23 d’abril del 2007

Victòria de sa Cofradia a sa Lligueta

Habitans de Mordor, Bon Dia

Ahir va ser un gran dia. Perdó, ahir va ser es GRAN DIA. Eren cap a les 17:50 quan tots es buidadotes arribaven a nes camp, inclos "pibito" Sureda en substitució den Marco Llull. Es partit era és més dificil contra es que un equip de sa lligueta es podia enfrontar, els imbatuts Cocos Locos. Noltros mos presentavem amb sa nostra humiltat d'haver quedat darrers a sa lliga i anant a veure que passaria, però mai pensant en la possible victoria. Així, a les 18:00 començà es gran partit. Es cinc inicial vam ser: Monxo a sa porteria, jo mateix a s'eix central de sa defensa, Marco Vallejo per una banda, Oriol per s'altre i Pau Company com a referència ofensiva. Ho teniem clar: defensar a muerte i contraatacs per mirar de fer un gol. Després de vàries jugades des Cocos Locos, en una jugada ben trenada de contraatac (com no) en Vallejo donava sa sorpresa i feia es primer gol des partit (Vallejón sino lo marcas te corto los webos, li vaig dir per no haverme centrat sa pilota quan només l'havia d'empenyer). Minut 2 o 3, buidadotes 1 Cocos 0. SORPRESA: es buidadotes s'avancen a nes totpoderosos cocos. Però aquí no acaba sa cosa;minut 4 o 5, jugada de Pau Comapany i pum!!!!! 2 a 0. INCREIBLE, però cert. En aquest moment es va donar la primera ronda de canvis (entre els quals jo) degut al desgast físic en defensa que varem fer (joder com apretaven es putes cocos i sa sort mos va acompanyar) Es minuts passaven i es cocos anaven tenint ocasions "a pinyon" amb qualqun que altre poste. I va arribar es moment, gol des cocos i 2-1. Així es va mantenir bona part de sa primera part fins que a nes minuts finals d'aquesta es cocos mos empaten. Buffffff, pensavem alguns, això mos ve enorme. Així va acabar sa primera part.
Però això no va ser res. Sa segona part va ser antològica. Una segona part que se'ns va posar molt coll amunt quan es cocos sa van posar per endavant 2-3. He de reconeixer que ho veia negre. Es nostro bloc, tan ben estructurat a sa primera part, es desfeia. Perdiem posicions, pujades de 3 jugadors (eh Cuadros jejeje) deixant un únic defensa....En fi, un caos. Però vam treure s'orgull. D'entre tot es caos, va ser una petita figura que va donar ales a sa gran remontada: es "pibito" la va pillar es va plantar davant es porter, que com sempre es va tirar als peus (i lo gran que és es puta eh Pau jejejeje) i li va picar per damunt, a lo Messi. S'estadi quasi cau.3-3. I va arribar es moment; es partit havia entrat en uns moments de nervis i de nivell fisic molt alt: faltes, perdúa de temps, nervis... I entre tant, un coions de porc (que duia es calçons del Madrid com no, me sap greu Palerm) se'n vol anar per sa banda i Genaro "Eduso" aplicant allò de "la pelota o el hombre, pero nunca los dos juntos" va fer s'entrada des partit: uns crits de s'homo que pareixia que se moria i després enfrontament directe entre es rivals que quasi arriba a les mans. Solució: canvi de n'Edu i s'acabat es problema. Tot s'ha de dir, en declaracions exclusives a aquest medi de comunicació, jugadors des Cocos afirmaven, referint-se a nes seu company: "Si es que este tio es nuestro marrullero" o "Joder tio, si es que este terreno es una mierda,yo el otro dia me la pegué también y no veas". Amb això se demostra que ni es des Cocos van veure tan dura s'entrada. Però lo millor estava per arribar. Jugada de n'Oriol sa planta davant es porter i no el pot superar. Però, incompresiblement, es porter la caga, li torna a donar a n'Oriol i, aquesta vegada sí, no falla i el clava. I PUPUM PUPUM, 4-3. A partir d'aquí Catenaccio (o com s'escrigui). Tot i es Catenaccio i desesperació des cocos, varem tenir dues oportunitats més, molt clares per acabar es partit en menys nervis, però no varem endivinar porta. I així, acabà es partit. I "como el resurgir del ave fénix" es buidadotes resurgeixen de ses seves cendres "ligueras" per afrontar una ronda final que es preveu interessant.

En quant a nes Gerrets, sa frase es "ho hem passat puta". Amb un cinc de circumstàncies sense en Puça i en Cànoves a s'alineació (per lo tant, sense cap canvi) va ser: Xisco, Manty, Sentve, Company i Lliro. No puc dir gaire cosa des partit per que no el vaig veure, però segons declaracions de Manty a sa seu mallorquina no va ser un partit facil. S'equip debutant, amb uns jovenatxos molt descarats li va plantar cara a nes gerrets , encara que això no va ser suficient. A nes final, 5 a 3 a favor des gerretics

En definitiva, una gran jornada pes cofrares. Agrair també sa presencia femenina a s'estadi: Marga, Xineta i Nebot

PD: esper no haver-me deixat cap detall i que sa gent vegi reflectit es nostro patiment a s'escrit. Si heu de dir algo més es comments estan oberts.

