11 de juny del 2007

Bola de Drac

Bones a tots, com que veig q darrerament no se publica res per es blog aprofitaré akesta horeta post-dinar per fer un postarro friki sobre Bola de Drac i sa seva digali "presència" actualment. Ja avís que és molt però q molt friki. Som molts els aficionats a kesta serie de anime a dins sa cofraria i ja són un parell es posts que he fet jo i altre penya sobre akesta maravellosa saga que va marcar sa nostra infància. Si voleu revisar els posts referents a Bola de Drac tirau d'arxiu q crec q som molt pocs es q hi bucetjam.

1.- Wikipedia

consultant akesta gran i útil pàgina trobam un extens article sobre akest anime on s'analitza gairebé tot lo referent a ell. Vos recoman q vos hi paseu perq hi ha troços molt interessants, sobretot quan s'analitzen ses linies temporals existents a sa saga, és a dir, ses desfasades temporals que hi ha quan en Trunks viatja al passat. També hi trobareu un gran article sobre autor, el Senyor Akira Toriyama.

2.- Google

ses pàgines dedicades a en Goku i companyia són molt més que nombroses a sa xarxa. Vos pos una referència amb sa "cerca" i ses pàgines trobades perq vos en faceu una idea:

a.-) Dragon Ball --> 4.990.000
b.-) Dragon Ball Z --> 5.750.000
c.-) Bola de Dragon --> 920.000
d.-) Bola de dragon Z --> 460.000
e.-) Bola de drac --> 137.000
f.-) Bola de Drac Z --> 45.400

3.- Youtube

En akesta gran pàgina se poden trobar cents de mils de videos relacionats. Anomen un parell de cosetes una mica curioses:

a.- Sa serie sencera en audio latino (mordor)

b.- mils de AMV's dedicats a sa saga, exemples a destacar:

i) akest ja el vaig penjar en el seu dia i va tenir grans crítiques positives [remember de culte]
ii) tribut a Son Gohan amb banda sonora ja emprada altres cops.
iii) Dragon Ball Rap, per favor miraulo, no vos empenedireu.

c.- cents i cents de frikis q saben tocar algo i se graven tocant alguna peça de Bola de Drac

i) opening de Bola de Drac GT a piano. Video Clip original akí

ii) Cançó de la ocarina del guerrer Tapion, no sé si sabeu ki és pero weno. És es guerrer legendari que surt a sa película "El Ataque del Dragón". Sinopsis akí , AMV+ temazo remix akí i
trocet de peli on se pot escoltar un trocet de tema akí

iii) Ultra friki tocant sa cançó q se sent quan en Son Gohan de petit va acompanyat per es seu insaparable drac. Tenc memòria per dirvos q se pot veure a sa película "SuperGuerrer Son Goku" però crec q a sa serie també surt a algun capítol. Sinopsis de
de sa peli akí, trocet de sa peli amb sa cançó akí i AMV de sa peli akí.

4.- Dragon Ball AF

Per tots es seguidors den Goku es sabut q s'història està composta en varies sagues que ara anomenaré:

- Bola de Drac
- Bola de Drac Z
- Bola de Drac GT

Totes elles subdividides en altres minisagues. Resulata q fa estona q per internet se dona corda a un rumor sobre sa existència d'una quarta saga anomenada Dragon Ball AF. Es significat de AF seria after future o alternative (rural party) future. Resulta q akest rumor té molta de força a segons kins forums però realment és una invenció de 4 petats q varen trucar unes imatges de sa serie original i punt i d'un altre q va escriure una història tipo com si l'hagués escrita jo. Akí vos deix un enllaç per llegir algo sobre es tema, i akí vos deix un enllaç per veure un parell de dibuixos q formarien part d'akesta serie, molt recomanables per es més frikis.

5.- Videojocs

Desde sempre es videojocs de Bola de Drac han tengut una qualitat tirant a baixa, ja sigui per seva jugabilitat o perq a vegades els seus gràfics no han estat a l'altura de ses circumstàncies...
Des darrers que han sortit segons es fòrums i crítiques especialitzades supera tot lo vist referent al tema --> video

Weno, akí acaba akest post només per es més frikis i recordau, quan vos vegeu en problemes només heu de dir: Allargat bastó!

