9 de febrer del 2007

U U Oleguer!!!

Com molts de vosaltres ja sabreu, aquesta setmana hi ha certa polèmica amb un article que va escriure el nostre estimat Oleguer on, entre altres temes, fa referència a Iñaki de Juana Chaos. Crec que la majoria esteim orgullosos de la forma de pensar de n'Oleguer (tot i que a vegades es pugui equivocar, aqui cadascú tendrà la seva opinió), un tio amb cap que tot i viure envoltat d'un món de luxes i privilegis segueix mantenint un pensament inconformista i crític amb la realitat que ens envolta. Ell sap que les opinions q defensa no tenen gran ressò mediàtic i per això aprofita la posició que ocupa a la societat, jugador de tot un Barça (de lo qual esteim ben orgullosos), amb tot el q això representa sobretot per la societat catalana.
Bueno, aniré a lo que era la meva intenció i vos pos un link a s'article (q és molt gran)
Per cert, la darrera notícia és que el seu patrocinador, Kelme, deixa de ser-ho degut a aquestes declaracions. Bastant pellós tot plegat i mostra la gran llibertat d'expressió que regna en aquest país. Ja s'està moguent un boicot contra la marca.

Bueno fieres q pensau de tot això??

Ara dos videos:
1)Entrevista curteta


2)el seu gol extraordinari (s'únic):


cançonetes pròpies per sa temàtica, en a q??


18 comentaris:

Marc ha dit...

Què bé Ule me cag en sa puta!
Això és un tio amb uns mínims de conseqüencia...
Ara sortiran es típics a criticar que si tant conscienciat està que se'n vagi a Àfrica i bla, bla, bla... o que no pot dir aquestes coses i cobrar milionades...
A ca una puta, esteim tots farts de sentir es mateix discurs repetitiu i facilon des futbolistes, volem més Oleguers i Salvas Ballestas!
(en es meu cas, més Oleguers...)

S'article un 10.

monxo ha dit...

N'Oleguer és gran, molt gran, pq a part de ser un gran jugador de futbol, és llest, cosa dificil de trobar en aquest esport i, per això, estic orgullós de tenir la seva samarreta!!!
Però que voleu que passi en aquest país. Jo mateix vaig publicar un post de "caxondeo", repeteixo: de "caxondeo", i ja varen sortir veus discordants en contra de les idees expossades. Ser catalanista, independentista vasc o el que sigui anar en contra de la "una grande y libre", és ser un incult, un somiador, un desgraciat que no sab el que vol... .
Però que volem, fa poc més de 30 anys que tenim "democràcia" en aquest gran país que és Espanya i del que tots sembla que "obligadament" ens n'hem de sentir orgullosos i partidaris. Un gran país on, per possar un sol exemple, dia rera dia, sorgeixen escandols d'estafes inmobiliaries, bancaries, etc., i fins hi tot de segells!!!. Un país on ser catalanista fins hi tot està mal vist a la mateixa Catalunya i, sobretot, a Mallorca, on, es possin com es possin, és una comunitat de parla catalana. Un país on tot és mou en torn als diners. Que Catalunya i el País Vasc són comunitats més riques, doncs per qualque cosa serà no?. A més, València i Madrid tb ho són, així que si les comunitats més endarrerides necessiten ajuda, primer de tot: no parlin malament de catalans i vascos i després reclamin la seva pasta i, segon, demanin també a la capital i al seu port esportiu i ciutat d'estiueix.
No hem vull extendre més, només felicitar a n'Oleguer, ja no tant per pensar com pensa (que també), sinó per fer-ho sense por tot i amb "total llibertat", encara que això li costi quedar-se sense patrocinador i fins hi tot, la seva fitxa amb el Barça (i sinó, temps al temps). Si, soc independentista, el que no significa que sigui partidari d'assassinar cap Guardia Civil, polític, empresari, etc.. També pot ser que l'independentisme esdevingui un tema trivial, que hi haguin problemes més greus en aquest món de merda, però també és greu que aquest no es pugui defençar sense ser acussat d'alentador del terrorisme (o de terrorista en si) o d'insolidari amb els problemes dels altres, ja siguin espanyols o d'on sigui. Be, això és el que, molt per sobre, pens de tot aquests temes. Aquesta és la meva opinió i la que, això esper, defensare sempre!!. De totes maneres, crec que tot assassi mereix el seu càstig, però una vegada aquest s'ha complert, mereix la llibertat, pq. de moment, escriure a un diari, no mata a ningu. Si a cas, fereix la sensiblitat de tots els españolitos orgullosos de la seva patria.
Visca el Barça, visca n'Oleguer i visca Catalunya!!.