Des del curro con amor, Rufire

13 comentaris:

Nate ha dit...

Molt be fires, l'has clavat!
Dues coses:
1)primera conseqüència des partit d'ahir en forma de lesió: qdaven 5 minuts de partit quan després d'una autotorcedura de turmell vaig haver d'abandonar es camp. Ridícul!!
Part metge de fa un moment den Doctor Pruna: Esginç = 1 mes de baixa
M'enfons!!
2) Sa jugada des darrer gol de n'oriol. He d'aclarir q sa cagada des porter ve d'una acció al més pur estil ca vell meva, ja que vaig veure q el porter sacaria rapid a un del seu equip q estava alla a la frontal de s'area i hem vaig mig amagar darrera un q tenia al davora i quan estava a punt de treure em vaig avançar com un campeon interceptant es passe i deixant la pilota morta per n'Ori q no va fallar (deixau-me flipar un poc, jeje).
Enga amunt BUIDADOTES!!

oriol ha dit...

Força Buidawaves! Que be Fires!
N'Agustin no ho ha dit per no posar-se ell mateix damunt un pedestal, pero ahir els gens li van despertar i ens va oferir tot un recital de talls i serenitat en defensa. Alguns es "frotaven" els ulls quan creien veure a Rufino senior una altra vegada en actiu. Quin saber estar, ahir Fires va ser el jugador clau sense cap tipo discusió valida. Va donar exemple de l'esperit Buidadotes!
En quan al partit en general, crec que va ser el partit més tens i crispat que sa jugat fins ara, els raviosos i noltros nerviosos, una mescla bastant explosiva! Supos que ara, amb akest rollo de sa champinyons league cada partit sirá com una final i els ànims estirán cada vegada més calents. Aixo es lo guapo del futbol!
Buidadotes, sa champions ha de ser nostra! Tenim molt a dir.

oriol ha dit...

en Ramon a sa portaria tambe va ser crucial per a que no ens fotessin una tunda de gols que ens hagues desanimat moltissim. Ramon, gracias por este sueño!

Marc ha dit...

Enhorabona Buidawaves, mos veim a sa final com a líders de grup!:P
Per cert, reclam una minicrònica des partit des Gerrets (Xisco, Manti, Sentve, Kempes?), q pel q se veu no va ser gens fàcil...

rufire ha dit...

Macagondeu vallejo, ara que t'estaves posant a to i caus lesionat. Venga ido ja som dos Vallejo i Oriol, a meam si perillara sa classificació ara que ho tenim bé. Bueno, de moment disfrutem de sa nostra victoria ben merescuda. Ah, per cert, que bé cànoves felicitant-nos, ahir a nes camp, cap gerrètic mos va felicitar, fins que no lis varem dir res (a excepció d'en lliro que sio que ho va dir, almenys a mi). Vamos, tot un saber estar saps? Amunt Buidadotes

Anònim ha dit...

Que bé Buides!! QUE BÉ!! Molt bona crònica Fire. Sa veritat que jo també ho vaig veure un poc negre quan mos varen ficar es tercer gol...però també se veia que quan no tenien es balon no eren tant perillosos, pk noltros aconseguiem arribar i fer ocasions (ells eren bàsicament un equip ofensiu, defensivament no eren massa cosa tampoc...) i sa nostra insitstència mos va fer arribar a porta i remontar es partidot. Cagondena i s'hauria pogut sentenciar per no haver de passar pena..però aquella jugada davant es porter me va venir un poc enorme ajaja domés veia porter per tot.

Conclusió: 3 punts d'OR i ben merescuts!!

Saluuuut i força BUIDES

Anònim ha dit...

Ahhhh!!! I ànims Marco!! Cagondeu son una putada aquests esquinçes...Jo ja n'he tengut dos a cada peu i és un puta system de merda, però no ei podem fer res tio!

marco ha dit...

me cauen ses llágrimes, algunes són d'alegria per sa gran victòria de s'equip i altres de ràbia per no haver pogut ser-hi (buidadotes d'un altre caire). Enhorabona buidadotes, ja fris de poder tornar a s'equip i lluitar per tirar-ho podem tirar endavant. Per cert, ànim nate!

Nate ha dit...

gracies pels ànims penya, s'agraeixen en un dia dur com avui...(es puta viña perilla, arribar a classe mve,etc.)
cagondei q som de beneit!

Tekiss ha dit...

Ànims Vallejon! Els components de l'equip gerrètic també volen mostrar el seu suport cap a un jugador que sempre aporta espectacle al terreny de joc, sense ell la champions perdrà un cert nivell... Confiem que et recuperis el més aviat millor, ens veiem a la final!! I sobretot esperem que es Viña no te vengui UG.

tofito ha dit...

increible, estic orgullos de voltros!

cuads ha dit...

vallejo, sa proxima jornada mos farem unes camisetes "ánimo vallejo"...no ho dubtis

volkswagen vallejo, baixa q mos pot fer molt de mal...

per cert, sha demostrat q a nes buidets sa champions se mos dona molt bé

Nate ha dit...

jaja cuads q bona!
ploraria d'emoció si veig els meus estimats companys waves posant amb sa camiseta i sonant s'Himne de sa xampions de fons!jeje
gracies mantillospes pes vostros ànims, saps q caus de be cagondei!
i aoun ereu???