8 de maig del 2007

a vegades passa...


Típic entre confrares es fer-mos fotos amb càmeres alienes o intrusions a matar a fotos. Resulta que via persones totalment desconectades de sa confradia ha sortit a sa llum aquesta foto.


Sa confradia s'estén...

9 comentaris:

Marc ha dit...

Molt bé, molt bé, reconec que es careto es un autoderribo en tota regla, però he de dir que ja havia vist sa foto a ca madò Xineta...
Xisco ses connexions amb aquesta nina no acaben de quedar molt clares per molts cofrares, pregaria un comment que resumís ses teves relacions actuals...

marco ha dit...

gran careto

Artur ha dit...

Gran derribo fotgrafic! xD

Per cert, Marco-nato, i Joao Simao Sabrosa Compao, ja teniu ses vostres entrades de sa telecopesca, telecogresca a Matar!!!!!!!!!

marco ha dit...

per cert xisco, cicle de cinema que?a veure si mos hi tornam a posar i aconseguim arribar a final de curs amb un nivell alt de cultura cinematogràfica. Jo tenc 10-15 pelis noves, ja te passaré una llista i afegeixes ses que trobis a nes top 10. Salut

Marc ha dit...

Res a veure amb es post, però acab de veure nous fitxatges pes Summercase que s'acosta:
-Bloc Party (al final sí!)
-2ManyDJ's (grandes!)
-Astrud (Hay un hombre en España que lo hace todo...!)
-Phoenix (If you ever feel better...)

Níiiiiiiiquel

Xisco ha dit...

Algo s'ha de fer amb es cicle, però estic en ple camí cap a Mordor, ara dec estar pes pas de "Minas Morgul", o sigui que Mordor està allà. Algo farem, però venen mals temps.

Xerrant de festivals. Sa confradia tendrà representació a nes Rock Werchter Festival!! com ha de ser n'Angel i jo hi farem una expedició. Un poc de festival NPFGM!!!

Nate ha dit...

be kane be no esperava un posat menys system q akest!

Xico posats a demanar coneixer mes a fons les teves relacions actuals, pq no un post setmanal (tipo "Aquí hay tomate") amb tota la actualitat i les novetats q es van donant a la teva vida privada??

Gran Artur, sa teleco s'acosta P.T.!!

I per acabar quin puta system de Summercase!!!a matar Bloc party (dimarts q ve a nes Razz tb mos trobarem), 2 many dj's,... q gran!! Per cert no m'havia quedat amb Editors tb, mel!
Gràcies en es summercase al juliol mordòric per bcn, com diria en Kempes, hi haurà una llum al final des tunel!

cuads ha dit...

es q surt per es fonde es en javi palma? intentant fer lo q mai ha aconseguit, fer-sa veure?

Xisco ha dit...

ishto nate!

Aqui hay tomate? crec que hi ha confrares que se presten més que jo a n'aquest tipo de culebrons.