3 de febrer del 2011

LEE: Jornada 10

Bones a tothom,

Arriba una nova entrega des resum setmanal dedicat a sa LEE, competició que ja ha començat sa segona volta, amb una jornada sense sorpreses.

Es dia va començar amb un partit complicat pes FC Gerrets, que havien d'afrontar sa ressaca provocada pes Sant Antoni a Gràcia amb un partit contra Mandandanga FC, que ja li havia complicat ses coses feia vuit dies. No obstant això, es gerris sortiren més enxufats que mai i s'alçaren amb sa victòria de manera contundent (13-3). Posteriorment arribà s'hora des derbi llevantí R de Rodett - The New's Buidadotes, que tengué emoció (2-2 al descans) i especularitat per parts iguals. Finalment es Gipsy Celtics se'n dugueren 'el gato al agua' (2-5). Posteriorment arribà es torn des Güizas, que com a equip més golejador de sa lliga tornà a demostrar es seu punch i derrotà àmpliament a Decadència (11-3). Finalment, es Portals Kids demostraren que estan en forma i que segueixen aspirant a places capdavanteres i derrotaren amb facilitat a Racing Taura (7-12).



Resultats




Classificació




Pitxitxi




Propera jornada


Degut a s'aplaçament des partit R de Rodett - Spartak Moreyov, els horaris han sofert un canvi, ja que s'han corregut tots es partits una hora més tard, per evitar s'hora maleïda de les 3.



2 comentaris:

Hosni ha dit...

El blog se muere... Se ha convertido en prensa "deportiva"...

Nedator ha dit...

Aquest blog està més viu que mai, Hosnitorrinkor.
Te vull recordar que s'origen de www.cansvells.com va ser precisament sa participació a sa mítica LEE.
S'equip redactor està ara ocupadíssim, això sí. Febrer acabarà i tornarem a sa carga.