Nate ha dit...

bé monxo bé!
n'Oleguer, pel seu saber estar alhora de xerrar i pensar és el prototip de jugador català del barça, o al menys a noltros ens agradaria q fos així.
Com diu n'Oleguer a s'article ses coses mai s'analitzen objectivament sempre depèn de la banda on es situin les declaracions, etc (País Basc-Batasuna, Catalunya, Cuba, Veneçuela, Iran,...,això sempre xungo xungo)En canvi PP, corrupció, EEUU, Gal,..., tipo light: a mamar!

tofito ha dit...

per punts:

1.- nate: sa meva mes sincera enhorabona per es post, currat de d'alt abaix un 10 en contingut presentació i comentari

2.- Sobre es tema en si: kina llastima que des pocs futbolistes q tenen algo a dins es cap li facin boikot, no m'extranyaria q no el renovessin quan arribes s'hora. Ademés s'article que va escriure en Preses hi ve argumentat tot el que diu i no hi ha gens de demagògia ni propaganda ocellera, per tant, sa meva opinió es que se l'està criminalitzant sense cap motiu ni un. Als peixos gordos els hi sap greu q s'ataki es pilar principal de tota akesta mentida

3.- A monxo: així com vares penjar es teu post de catxondeo totes se meves respostes, comentaris o posts referents a ell també ho eren, si t'ho creus bé i si no també. Ah, i te recoman que no facis apologia de que catalunya es mes rica q ses altres comunitats i després tre queixis de que hi cobrin peajes...

xavi santvi ha dit...

Està molt bé tot això que dieu, i està molt bé tot el que pensi n'oleguer. D'altra banda, m'agradaria saber, fins a quin punt, és necessari, que cada cop que aquest noi obre la boca i parli de política, sigui escoltat com si d'un ex-president o un super-intel.lectual es tractés.(critico l'aprofitament del status de certes persones per fer declaracions que a priori no li pertoquen).
Perquè crec que trascendeix? Trascendeix perquè aquest home és futbolista del barça, i els mitjans de comunicació estàn esperant que aquest beneït faci alguna de les seves declaracions "radicals", per deconstruïr-la modificar-la i crispar mitja Espanya contra el Barça i els catalans, que és l'únic objectiu de molts periodistes. Penso que el sr. oleguer hauria de parlar exclusivament del barça quan està donant una roda de premsa al camp nou, i no d'en juana de chaos, i després si vol fer un article d'opinió, o escriure un llibre, que ho faci també, però lluny dels microfons de la premsa esportiva. D'aquesta manera qui vulgui una opinió política la tindrà i qui vulgui saber coses sobre el futbol també, i no deixarem portes obertes als malentesos.
p.d; crec que futbolísticament és força dolentet.

Marc ha dit...

Senyor Sentva:

N'Oleguer va parlar den De Juana Chaos (que no Juana de Chaos) a sa roda de premsa des Camp Nou perquè es periodistes el varen avassallar a preguntes, no perquè volgués publicitar es seu article ni propugnar ses seves idees polítiques... Crec que tothom està d'acord en que es periodistes només estan interessats en fer pujar s'audiència (des diaris, ses ràdios o ses teles, segons es cas...)

