14 de febrer del 2007

Despedida des boludo Cuads!

com tots sabeu, dilluns un puntal des nucli dur de sa cofradia des cans vell, va emigrar per una temporadeta a Argentina. Com a puntal, el trobarem a faltar molt durant aquestes setmanes q venen.
Aprofitant es tema he decidit escriure aquest post i aprofitar per penjar unes fotetes de dissabte passat (millor tard q mai) quan vàrem fer un poc de festeta de despedida .

Faré un mini resumen de sa vetllada diguent q vàrem anar a nes pis seu dels buidadotes on després de fer unes pizzes començarem a fer four roses a matar. Després d'uns "singerstars", jijis jajas, petillas, cubatas, etc, un grup reduït de cans vells (tipo nucli dur: Kane -atenció a sa perilla-, Santva, Cuads, Xico, Marga, Bel i jo) partirem cap a Razz. .
Un pic allà, mos va venir ultra enorme fer unes cues a les 3 tipo peregrinación a la meca i varem anar per feina anant a nes Cutre (el seu nom defineix el defineix perfectament). Més alcohol a matar, trajes i tot lo habitual.


Qdaran en el record ses robades de jaqueta, sofertes per na Bel i jo mateix, i de matrícula, cotxe des senyor sentvei.
Com q les 5 o les 6 se mos solen qdar curtes, varem a anar a ca sa llobinera a fer es fin de fiesta. Un parell d'horetes per allà fent es paripé q van donar molt de joc. A destacar quan escoltavem aquests fragments i sa cridada a nen pibito sureda q ja no menrecordava jeje:



després de tant d'alcohol i festa i fent les 9 des matí, passa el q passa i tant gerrets com buidadotes varen perdre es seus matxs


Pibeeeee! esperamos noticias de vooooos!

Canviant de tema demà es senyor Calde (ministre), Kempes i jo, partim cap a lisboa en pla a fer un reconeixement des terreny lisboeta. Ja informarem de com esta es tema per alla i de si es factible instalar una seu buidadora ca vellística. Seguirem informant (es promet foto amb cartell publicitant es blog)

4 comentaris:

xavi santvi ha dit...

Bé nate! Com bé dius!Mes val tard que mai. Un document escrit amb un estil fresc, jove i sobretot fent via. A destacar;
1.Els nostros caretos de la segona fotillo amb el cantar flamenco.
2.La meva reiterada aparició en altre fotografies.
3.Els sandvichos "estilo llobinera" des demati.
4.El bocata de pexuga del pans.
5.La pèrdua durant un mes d'una bellísima persona de nom Cuadsmire.

Tekiss ha dit...

Per jo que no torni! un més sencer amb cuarto per jo totsol!!!
quin system!

Marc ha dit...

Què gran Confidencial CAT

Nate ha dit...

si si santva, ho vaig escriure a matar tipo en es darrer minut abans de partir cap a lisboa, anant per feina