11 comentaris:

Marc ha dit...

Dios Tofito només l'he llegit, de moment, però ets un puta CRACK! (i un friki)
Te mereixes tota sa sort del món en aquesta vida i sobretot amb el levante, i que sapis que m'ha emprenyat sa teva recent derrota contra sa senyoreta Fancy Pants...
Quan tengui 300 hores lliures me'l mir i faig un altre comment...

tofito ha dit...

na Fancy pants només se mereix un pam de cadena i un dit d'aigua.

cuads ha dit...

yea. Frikisme des bó.
en sa nostra infància tots hem intentat juntar ses mans i fer un montón de força per veure q passava, al final desesperavem xq mos marejavem i mos posavem super vermells. Qui no ha fet això jugava a sa comba o selàstic.Bujarra en potència.
Es curiós pero saltre dia feiem una lliga dIsspros i en a sa mitad varem començar a veure en una altra sala episodis de bola de drac, aquells del mag babidi, q gran.Pués reulta q al cap d'una estona tothom passava de sa lliga!
-ei q te toca jugar contra en manti
-mordor, pas de sa lliga, ara lluita en Goku contra en Janko.
-Venga tira q lhem de acabar...
-dios kina puta merda de sistema!

es paradigmàtic, bola de drac mos ha marcat i molt. I mola.

pd: sha de dir q sa serie just va ser generacional fins GT, ki mirava GT era un raro (friki) i cuestionaria sa seva sort amb ses famelles a sa adolescència

Gracies tofol pos post, ses melodies son de llagrimeta.

Nate ha dit...

q gran q ets tofito!!!
tampoc he tengut temps de mirar es links encara però ja m faig una idea de la qualitat d'akest post.
Per cert, avui dematí al canal Cuatro han fet es darrer episodi de Bola de Drac GT!i lo més bo de tot es q han tornat començar pes primer capítol de Bola de Drac..
es lo q te aixecar-se per anar a fer feina, he vist cinc minutets cada dia des de namec fins GT (es putes de cuatro en pocs mesos ho han fet tot!)

tofito ha dit...

sempre pots mirar 5 minutets al puta Quatro mordoric o anar esperant q estigui tota akí!

Llorenç de Pina ha dit...

quins recuerdos Bola de Drac!! permí que a sa nostra infància no hi havia ningú que no ho miràs, se sabés tot de memòria i intentàs fer qualque kamehame o pujar damunt un núvol kinton quan hi havia boira o penjar-se dels arbres amb...

No farem comments a lo d'insitir "allarga't bastó... que t'allarguis coño!" quan hi ha problemes (de bastó)... (autoderribo)

tofito ha dit...

venga pinero q si tu poguessis fer un allargat bastó me cag en cristo q foradaries sa lluna amb sa branca q manetjes

xavi santvi ha dit...

Bola de drac 100% de pur culte. En la puta vida hi haurà tant nivell en una serie de dibuixos. Pokemons i avon ereu, els nens es tornen subnormals i els hi agafen atacs epileptics mirantvos.
Per cert, tofol el darrer videojoc el tinc amb la nintendo wii, i mestre xisco també, per fi hem pogut llançar kame-hames i es tot un system!!! (sistema mandos wii amb detecció de moviment tot un inventarro!). Un dels millors jocs sense dubte. 120 personatges, transformacions durant els combats, boles universals, canvis de lloc, kames instantanis, et cauria la baba (la baba la vident tambe surt,je!)...

Edu ha dit...

Como ha dicho Cuads, interpusimos unos episodios de Bola de Drac (en chicano) a una liga de Pro... Ahora mismo me los estoy mirando... que gran serie.

Marc ha dit...

Enormiiiiiiiiiiiiiiiiiiissim es RAP!
Escoltable tipo 4 o 5 vegades per entendre tot lo que diu...
Santvi postea s'altre hit des rapero, plis...

tofito ha dit...

"vegeta mató a Napa, son gohan lo tuvo crudo con los guerreros de plata"