27 de febrer del 2011

3 partits = 9 punts


després d'una llarguíssima absència en termes de jornades tornen ses cròniques des Gypsi.

Es tres darrers partits ers super importants. Després de començar sa segona volta contra es Rodis
començava un cicle de partits complicadíssims. Mandangas, Spartak i Portal Kids. Anem a fer un breu resum de com ha anat cada partit.

Mandangas

xoc de trens amb resultat final de 5-4 per noltros amb un xixarrot den Bruno i 4 gols den Ginés. Es partit va acabar amb un lamentable espectacle per part meva protagonitzant una discusió pujadíssima de to amb es capità Mandanga. S'ha de dir que era falta. En aquet partit varem contar am sa particpació den Marco Llull. Hem de recordar que a sa primera volta ens varen guanyar 1-0.

Spartak

gran partit ultratàctic on estaven en joc part de ses opcions des dos equips per ocupar finalment sa tercera plaça. Es marcador l'encetarem es Buiders amb un gol d'un servidor a pase den Vallejo. Una despistada defensiva per part nostre a sa segona part va acabar amb s'empat. I un xixarrot de n'Andreu per s'escaire decantà es marcador al nostre favor quan es partit estava a sa recta final. També hem de recordar que a sa primera volta ens van guanyar 4 - 2

Portal Kids

ses impotantíssimes baixes den Sandro, Bruno i Pibe i es compromisos nocturns de cap de setmana han fet que durant tota sa setamana hi hagués possibilitat d'aplaçar es partit. Ses gestions de sa directiva Celtic aconseguint sa participació den Ginés i den Xisco Vaquer, cosí meu, esborraren tota ombra de dubte i avui a les 17, previ intent d'aplaçament per part des Portal per un aniversari, ha començat es matx. 7 - 0 ha acabat sa primera part i 11 -3 es resultat final. Goleadors:

- 5 xixarros de Mágico Cuadros que avu duia sa puntera ben ajustada i ha sigut un malson per sa defensa rival. Hem de remarcar que ha tornat a fer es primer.

- 1 gol meu! pase fort desde es mitg des camp al cor de s'area que en Cuadros ha deixat passar per emitg de ses cames.

- 3 gols de n'Andreu. Seguint amb sa tònica de no perdre ocasió per fer floritures.

- 1 Vallejo. Sa lluita per evitar ser es jugador amb menos gols continua allà. Hi ha un empat a 3 entre en Vallejo i Jo.

- 1 Xisco. Molt agraits a sa seva participació no hi podia haver millor premi per n debutant que fer un xixarret.

S'ha de dir que s'euip ha sigut un vendaval a sa primera part on hem actuat tal martillo pilón i hem maxacat es contraris sense cap tip de pietat. Així idò, tamcam es primer cicle de partits de sa segona volta amb 4 victòries que deixen a s'equip en lanzadera per lluitar a matar per sa tercera plaça.

PD: es Kids volien anular es partit perque un d'ells feia els anys. Molt agilment en Cuadros ha fet un gestió telefònica on els hi ha demanat si es tio que feia s'aniversari sen ha temut avui.

PD2: sa darrera jugada des partit que ha precedit es nostro ha acabat amb un xutarro den Kempes que casi a pegat a Vallvidrera. No som molt partidari de posar ses cagadotes cofrèriques però com que es partit s'ha guanyat amb molta solvència i donada s'espectacularitat des xut no m'he pogut resistir.



TEMAZO ULTRAMOTIVADOR PER ENCARAR DOS PARTITS A PRIORI SENZILLS PERÒ RECORDAU QUE "NO HI HA RIVAL PETIT"

11 comentaris:

Marc ha dit...

Enhorabona NewBuider's, heu surat es Tourmalet amb prou suficiència!!
Meam si abordau es Guixaines!!
Comentar que Fausto Mamani Team han aconseguit sa seva primera victòria, 8-5, contra Mandandanga. Enhorabona!!!

tofito ha dit...

joder es Fausto!

vaja victoriota!

company ha dit...

Bona Buiders, s'havia de guanyar a nes surferos i s'ha guanyat. Llàstima de ses dues derrotes a s'inici, sinó, ara estarieu lluitant pes títol, bé, encara no vos descart...
Vaia xut ahir, estil Manti...
19-2 contundent

enga

Tekiss ha dit...

ejem ejem... s'estil Manti cada vegada més s'està convertint amb s'estil Kempes... A més, crec que mai he pegat un xut tan fort en sa meva vida...

company ha dit...

bona Manti. per cert, en Cànoves t'ha pres es pitxitxi cofràdic momentaneament.

Sergi ha dit...

Gran equipo. sa primera part d'ahir més que màgica, però me qued amb es golasso de'n Tof! Sa segona part mos va passar un poc de factura es cansanci, però anavem molt ben encarrilats. I ara que? Qui es es proxim que posa a prova sa gran ratxa de victòries?

Nate ha dit...

es faustos! se nota que es fitxatges dels 3 alemanys erasmus lis va anar de perles! Haurem d'anar alerta diumenge!

enorme sa victòria d'ahir.. vendaval de futbet!

Tekiss ha dit...

Pitxixi "diga-li cofràdic":

Cano 17
Compi 14
Manti 14
Puceu 12
Cuadros 12
Pibito 11
Antrax 8
Bruno 7
Vallejón 3
Tof 3
Sergi 1

Es meu reinat com a pitxixi de sa Cofràdia ha durat tota una volta; això ja és molt! He de dir que sa lliga que més gols havia fet eren 15. Esper superar-ho!

Sergi ha dit...

Oé! Surt a sa llista!

tof ha dit...

duc el triple de gols que es porter...

tof ha dit...

s'ha de dir també que es xut den Kempes mos va fer pensar tot d'una amb es penalti den Campins però es gols també s'han de fer: jo al darrer minut vaig fallar a porteria buida...