5 d’octubre del 2007

Escenes tòrrides

Bones cofrares!!!Això és un post ràpid però que VAL LA PENA mirar-lo (sobretot es mascles). Sa primera escena és un troç de sa peli den Tarantino, Death Proof, que quan la varem veure a sa seu buidadota des carrer Mallorca varem flipar. Es per dir amb totes ses paraules: DEU NIDÓ!!! (o com s'escrigui) Pos res, es tema és que a nen Kurt Russell li fan un "bailoteo" que soc jo i faig que me'l repeteixin mil vegades o més. Bé, ja basta de paraules i anem a lo que toca.




Aquesta segona escena no té gens que envejar a s'altra i ja és tot un clàssic des cine, al igual que sa peli. Pes nedadors que encara no sapiguen quina peli és, és "From dusk till down", "usease", "Abierto hasta el amanecer". Tot s'ha de dir, una altra peli de'n Tarantino rodada en col·laboració amb es seu gran colega Robert Rodríguez



Ja donareu ses opinions

Desde el curro con amor, Rufire

4 comentaris:

marco ha dit...

death proof me va agradar però no la vaig trobar tan hitarro com altres títols des senyor tarantino. Pens que es diàlegs son menys brillants i es guió una mica coix, però tot i així una gran pel.lícula.
Dios, ahir vaig tornar a veure Memento, quina puta passada! Molt recomanable també El jefe de todo esto, de s'amic Von Trier (hi ha una sessió pendent)

Nate ha dit...

ses meves opinions: yeahhh!

cuads ha dit...

mecagoncristo fire!!! amb dos videos ja mhe posat cachondisim...encara no he vist death proof pero amb akestes escenes segu q la trob per es youporn...

tofito ha dit...

bien fires donantmos arguments per quan mos dutxam!