5 d’octubre del 2007

Fibló a Mallorca





ja ho avançava ahir en el marc de UdVarios: Palma va sofrir un fibló (fonts metereològiques pensen q possiblement 2, Calde iavoneres?) Sa nostra estimada metrópolis serverina i llogarets no varen sofrir cap tipo de mal i se varen enterar per IB3. Vos deix un parell de fotos.


aspecte de sa carretera de Valldemosa a davora EMAYA



mala barrina...

Carrer General Riera a s'altura de sa residència

Sa 2a, 3a i 4a foto els he agafades de www.diariodemallorca.com, si algú s'hi vol passar per mirar més fotos q hi vagi. Sa 1a i sa darrera els he fetes jo avui dematí quan anava cap a sa Universitat. Ho dic perq estaria bé que comencessim a posar ses fonts d'allà on treim sa informació publicada, crec q profesionalitzaria bastant es blog en general.

Voldria donar sa meva més sincera enhorabona a en Xisco Parera que ha acabat sa seva formació per continuar amb es negoci familiar però q segons "fuentes fidedignas" s'estima més invertir en el negoci de cavalls sementals i eugues per fer foiegras. Enhorabona!

Pròxim post:

Reportatge sobre es "Sin Esfinter Tour 2007: Kagandonos en todo!"

Contingut: Llista i resum de concerts, Fotos varies, Videos, Lletres de ses noves cançons i entrevistes als protagonistes (?)

2 comentaris:

Artur ha dit...

Enhorabona Xisco! Ara vé lo bò!És així!

roseta ha dit...

Bien tòfol, gran reportatge! Aqui fa un sol per irlanda... nomes ha plogut un parell d'hores en 1 setmana que he estat per aqui. Ya ves, mallorca sofrint huracans i irlanda amb sol... Grans fotos, bastant impressionant el que pot arribar a fer un oc de vent i pluja...