Per cert Monxo, vaig veure que havies intentat penjar un post amb un vídeo però no vares copiar bé s'enllaç, meam si ho tornes intentar perquè es títol pintava bé....!

tofito ha dit...

estic d'acord amb lo que dius santvi, però jo li don sa culpa de tot es mal als mitjans de comunicació que ja de per definició se poden considerar manipuladors.

Edu ha dit...

Existe la leyenda de un jugador de fútbol increiblemente bueno, del cual no se el nombre, nacido en Austria que se negó a jugar con la selección del Reich por los años 40 y, evidentemente, le fusilaron...
Fútbol y política, siempre de la mano, aquí y allá, ahora y en los años 30... Que Oleguer (Olegario en español) diga lo que piensa me parece bien y legítimo, es más, me gustaría que los putos futbolistas se soltasen a la hora de opinar, sería un show en toda regla oír a Raúl Bravo o a Munitis opinar de el Estatut u Oriente Medio...

Eso si, la mejor frase que ha salido de la boca de un futbolista sigue siendo de George Best...

"Todo el dinero que no he gastado en mujeres, alcohol y juergas, ha sido dinero tirado a la basura"

tofito ha dit...

madre mia como que aun no hemos hecho unputo post sobre Best? Un hombre q jugó bién dos o tres añitos y le recuerdan como el mejor

tofito ha dit...

edu, q tal seria oir a camacho opinar sobre el estatut?

Marc ha dit...

jojojojojo!!

tofito ha dit...

tamé s'hauria de veure qkin tipo de cobertura mediàtica tendria unes declaracions de, per exemple, en Raul a favor de sa constitució europea. No hi hauria cap tipus de re`so ni lectura negativa --> els medis farien entendre a sa gent q sa opció defensada per en Raul es sa bona i no qualsevol altre postura, n'Oleguer es posiciona en contra (postura totalment respetable i segurament seria molt mes rumiada q s'anterior) l'avasellerien a crítiques, manipulació? ki ho diria...

Marc ha dit...

Aquí una notícia més sobre es cas: Munich oferirà un contracte de patrocini a mestre Ule la setmana que ve

Nate ha dit...

Jajaja q bé Munich,quina gran marca de botes!era sa típica q quan erem petits i jugàvem a futbol ningú volia dur. A més solia coincidir amb q es q la duia era un des pellosos de sa plantilla q no anava mai convocat..

Tekiss ha dit...

Ido jo no estic d'acord amb que es futbolistes expressin sa seva opinió. Que passaria si ara en Ronaldinyo, n'Eto'o, en Casillas, en Zidane, etc. fossin es tios més faches i més demagogs que ha parit sa terra mai; que fossin un rollo Zaplana o Jimenez lo Santos a s'hora de xerrar de política; ja se que no és es cas, però imaginau que un dia pases... ido seria molt xungo perque molta gent per es simple fet de ser futbolistes lis faria cas i totes ses seves declaracions serien un una campanya publicitaria impagable per qualsevol partit polític... millor no juntar ous amb caragols...
Així i tot trob que n'Oleguer té dos coions perquè defensa idees tot hi saber que li cauran palos de per totes bandes.

PD(autoderribo): Serverense: Jo duia unes Munich (i eren des teu cosi Vallejon!)

Nate ha dit...

jajaja q dos cracks en aquella època, es meu cosí i tu!

Marc ha dit...

En Manti com sempre fent gala de sa seva visió marxista-leninista del món...

Edu ha dit...

Manti... si la gente creyera algo por lo que diga el futbolista X, el problema esta en el cerebro de mucha gente... De todas maneras, ¿Que de malo tendría tener tales ideas?

¿Quieres que baje la delincuencia en un 95% y que la vivienda sea accesible a todos...? Fácil: Dictadura Militar. Disciplina económica y social.