15 de gener del 2007

Resultats de s'enquesta

Bones a tots,

un dilluns més, enquesta nova, i publicació des resultats de s'enquesta anterior. Com era de suposar, Quin system! ha obtingut es suport majoritari de sa cofradia (15%), mentre que ca vell ha estat allà (12%). Altres hits companyístics destacats han estat: Mecagondena que som de beneit! i Sistema de politges (9%), i Traje, Sempre podem dir... i No, no...si,si...no, no, no.... (8%).

PD:Durant aquesta setmana me n'he recordat d'altres expressions (pechuga, buidawaves, por tiempos, etc) que haguessin donat per una altra enquesta, es puta Compao té més lèxic que sa RAE.

10 comentaris:

rufire ha dit...

Bé compi bé. Quin mestre de frases espectaculars i carismàtiques!!!Quin system!!!!

Xavier Peña ha dit...

jo hagués posat una altra resposta a s'enquesta: "Res, van a mig gas, però quan vengui lo important TAMPOC arrassarem". Tipo desmotivats però més explícit. :'( Permí que contra el Liverpool ho passarem més puta que n'Alonso corrent amb un McLaren de propulsió semioruga. Lo únic que mos pot salvar és que n'Eto'o torni motivat tipo "merienda de negros". Jo t'ho dic: falten negres a n'aquest equip! Thuram titular! Una altre cosa és que pareix que no però s'equip poc a poc s'està tornant vellet ja...

Per cert, lo de canviar es disseny és un puta mal son, a Rodilandia estam perdent es nord... i no posis a n'es link blog d'en Penya que se m'ofendran! x"D Si de cas (Artur, Penya & Co.)!, tipo (Feme & Co.).

Res, no vos preocupeu que per malament que vagi s'equipo no se pot caure mai tan baix com a s'era Gaspart. Lo pitjor ja ha passat.

Marc ha dit...

Bé, però...m'entens?
Aquesta era s'opcio "una altra raó (que escriuré a un comment)...XD
Lo den blog den Penya se canviarà quan trobau d'una fucking vegada un fucking nom, que sou més lentos que es moviments ISPro den Guddy...
Respecte a lo del Barça, jo som des de ses respostes 1 i 8 (és a dir, dets optimistes...)

Marc ha dit...

Per cert, pes més ultra-frikis, recoman sa visita a futbolitis, on s'analitza una mica es partit de dissabte, i s'anuncia un anàlisi profund (preparau-vos perquè serà es súmmum des frikisme futbolístic) del barça actual...
Nate, Kempes, Monx, Penya...ja ho sabeu!

Nate ha dit...

jo esper q no estguin molt en posar-se ses piles, ara quan vegin q el madrid té es mateixos punts i q s'acosta es partit de xampions, espavilaran. Sa tornada de n'Eto'o crec q serà clau pq contagiarà el seu esperit guanyador i lluitador a sa resta.
Q futbolitis, a veure quina mollaran...

Xavier Peña ha dit...

I una cosa sobre sa que ningú ha comentat res encara... QUÈ COÑO FA EL MALLORCA GUANYANT A N'ES CAMP DEL SEVILLA??! S'han tornat locos o què?? Si "hasta" va marcar en Maxi! Això sí que és digne d'anàlisi!

Marc ha dit...

el mallorca va guanyar contra el sevilla perquè s'md corporeixon confiava en el sevilla...no s'ha de dir res més...
menos mal des nou rumb que ha agafat s'associació...properament s'informarà als socis...

Nate ha dit...

Arriba el Maxi Mes!

Xavier Peña ha dit...

xerrant de èpoques dolentes del Barça, com a bons aficionats a n'es futbol no vos poreu perdre aquest
aquest post.

Marc ha dit...

l'hem vist, l'hem vist...
quina constel·lació...