14 de gener del 2007

Bon inici de 2007 pes equips serverins, calabonins, santjoanencs i manacorins

Bones a tots. Degut a ses vacances sa lligueta havia quedat una mica abandonada, però avui l'hem reiniciat.
Per s'equip verdesc ses coses han sortit bé a pesar de ses penoses circumstancies amb ses que hem hagut d'afrontar un des 4 partits a vida o mort que mos queden. Només 4 des components de sa plantilla més nombrosa de sa lliga (Monxo, Oriol, Nato i Fire) s'han presentat a nes partit d'avui. Ha estat penòs. Per diferentes circumstàncies tipo malalties (Marco Llull), estudis (Edu), lesions (Cuadros), estades a Mallorca per vacances (Pau Company) i quedades de treball de'n Palerm, mos hem quedat en bragues!!!!!. Per sort, i per molt que mos pesi, hem d'agrair sa col·labració de'n Company vell i en Cànoves que han vingut a jugar (a mig gas perque ells jugaven després) i s'ha pogut disputar es partit. Ha esta un partit tens i disputat. Hem començat guanyant 1-0 (he fet es meu primer gol en sa lliga jejejejejeje). Després mos han remontat i avançat fins a 1-3, però a sa segona part mos hem omplert d'orgull i coratge i amb més cor que tècnica hem aconseguit un resultat final de 3-3. A destacar sobretot que a n'es darrer gol, hem fet una triangulació de llibre que mos ha permès rematar lliure de marca. De totes maneres mos ha fet un bot es cor quan a n'es darrer minut mos han fet un palo i mos hem acollonat. Però bueno, un punt que mos treu des farolillo.

En quant es Gerrets en sa seva linia. També han estat justos d'efectius, però almenos eren equip per jugar. Es resultat ha estat de 5-2 a favor des gerrets. Segons s'enviat especial Manty, en Puça ha fet un seguit de "canyos" espectaculars!!!

Bueno al·lots, enhorabona a tots!!!!

Amunt buidadotes, a pes play-offs!!!

6 comentaris:

Nate ha dit...

q bé ca vell Fire! així m'agrada posant sa crònica tot just acabada sa jornada.
Sa veritat és q sí q ha estat un poc pellós q només fóssim quatre i sa mala previsió feta, hem d'anar un poc alerta de cara als pròxims partits. Per lo demés, donar sobretot les gràcies pel "saber estar" dels dos membres de l'equip gerrètic (Kane i Compi) q varen venir a s'ajuda tot d'una q els hi vàrem demanar, això sí, quan ja estàvem en estat de desesperació.
Amunt Buidadotes! amb s'entrega es coratge i, en ocasions, es joc ràpid desplegat avui, arribarem a nes play offs!

company ha dit...

Bon començament des dos equips després de s'obligat "parón hivernal", que feia de ganes tornar jugar i jugar dues horetes no va fer gaire mal.
Vaig ajudar amb lo que vaig poder a uns buidawaves en quadro després d'una telefonada a nes darrer moment (Marco n'hauries d'aprendre d'aquest acte) i amb es punt aconseguit segueixen allà amb sa lluita a mitja taula.
És tema gerrets segueix igual: partit fàcil i pràctic davant uns reforçadillos i "farolillo" Deforasport. Amb cinc jugadors i amb un sistema de rotacions efectiu no vàrem tenir cap problema; destacar un gran Manti i es gols d'un recuperat Canovelles, s'altre personal va estar a nes seu nivell habitual.

Com s'enyorava sa mica de competició en diumenge !

Marc ha dit...

Què caven de bé ses cròniques!
I que cau de bé un partit en diumenge!
The never seen, dos puntals gerrètics reforçant s'equip de ses colfloris, quin poc compromís des cracks verdescos...
Sa veritat és que no va fer gaire mal, va ser tipo encalentiment per estar a tope amb es Gerrets. Va anar bé perquè després vàrem ser noltros es que vàrem marcar ses diferències amb 4 golets. Destacar també es paper gris però efectiu des gregari Manti, que s'està convertint en es nou Bakero i que està cridant a ses portes de sa selecció (Knockin' on selection's door)

rufire ha dit...

Ah, per cert. Vos quedava bé, a Compi i Cànoves, sa camiseta verda eh jejejejee. Molt millor que sa camiseta de "luto" que duis Pensau que ha estat tot un honor dur-la i suar-la per evitar es nostro autoderribo, jejejeje.Encara vos fotrem a semis jejejejeje!

Des de el curro con amor, Rufire

Marc ha dit...

Jajajaja!!
Serien molt bones unes semis Gerrets-Waves...però crec que vos haureu de posar ses piles por tiempos!!!

rufire ha dit...

Ja ho se, però ja hem fet un "un pequeño paso para el equipo pero un gran paso para los play-offs!!!Encar donarem sa sorpresa i estarem allà, donant-ho tot!!!

Des de el curro con amor, Rufire