19 de febrer del 2007

setmanari musical

No fa massa en xisco xerrava des terrorisme musical...quanta raó! Cercant noseque per Internet he trobat aquestes lamentables imatges que resumeixen sa situació actual des rock i altres estils a dins es panorama des mitjans de comunicació; se’n treu poc i transformat ridículament. Està clar que sa comunicació és benefici, per tant s’ha de vendre, i és comprensible que abans de treure material autèntic i de qualitat se dediquin a promocionar paròdies musicals que s’autoderriben davant ses càmeres. Be, observau s'escena i ja comentau lo que trobeu



i temazo...

8 comentaris:

Xavier Peña ha dit...

Personalment trob que fa més bon mirar i més mal escoltar que s'original x"D

Hi ha versions que, inclús essent comercials, li donen una "vuelta de tuerca" a sa cançó. Desde luego aquest vídeo de na Natalia no és es cas... efectivament és terrorífica.

Llorenç de Pina ha dit...

Quanta raó!!
vaja manera de destrossar sa música, fa mal a ses orelles

marco ha dit...

per cert, hi ha trui pes tema viñarock...
http://www.manerasdevivir.com/ver_noticia.php?id_noticia=20436

tofito ha dit...

sa veritat es qsa pava akesta està per posarhi es xurret amb adobo però sa veritat es q fa mal de veres sentirla cantar akest tema

Xisco ha dit...

Seguim amb sa línea terrorista! Una miqueta d'autocrítica no pot fer massa mal, sobretot si se vol ser un "superestrella" del pop, com aspirava aquesta nina.

Paral·lelament propòs una sessió de jam a ca meva. Estaria bé mos ajuntassim tots a fer un poc de renou, quatre cerveses i dues cantades, q vos pareix?

marco ha dit...

molt bona idea xisco; birra+porros+guitarres no poden fer gaire mal!és qüestió de posar data i endevant

Marc ha dit...

Per cert, això de setmanari musical significa què hi haurà periodicitat¿?
Quin system!

Xavier Peña ha dit...

Jo m'apunt amb s'acústica!! ...si m'hi voleu! I si és antes de dimarts, perquè después ja seré per Son Guiri. Salut joves rossos!