23 d’abril del 2007

Gerrets 5 - "equipo des jovenets" 3

A petició del nostre venerat caudillo per la gràcia des blog. Faré un resumillo, amb alguns descuidos per falta de memòria, del que va ser el triomf gerrètic d'ahir a la tarda.

L'arribada a l'estadi es va fer amb la parsimònia habitual, alguns dels gerrets van tenir temps de veure la part final de l'encontre anterior. Concretament, tot el paripé derivat de l'entradota a destiempos de Sir Edward Rompehuesos. L'entradota va estar allà però l'actuació teatralística del Coco Loco afectat va superar de molt, l'abast real de l'impacte.

Ben aviat va arribar l'equip amb qui els gerrets s'havien d'enfrontar. Els gerrets, que feien estiraments a la banda i compartien visions pessimistes sobre els seus respectius estats de forma, es van ensorrar en veure arribar un equip de 7 fieres d'entre 19 i 21 anys (a jutjar per l'estat de forma). Les baixes de Puça i Caudi, van deixar els gerrets amb 5 homes per resoldre la papereta.

Sabedors que el partit era díficil, els gerrets, lluny de tirar la tovallola, ho van donar tot. Durant la primera part, com és lògic, van sortir a matar, i van gaudir de moltes ocasions que no es van transformar. En canvi, l'equip rival, va saber aprofitar els esporàdics brots de passotisme defensiu per marcar 2 gols. Destacar un jove tipo "Crouch" que a part de tocar-la bé, va demostrar ser bon rematador de cap des de les altures. Més endavant els gerrets veurien porteria després d'una jugada per la banda que Xavi Santvi va culminar davant del porter. Mitja part 1-2.

Durant el descans una xerradeta plena de tòpics va definir l'estrategia de la 2a part. "necessitem 2 gols"...simple. Però a pocs minuts de sortir al camp ja en van encaixar un altre (1-3). En necessitaven més. Els gerrets es van centrar en l'aspecte defensiu i a llançar contraatacs rapids per mirar de capgirar el partit. El rival, que nedava en termes de defensa es va veure sorprés en varies ocasions pels gerrets. En un primer lloc Company amb un xut "impossible" que va passar pels 15 centimetres que hi havia entre el peu del porter i el pal.(2-3) Acte seguit Manti va culminar un altre contraatac que va suposar l'empat (3-3). En aquest moment Xavi Santvi despres d'una passada del porter, va correr per la banda deixant un regueró de sang pel camí i marcant el gol per sota les cames d'un porter que va sortir a matar(4-3).
Els darrers minuts van ser agònics, la pressió rival no cedia i els gerrets miraven el rellotge a cada instant, Xisco corria com un boig atrapant tot rival que es mogués a prop de la porteria. Al final els gerrets van estar a punt de fer-se un autogol, però un atent Company va salvar sota els pals i va treure la pilota ràpid cap a en Manti, que juntament amb lliro i xavi santvi va protagonitzar un contraatac 3 contra el porter. El "peluca" dels gerrets va fer un "pase de la muerte" cap a xavi santvi que a banda de fer un hat-trick deixava el definitiu 5-3 a l'electrònic.

Els gerrets s'en van anar cap a les dutxes, visiblement eufòrics després de capgirar un resultat advers i trencar la mala ratxa que els va acompanyar durant el tram final de la lligueta.

3 comentaris:

Marc ha dit...

Què gran Gerrets!!!!!
Bé Santwii, hat-trickero!

company ha dit...

Quin disfrut tornar a sa competició i vaia partidarro ahir. Ho varem donar tot per superar uns kolo kolos que tendran molt a dir a n'aquesta lliga; son es típics mallorquins de palma de 20-22 anys, mig surferos i poca barba, però que han jugat bastants d'anys a futbol i se nota. Fisicament millors que noltros, i a més tenguent dos canvis. Però tàcticament se varen trobar amb uns gerrets digali millors o digali cans vells.
Es partit se va decidir aqui, amb es nostros contraatacs a muerte i arribant amb superioritat numèrica davant porta. Destacant sa contundència den Xisco i jo robant pilotes i ses transisions de pilota por tiempos d'un Sembei estelar i d'un sempre efectiu Mantillospes, en Lliro va seguir sa seva linia habitual de bon joc. Així, un vegada forçat s'empat, què s'havia posat xunguissim, i es posterior avantatge a s'electrònic varem treure es punt de cavellura per aguantar es resultat, enrredada meva a sa red (dantesca) anant a cercar una pilota, despejades a matar, etc.
Resumint, tres punts d'una vàlua brutal i que si seguim així mos faran estar a semis segons es guió previst.
Per cert, s'afició gerret no va compareixer per s'estadi, lis degué venir enorme es vespre anterior fent es paripé dins un tancat Kentacky i xerrant amb es amos, que guay! i berenant a s'estudiantil sense noltros que haviem realitzat una de ses millors, eficients i justificades partides por tiempos que se recorden de ses vesprades barceloneses.

AMUNT GERRETS

Xisco ha dit...

Poca cosa a afegir. Gran partit.
De totes maneres, s'estrella de sa setmana ha estat s'equip buidawave que va aconseguir guanyar els totpoderosos Cocos, cosa que a noltros varem desperdiciar a nes darrer partit, recordau aquell Gerrets 4 Cocos 0?