18 de juny del 2007

Es Summercase s'acosta...

Good afternoon everybody!

Vist que es personal està poc posteàtic (seran ets examens? seran es primers sets des volley?), me decidesc a fer un postet des denominats "tipo light". També d'aquests que no saps realment com acabaran, i que deixes un poc a sa improvització i a sa sort.
Vull començar apuntant que ja queda menys d'un mes pes Summercase, on 4 o 5 cofrares (Xisco al final vens?) estaran allà donant-ho tot i aprofitant es rídicul d'haver de quedar es Juliol per aquí.
Sa intenció inicial d'aquest post, idò, és sa de penjar "via Goear" 4 o 5 temazos d'alguns grups que tendrem sa sort d'escoltar, i que potser encara no son prou coneguts tant que pes que hi venen com per sa resta de cofrares.
Va, nem per feina.

Es primer grupazo és Air, un duet francès que fa música "digali" experimental (quina ràbia aquest adjectiuuuu!), i que és tot un disfrut si vols escoltar algo tranqui, variat i ben fet. Aquesta canço n'és una prova. All I Need, des seu àlbum Moon Safari.



Seguim. Un altre gran grup que tendrem es plaer d'escoltar són es no gaire coneguts The Flaming Lips, en ocasions anomenats "Els Antònia Font d'Amèrica" (o era a s'enrevés?), un grup també de estils musicals diversos i de lletres sempre interessants. Sa cançó següent n'és un exemple. Aquí podeu trobar sa lletra sencera, però segurament sa frase que més destaca és sa següent: Do You Realize that everyone you know someday will die?. O sigui, ets conscient de que tothom a qui coneixes se morirà qualque dia?. Res, que rebossen optimisme. Amb tots voltros, Do you Realize, de s'àlbum Yoshimi battles the pink robots.



Tercer grupazo. En aquest cas, amb més transcendència mediàtica degut a s'impressionant èxit des seu anterior àlbum Funeral, considerat per molts modernillos (entre es es que m'incloc) es millor àlbum de s'any. Estic xerrant de Arcade Fire. Arriben a BCN amb un nou disc a ses mans, Neon Bible, i amb ganes de donar-ho tot a s'escenari. De ses noves, m'agraden moltes, però me qued amb aquesta, No cars go. Meam que vos pareix.



Va, que ja queda poc. Sa quarta fiera que comentaré és na PJ Harvey, a qui li correspondrà s'arquetípic paper de "Mujer rebelde y con morbo" des festival, molt agraït entre es suposats entesos des món de música. Apart de ses dues característiques abans mencionades, també fa bona música. Bones dosis de rock i espectacle assegurat a damunt s'escenari. Sa cançó que he triat se diu Big Exit, i la podreu trobar a s'àlbum Stories from the city, stories from the sea.



Crec que res més, gent, amb quatre cançons ja en deveu tenir prou. Esper que hi hagi qualcú que, a partir d'això, investigui un poquet més i escolti altres coses d'aquests artistes, que són totes ultrainteressants.

Besos a tots i visca el Barça!

12 comentaris:

Artur ha dit...

Summercase DIOS, Marc t'has deixat grupassos sense penjar. NPFGM.

AIR-DIOS

Xisco ha dit...

Confirm sa meva presència seguint sa meva filosofia de Projectes+Festivals NPFGM.

Sa veritat és que es Summercase se presenta com un tràmit en vistes de que se troba entre un Rock Werchter Festival i un FIB per tercer any consecutiu (entrades comprades i viatge montat). De totes maneres sa presència de sa confradia pot donar molt de joc i fer-ho mític, ja que els nivells dels grups està allà.

Tenc entés que mestre Artur també visitarà terres flamenques la setmana que ve!

Xisco ha dit...

Per cert.

Divendres hi ha un concertillo a sa sala Apolo que pot estar bé.

http://www.sala-apolo.com/agenda.asp?whh=1637


Es grup que he tengut es plaer de veure en directre són Vyvian i va ser brutal!

http://www.myspace.com/vyvian

(me ve enorme posar links)

Marc ha dit...

Iepa R'Tur, claro que me n'he deixat, he pensat que millor posar-ne quatre perquè sinó satures...
Te record que tens permisos d'escritura com a cofrare allegado, així que quan vulguis ens en fan una selecció...
I avon eres!!!
Per cert Xisco FIB niquel però enguany es Summer li passa sa mà per sa cara però de llarg...

tofito ha dit...

jo també ho trobo

Nate ha dit...

Vamos SUMMERCASE!!!! com diria en kempes "sa llum en es final des tunel" des mes de juliol despres des san fermines claro está.

Hi ha per fer un parell de postillos amb grups a tenir en compte. Un de grups nikels amb ritme per donar-ho tot amb una bona castanya com !!!, Delorean, LCD Soundsystem, 2manydjs, Chemical Brothers, DJ Shadow,etc etc.
O un altre amb fieres com Bloc Party, Kaiser Chiefs, Editors, weno es igual q nhi ha molts

Anònim ha dit...

Ahi està! Xisco, terres flamenques...tipo a matar! ja xerram akests dies! Vagi Bé a tots es que com jo encara donen es darrers coletazos amb ets examens!

Anònim ha dit...

escapada cofràdica san fermineica??? i a von erees?

Marc ha dit...

S'esta commentant que es cofrares BCN-estivals (Neta, Kempes, Sentve & Caudi) faran tot lo possible per contrarrestrar s'esperit mordòric que embarga sa ciutat en ple estiu, i una de ses primeres fites (PIT STOP) és una escapada a Iruña (para los de la ESO, Pamplona) aprofitant sa generositat i bonhomia de mestre Eguzki, es vasc que ha vngut un parell de vegades a jugar a futbet...
Mestre Feme, German i Marco "il italiano" tb seran per allà. Ningú més s'hi apunta?

Xisco ha dit...

Crec que és mal de fer comparar es summercase i es Fib. Estic d'acord amb que sa densitat de temazos serà elevada, però crec que tant es format d'autèntic festival i es grupillos joves que descobreixes me fan decantar sa balança cap a nes Fib. De totes maneres estaré allà a ses dues cites!

tofito ha dit...

jo ho deia per dir algo no en tenc ni puta idea.

Artur ha dit...

Jo vos diré coes en breu