12 de juny del 2007

Manu Chao: Nou disc

Manu Chao reapareix després de sis anys de silenci amb el nou àlbum "La radiolina"


Manu Chao torna amb noves cançons. Sis anys després que veiés la llum el seu últim àlbum, el cantautor francoespanyol posarà a la venda el 27 d'agost el seu nou disc d'estudi, que ha titulat "La radiolina". Per als que no puguin esperar, l'exlíder de Mano Negra ha penjat a internet el primer videoclip del treball. És la cançó "Rainin in Paradise", i ja l'han descarregat gratuïtament més de 300.000 internautes. El disc compta amb la col·laboració de Jack Wozniak, el dibuixant del setmanari francès "Le Canard Enchainé", i serà una de les 18 peces que formaran el nou àlbum. Ara, Manu Chao està immers de ple en una gira pels Estats Units que a partir del juliol continuarà a Europa, on no faltarà, segur, una parada a Barcelona.

Font: Telenotícies

7 comentaris:

Nate ha dit...

Molt benet!!

marco ha dit...

Sa redacció des setmanari musical informa: no son sis anys de silenci, en va treure un fa dos anys però en francès ("Siberie m'était contée"), juntament amb un llibre d'ilustracions fet a mitjes amb en Wozniak

Marc ha dit...

Totalment d'acord. Com sempre, es mitjans xerren de lo que saben, o de lo que els convé. Per cert, es disc aquest no ha tengut gens (o ínfima) repercursió entre es cofrares. Qualcú el té sentit?

tofito ha dit...

setmanari musical edició inmediata about manu chao and mano negra.

Llorenç de Pina ha dit...

Si te refereixes al de "Sibérie..." s'escoltava per Lesseps i, de fet, en Palerm el té (original, a més).

Qui també treu disc aquest mateix mes (previst pes 19 de juny) és en Muchachito. Titulat "Visto lo Visto".
Aquí se pot escoltar un avanç de sa cançó Azul

Au idò!

marco ha dit...

A partir de dia 19 de juny, data en que acab els exàmens, promet edició necessaria des setmanari sobre mano negra, manu chao i lo que vengui. Setmana a setmana se recuperarà es Setmanari amb més frikisme que mai, recuperant entre altres coses sa trilogia de "nous grups".
Per cert, es darrer disco de manu chao si que el tenc sentit, però és molt diferent a clandestino o proxima estación, és com a molt francès, no sé explicar-ho.
Lo den muchachito ja era hora, darrerament ja el trobava una mica torra-orelles (ojalá no te hubiera conocido nunca...) però he sentit tres temes des nou disco i pinten be, almenys és material nou, que ja és molt. Venga, salut i rock 'n'pina

Marc ha dit...

I avon eres, bona sa den Muchacho...
També bona aquesta versió de Sin Documentos que se marca en es tribut a mestre Calamaring...