11 de febrer del 2007

Welcome to the real world

Cocos Locos Campions de la fase regular

F.C. Gerrets 4 - Roca 29 5
Cocos Locos 7 - The Buidadotes 1

Havia de passar. Després de tres partits amb victòria tirosa i ajustada els Gerrets perden la lliga en l'enfrontament contra el seu botxí de passades temporades que pareix trobar-se en el seu millor estat de forma.

Partit vibrant, intens, i ben jugat pels dos equips que s'ha decidit amb qualitats individuals. Ambdos equips han desplegat un joc ràpid i eficaç, ben posicionats damunt es camp en un match digne de veure. Res se li pot retreure a l'equip negresc que ho ha donat tot i ha mantengut s'esperança fins a nes darrer moment.

Molts poden ser els motius de la derrota. Els rumors estaràn en boca de tots. Uns diven que és sa sortida a matar de tres dels components que acabaren a les 9 des dematí per ca sa llobi escoltant remixos polítics de minoria absoluta. Uns altres diven que es motiu ha estat sa baixa d'un jugador que havia estat present a totes ses victòries: Manti, s'equip te necessita!. Uns altres malintencionats diràn que és sa presència per primera vegada a s'història d'un buidawave dins sa convocatòria gerrètica. Sa veritat és que Roca han estat millor, amb tres grandíssim jugadors. Que han deixat a mitja plantilla negresca amb sa cintura desunida. Alguns encara cerquen sa pilota.

Declaracions del president i jugador Xisco:
"Estic content amb l'equip. Ha estat un partit disputat i es resultat és just"
"Quedar segons no és mal resultat. S'objectiu era sa champions i estarem allà com a segon cap de sèrie"
"Hem de ser conscients de ses nostres limitacions. A nes fons som gerrets, dies més grossos, dies més petits, però gerrets, mai peix espasa o anfós a la marinera, gerrets"

Xavi Santvi:
"no se pot sortir a matar un dissabte, colgar-se a les 9 des dematí, aixecar-se a les 2 i voler estar diumenge a nes millor nivell"
"S'entrepà de petxuga no ha fet tant de mal com sa paella de s'altre dia"

El crack:
  • Araña Nocillov. Actuació estelar que ha evitat una golejada dels Roca.
  • Tomeu. Ha romput sa cintura a sa defensa negresca.

En Dandy:

  • Andreu "Puceu" Servera. Elegant, precís i desbordant.

El Duro:

  • Barbut de Roca. Coces i entrades per turar un tren

Vaya día:

  • Porter de Roca. Ridícul en sa celebració dels gols finals. S'ha de saber perdre, però també s'ha de saber guanyar"

Els Gerrets tornen a jugar demà contra Els Angels den Tomeu. Els-hi basta un empat per esser matemàticament segons a sa lliga.

12 comentaris:

Xisco ha dit...

Per cert. Fire demà te podries estirar i venir demà contra els Angels.

tofito ha dit...

pot ser no ho cregueu pero encara m'ha sabut greu i tot joder

Marc ha dit...

Què bé tofito... partit disputat i igualat que s'ha decidit per s'acert a jugades puntuals...es Gerrets podem estar contents, així tot estam fent sa millor temporada de sa nostra història...
Força Gerrets!Anam a per sa Champions!

Tekiss ha dit...

Tranquils Gerrests! Avui dilluns tornaré per reconquistar s'honor perdut!

rufire ha dit...

Ei senyors, que passa!!!Quina puta rabiada perdre dos partits seguits!Macagondeu!Bueno, vai fer lo que vaig poder i ma sap greu que perdessim, pero això és es futbol (en aquest cas futbet). ah perc cert Xisco, avui no puc venir, pk entre setmana vaig de puta cul, però si encara voleu que vengui pes cocos, cap problema.

Des de el curro con amor, rufire

Xisco ha dit...

Va ser un gran partit i he de dir que vaig disfrutar de jugar amb un porter com akest. Està clar que sí que volem la araña defensant sa porteria negresca contra els Cocos.

Edu ha dit...

Puto Araña, aquí ofreciéndose cual prostituta de bajo caché... Y después jugando con nosotros, cuando nos meten tres, mandas los guantes a la mierda para ponerte de jugador y meter algun que otro chicharro en propia puerta... Nocillov, Nocillov

rufire ha dit...

Esperaba alguna punyalad tuya Edu,jejejeje. Jo no me ofrezco, se me han ofrecido ellos a mi. Yo lo doy todo por the Buidadotes,y se demuestra estando en todos los partidos menos en uno por causas mayores. Seamos 3,4 o 5 he estado allí todos los días (como algunos otros, ellos ya sben a quién me refiero), a las duras y a las maduras dando el callo por el equipo. No me puedes reprochar nada, además que he jugado més partidos de portero en Buidaotes que en los Gerrets. Además, he de recordar que ellos han ayudado en momentos donde el barco naufragaba (vease partido de 4 jugadores en el campo, fire, vallejo, monxo i oriol) y por lo tanto, en mutuo acuerdo con las presidencias, decidí jugar ayer y contra los cocos. No les defiendo, pero hauy que saber tener honor
Per Xisco: en principi assegurada sa presencia, a no ser que hi hagi un dalt abaix.

Edu ha dit...

De acuerdo, acepto tu respuesta... Pero aún así, el gol que te me metiste en propia puerta sigue siendo un chicharro, de la escuela Beckenbauer...

rufire ha dit...

No te lo voy a discutir. Meti un gol que ni intentándolo a posta lo hubiera metido jejejej. Por cierto te supero en golaverage personal, por que ayer marque el gol del honor, eso sí,gracias a una gran asistencia de cuadros

tofito ha dit...

clar q si fires, maldament sies es lider de sa batinización te defens, ara q aixo te un preu i serà q en s'estiu hauras de sortir al manco 3 pics...serà dificil però se q ho podràs conseguir...

Nate ha dit...

be fire!hay pocas cosas de las q me siento orgulloso de ti, pero tu saber estar en todo lo relacionado con el futbito t mereces mis mas sinceras felicitaciones, estas demostrando saber estar y compromiso total.
Por eso mismo como presidente en funciones, relegó mi cargo este finde (q estaré en lisboa) en tus manos
Força buidadotes!