26 d’abril del 2007

Dos mites vivents, junts....


Ja sé que es dia no és massa niki, però s'ocasió s'ho mereix... Segons sa notícia que he llegit a El Periódico, cada un dels quatre concerts (en fan tres més a Getafe, Benidorm i Santiago) es dividirà en tres blocs. En el primer, Fito i Calamaro cantaran per separat peces de la seva discografia; després, cada un versionarà temes de l'altre, i al final, tots dos interpretaran diverses cançons junts.Les actuacions duraran entre tres i quatre hores. Les entrades, que sortiran a la venda el 15 de maig, no superaran els 50 euros.
Ja ho sabeu, si sou molt fans des dúo o encara sou per aquí i no teniu cap feina, un gran N.P.F.G.M.

4 comentaris:

Marc ha dit...

Zero a veure amb es tema, però m'acaben de passar sa notícia i crec que és un deure commentar-la, sobretot per sa relació que té sa cofradia amb es món equí:
-Se estrena en EE UU un documental sobre la muerte de un hombre que tenía relaciones sexuales con un caballo [notícia de 20minutos]: Zoo, pel·lícula documental que tracta sa vida den Kenneth Pinyan, mort a causa d'un desgarre de colon provocat per sa penetració d'un cavall. Sa peli ha rebut molt bones crítiques, se va estrenar es Gener passat a Sundance.
Ara que estic llançat...
-Lo condenan a casarse con la cabra con la que mantuvo relaciones sexuales [notícia 20 minutos]: Es consell d'ancians d'un poble de Sudan ha condemnat un home que va ser pillat trincant-se una cabra, a casar-se amb ella i pagar s'equivalent a 35 € de "dote por la novia"."Le concedí a la cabra, y por lo que sé aún están juntos", aseguró Alifi (s'antic propietari).

tofito ha dit...

joer colega vaja noticies, dignes de Una De Varios

deguer ha dit...

que genial s' "un gran N.P.F.G.M."

Marc ha dit...

Entrevista en es Duo, per a qui li interessi....