4 d’octubre del 2007

Noticies Vàries

Bones a tots cofrares. Com que de tant en quant trob necessàri destacar qualque noticia o qualque cosa que trob pes diaris, avui vos penjaré un parell de noticies que crec que no deixaran indiferent a ningu.

S'Àrtic se mos fon a marxes forsades (ADN)

Com tots sabeu, es canvi climàtic és una realitat. El que potser que no es sàpiga és quan es produirà. Pos d'aquí molt poc tindrem una prova contundent: a s'any 2020 s'Àrtic haurà desaparegut, segons publica sa NASA. Aquestes prediccions canvien cada any, ja que en 2005 es preveia aquest desatre per s'any 2100 i l'any passat per s'any 2040. I és que d'aquí poc podrem (haurem millor dit) d'estiuejar a s'Àrtic on aquest s'any s'han arribat a temperatures de 10-15 ºC i una màxima de 22, que ja té collons.

Però hem de pensar que sa gent s'està concienciant en sa lluita contra es canvi climàtic. O no? I és que lo més trist de tot és que quatre governs (Rússia, Canadà, Dinamarca i, com sempre, els Estats Units) ja s'estàn disputant tan ses riqueses que s'Àrtic donarà, un cop fos, des seu interior (gas i petroli) com des seu exterior (es fondrà es pas del Noroest que estalviarà ses grans rutes marítimes intercontinentals o pagar es pas des Canal de Panamà).

Així mos queda pensar, realment es vol evitar es canvi climàtic???

Un poc de Tecnologia (ja que en Nate m'ho exigeix)

Aquesta nova entrega de tecnologia es centrarà en dos productes des quals ja deveu haver sentit a parlar (o no): I-touch i procesadors Intel Core 2 Quad. En es primer cas, s'I-touch és s'evolució des popular Ipod que tothom coneix. Com a màximes evolucions amb es seu predecessor, a destacar sa seva pantalla tàctil, és a dir que s'elimina sa famosa "rodeta" per poder navegar amb es dits, sense necesitat de punter. A n'això se li ha d'afegir una nova pantalla de 3'5" polsades amb uns colors brutalment nítids i clars i conexió wi-fi, és a dir, connexió allà avon hi hagi línia. Vamos gairebé com s'I-phone, però sense sa possibilitat de ser telèfon. S'única pega es preu i sa capacitat: uns 289 € es de 8GB i uns 389€ es de 16GB.

En quant a nes nou processador d'Intel, domés dir que qui vulgui un ordenador potent de veritat (Cuadros es teu ho és i molt, però clar, jejejeje) i es pugui gastar un poc més que es pilli aquest "cor" de PC. Per fer una explicació bàsica, un ordenador, fins ara, duia processadors d'un nucli, es a dir, la velocitat de s'ordenador és s'especifica des seu processador. Ara, s'han posat de moda es processadors de doble nucli i tant Intel com AMD varen fer ses seves apostes: s'Intel Dual Core i s'AMD x2. Amb això sa velocitat quasi bé es duplica, es a dir que si abans sa velocitat era d'1 ara, amb aquests processadors es de quasi 2 (que no mos venguin sa moto per que no es dobla la velocitat de manera absoluta). Pos bé, Intel ha fet un pas més i ha arribat a nes 4 nuclis, per lo que la velocitat es quadriplica, gairbé. Res un puta bistiiiiiiiiii!!!!!


Un poc de cine: Bola de Drac

Ja està aquí, per fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Moltes vegades haviem sentit que es faria una peli sobre BOLA DE DRAC, però podriem dir que eren "bulos" generat per quasi sa necessitat de veure es dibuixos que varen marcar s'infancia de quasi tots nosaltres. Pos bé, sa FOX ha dit que finaciarà sa peli que dirigiràJames Wong (director que sol fer pelis d'acció com El único). I no serà una "guarrada" de peli, en principi, com aquella versió xinesa que es va fer de baix pressupost (però que crec que ningú ha vist a excepció de, podria ser, en Tòfol?) sinò que sa FOX hi destinarà un pressupost de 100 milions de dòlars a produir-la. En quant a nes personatge que farà de Goku tot apunta cap a Jet Li o s'inigualable Jackie Chan, encara que es primer té més opcions. S'estrenarà, en un principi, en es 2010. De moment no se sap res més (FONT: diari Metro pàgina 26, secció OCI)

Bé, de moment aquí vos deix aquesta parrafada perque, sobretot es que currau, estudiau... o simplement tingueu temps per perdre, vos entretengueu 2 minuts de sa vostra llastimosa vida


Desde el curro con amor, Rufire

2 comentaris:

tofito ha dit...

he de reconeixer q s'unic fragment q he vist de sa pantomina de pelicula de bola de drac feta per xinos va ser per es youtube pero ara no la trobo. crec q un pic vaig penjar un enllaç a un UDV pero me ve enormous cercarlo i ademes es cercador instalat per es caudillo està en hores baixes...

Nate ha dit...

joder l'amo i senyor fire, ho has donat tot fent aquest post!quin puta saber estar a s'hora de triar temes i resumir-los...;)