14 de febrer del 2007

una de varios


Donat es gran bombazo informatiu q se va donar ahir migdia gracies al nostre estimat Samuel Eto'o he decidit fer una entrada de tot lo q ha succeit, intentant en tot moment no repetir res de lo q ja s'ha dit:

1.- Resulta ara que en Samu diu que tot lo q va dir no hi havia cap declaració referida a en Frank, que tot anava per en Ronie, anem a analitzar-ho. Es tio sempre ho ha donat tot per el barça:

a- marca xixarros per un tubo
b- corr i lluita com es que més, s'ha de dir q es joc desplegat per el barça
en ses darreres dues temporades no hauria existit sense un davanter
inagotable que presioni i no s'aturi de correr com ell
c- la seva vessant més solidària engrandeix més s'imatge del barça com
més que un club

Perque coño havia de dir tot lo q va dir? anem a veure, es tio se va cegar amb en Ronie. Va dir q ell sempre entrena, tengui cops o no. En Ronie, de tots és sabut, mai entrena es dilluns perq li fan mal ses cames per ses coses i molts de dies no entrena perq te compromisos publicitaris. Tot això li permetem perq el tenim considerat com es crack de plantilla.... però... no vos sona s'història de tenir sa gent consentida i q s'acomodi...? a mi si. Pareix que sempre que n'Eto'o fa algo, q en akest cas no ha estat poc, se l'ha acribillar i s'ha d'olvidar tot el q ha fet. Desde el meu punt de vista en Ronie no rep ses crítiques q hauria de rebre, recordar q ell no defensa una puta merda, és a dir, allà on es veu de veres el treball d'ekip ell gairebé no hi participa, per tant i sempre desde es meu punt de vista no és ningú per donar lliçons de pensar en el grup i menys un tio q sempre q se fan sa foto prepartit vol sortir de costat...Referent a sa bipolarització de sa junta directiva entre ProLaportistes i ProRossellistes és un mal que tenim al barça desde fa molt de temps, recordau que en temps den Nuñez (remember) se'ls anomenaven a ell i en Johan "la Extraña Pareja"
Malgrat tot això si n'Eto'o volgués un consell meu li diria que demanés perdó, que se retractes de tot el que ha dit perq no li és gens bo ni a ell ni al Barça, que encara q no ho entengui, és més important q ell.

Aki vos deix es video de sa lletania q va amollar per si algú el vol analitzar a fons:



Referent a tot això ja han aparegut noticies inquietants al diari de la capital, sa més inquietant de totes ha estat akesta, voltros jutjareu...

I no sé gent, tot això està passant en una setmana complicada en sa que visitam el valència, a veure com mos va

2.- Continuarem amb un tema una mica menys candent. Tots noltros recordarem a un gran ca vell anomenat Jesus Gil y Gil, entre d'altres va ser conductor d'un programa de televisió, Batle de Marbella i president de s'Atlètic de Madrid pero lo q va ser sempre va ser un puta showman:



3.- avui per acabar vos deixaré una cançoneta q esper que mos doni força per superar akesta crisis a tots els nivells q està afectant al barça



Au idò, hasta otra!!!

5 comentaris:

Marc ha dit...

Només per es més frikis:
Entrevista a n'Eto'o ahir vespre a "El Larguero"

deguer ha dit...

Ei, aquest post és genial. M'ha encantat sa teva visió sobre es cas. Ets un crack!

tofito ha dit...

bien deguer bien, a poc a poc vas entenent qui du es cotarro en es tema

Nate ha dit...

molt be tofol! veig q t'agrada sa meva linia editorial jeje

deguer ha dit...

Jajajajajaja, quin tio.