17 de gener del 2007

El Club de la Comedia a la casa blanca

Aprofit ses poques feines i es sistema de politges instalat a classe q m'està enfonsant, per fer un poc de show amb els merengues. Ja sabeu q fa uns mesos q a la casa blanca tenen un president en el qual li ve Ultra Gros (U.G) , don Ramon Calderon, i q es dedica a fer-se autoderribos constants a base de nedades alhora de fer declaracions.

Ses darreres declaracions han estat tot un exemple de ficar-se en problemes tot solet. Es boníssim com aquest home xerra davant des mitjans de comunicació diguent tot lo q en aquells moments li passa pes cap. Sa plantilla per lo vist ha respost i no s'han tallat massa (tipo "Basta ya de soltar mierda por esa boquita").
Altres personalitats del madridisme, com es ca vell Martin Vazquez, també estan flipant amb aquest crack.


No he trobat cap vídeo de nedades anteriors, tipo aquella on feia de rappel diguent com guanyarien no se quants títols i com es veia celebrant a la cibeles, tot ple de banderes madridistes i d'espanya.
Si qualqú té qualquna perla d'aquestes ja sap...

També aprofitaré el dia de sant antoni per un sistema de gloses vistes ahir a Manacor: Comissions, batles corruptes / blanqueig i clientelisme / a Mallorca s´urbanisme / és una casa de putes.
Sa vivenda és molt cara / i està ple de pisos buits / i en tenir-ne 38 / jo encara viuré amb mumare.
Autoderribo