22 d’abril del 2007

Cronicas batiwiicas

Es nucli tendre de la cofradia (xisco, bel i sent.v.e) ha tingut avui una nit de dissabte ultrabatínica en la que els cofrares assistents han pogut gaudir d'un soparet a base d'espaguettis amb marisc i pebre negre a matar gentilesa de Pimenteras de sa Pobla. Durant el sopar no ha faltat el ja clàssic i alhora patetic debat sobre l'identitat del "commovedor personatge" que darrerament ha causat estralls pes xat del blog. S'ha dit de tot i no han faltat mirades traïdores per damunt les copes entre comensals.

Pero 300 partides a bolos amb la wii i uns quants litres de cervesa han disipat la crispació i han donat pas a una germanor desenfrenada que han acabat amb una orgia apoteòsica (d'autoderribos).

Saludem als cofrares que avui han tingut la valentia de sortir a matar, així com els que estàn repartits pel món en missions especials (per cert, qui és el caudillo en funcions?)... i ..perquè no? a tu 221 que et mereixes una menció especial per aconseguir que les nostres converses siguin 100% banals des que vas apareixer.

I ara la partida perfecta, com no, d'un japonés ultraviciat.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

"ses ques" s'estrenen indignades!!!!!

mos ne reim de ses sortidotes a matar des cans vells!!!! quan no hi ha es caudillo això és una anarquia i es batinisme se manifesta amb so seu màxim exponent.
aquest cap de setmana "ses ques" hem sortit a muerte: tipo kentucky light es divendres (amb breu aparició des "clan Llinàs"), tot i que noltros mos colgàvem a les 7 després d'un bon berenar a s'estudiantil; i tipo enfants i kentucky a saco es dissabte (amb brevíssima representació de Borrell); cans vells: i avon éreu???? Vos ha vengut UG.
Joooooo!!! mos agradaria més col·laboració a sa pròxima sortidota.
Nos vemos en los bares! Besitos des de consell de cent.

Anònim ha dit...

Bon dia a tothom des de Paris!Vos escrivim ds dun cutreoredenador de salberg, es teclat es mordoric i ses lletres estan girades,quin poc system!Paris, como no, mola mazo, i encara q dos dies donen p poc estam fent de Kempes i aprofitam es dematins...Veig q es blog no ha caigut en s'anarquia en sa meva absència, aixi magrada...Penjariem fotos des viatge pero es system d'USB no esta habilitat...
Un saludo a tots!!!!!
PD:El tema 221, como lo llevais?

xavi santvi ha dit...

Se comunica que a la hora que ses ques heu mostrat indignació, part del nucli tendre seguia donant-ho tot. Batín si, però fins les 9 del de matí...quin sistem de dragon ball z budokai tenchi. Malgrat tot, no crec que serveixi de precedent, aixi que en breu, sortidota a matar.

Xineta ha dit...

Bones! es batinisme no ha format part des dissabte ja que sa gran part de gent ( borrellins, enric granados, corsega...entre d'altres) feien presencia a via laietana a una festa, diguem-li alcoholica, ja que n'hi va haver que varen haver d'acabar a dins es llit despres d'una gran potada...QUIN RIDICUL! Bé, sa qüestió es que sa gent va acabar fatal i despres d'acabar 3 botelles de vodka, devers 20 birres, dues jerres grosses de la musiqueta, 2 botelles de vi entre dues persones... se va proposar, es que se podien moure, pegar no se sap on perquè jo vaig haver de quedar! jaja!
Res, queda demostrat que es batinisme des dissabte no va fer per res acte de presencia.
Bones aquestes festes al·lots!

PASEN Y VEAN

Nate ha dit...

quin puta showot sa festa de pis...en especial s'actuació estelar de la senyora xinis!
els membres buidawaves no es qdaren enrera amb qualcun campeon pegant l'estacada final..
tb remarcable sa sortida kempes, pibito "serel·lo" Sureda i jo mateix, per plata (fent entrada a lo ca vell) amb passadeta tipo light pes kentucky per afrontar un espectacle diga-li dantesc de ses senyores d'aki dalt..
i aoun eres???

Llorenç de Pina ha dit...

Quin traje que vos han fet des de s'anonimat. Jo m'indignaria i contratacaria amb una sortidota de ses que fan història... que no se digui des cans vells.

Així m'agrada Xineta, donant-ho tot a ses sortides... i tornant-ho tot (ridícul de potada).

Xineta ha dit...

jajajajajjaa!!molt bona pinero!

Edu ha dit...

Batinismo en ausencia del Caudillo? La unica ausencia que podria provocar reacciones de batin en cadena en la Cofradia, seria la del Sr. "Magico" "Pulpito" Cuadros... El cual se acerca a la noche X. El dia en que MP Cuadros, saldra como unico representante de Mordor en la noche condal.

PD: Salimos. No coincidir fisicamente en el mismo espacio no significa batin ninguno...

PD2: Relacionar batin con la falta de actividad nocturna es un error muy grave y, por lo que veo, muy común!

PD3: Viva Gatusso

Marc ha dit...

Atenció, nou terme que afegir en es glosari, by Marga M.:
-Xavi Santwii

cuads ha dit...

ses ques???????? i a na que?????

ejem ejem.....

jo crec q en comptes de sortir amb es cans vells haurieu de sortir amb en pocholo q es sunic q aguanta es vostro ritme irrefreneble de festes...

Nate ha dit...

per lo vist ses ques son super guays pq tanquen es kentucky i es qden de dins amb 4 vells caxondos...
i aoun eres??