta-mos què tal sa teva, suposam que proporcional en es setentot que passejaves... ;)

Sionel ha dit...

Sa ressaca ho vaig passar puta. però menos mal des chinos a domicilio que me va fer reviscolar un poc!

Sa meva posta a punt està paralitzada per sa falta de mitjans operístics, no obstant en es propers dies viatjaré a mallorca a veure es doctor que tenia n'etoo lesionat com a pacient! m'ha mirar es genoll i posar data per operar!

Per cert gran portada de maraca bruno!
amos NEWBUIDERS!

cuads ha dit...

tofol & bruno, sou grans joder. Menos mal q algú manté sa premsa en marxa. Putes jerrets, ja podrieu fitxar kualke jemi, timu, poti o mongui q vos faci unes cròniques sobre ses victories den tomeuet.

pd: es txillo va dir a nes fogueró, (ja amb sa guardia urbana fent acta de presència) mirant amb profunditat i solemnitat s'horitzó... "es facil matar una persona eh.." aquí vaig veure q es vespre s'havia acabat.

marco ha dit...

Joves! Demà faig una visita per Barcelona, hi seré fins dilluns. Hi ha LEE? Puc jugar? Duc ses botes? Ja sabeu que en Schweinsteiger (o, com darrerament se m'ha catalogat a ses patxangues de Madrid, en Patxi Puñal) sempre està disposat a oferir-se com a cierre de garanties. Seria un honor debutar amb es grans Celtics.

Voltros direu, duré botes i calces per si acàs.

Salut!

pibito ha dit...

Per jo marco sempre sira un orgull jugar a nes teu costat, sempre atac amb mes seguretat! per jo estas convocat... esperem a sa resposta des presi!

company ha dit...

Es presi verd, serà per Mallorca. Per tant, substitut perfecte...
mam si mos veim.

PS. Un rival