6 de maig del 2007

pagafantas, capítol enèssim

No sé si estau al tanto de ses novetats des pagafantas. Pues sa tia emo aquesta ha tret un video sssuper pesat a on explica ses coses i no explica res (i mira que xerra minuts i minuts sa furcia!) [part1] [part2] [part3].

Me qued amb comentaris que li han deixat tipo:

"Eres más tonta q un bocao en el codo"


Però bueno, apart d'aquest patètic vídeo n'he trobat un altre també sobre aquesta inesgotable temàtica:



Au, a xupal·la!

3 comentaris:

Xisco ha dit...

Patetec!! quin puta redícul d'explicació. Aconsegueix quedar com una curta.
I autoderribos des pagafantas, ell mateix va penjar es videos!!

Nate ha dit...

sisi vaja puta tia, aguantar tota sa xerradeta es casi un acte de massoquisme

cuads ha dit...

jo crec q akesta tia li mola q te cagues tot akest rollo, primer de tot xq es gran perjudicat és es colega i no ella, q kda com una tia bona.
Després xq així ha tengut certa fama, cosa q ses shatis de sa seva "calaña" desitjen amb ansietat, ho desitjen tant q senviarien 100 litros de semen de kualke productor per aconseguirho.
Basta veure amb ses pintes amb ses q surt a nes video, i com articual es seu discursillo com si fos un icone de ses masses q sa dirigeix a sa multitud per denunciar una putada q el món li ha fet i així redimir-se de lo q es... una furcia més dins un sac de patetisme ultraconcentrat.

pd1: avui estic emprenyat amb el món , i sa nota. Si me cag amb ella no es per sa seva persona ni es seus actes, es per cagar-me amb algú i sentir-me millor. Es blog es una bona terapia sense responsabilitats penals per aquesta catarsi.

pd2: està bonissima i me la follaria amb totes ses de sa llei.