18 de juny del 2007

Morday

akest post pretén que cadascú doni sa seva opinió via coment sobre sa darrera jornada de lliga i sa temporada en general del FC Barcelona.

9 comentaris:

tofito ha dit...

mordòrica total!

cebada amb el nàstic q no va oferir resistència + monyèrrima madridista (la flor de capello) = lliga blanca + any en blanc

hem perdut una lliga q desde principi de temporada la varem donar per guanyada, tant els aficionats com es jugadors i ara toca reflexió, autocrítica, neteja i revolució per arranjar akest puta desaguisado de temporada on només hem guanyat sa supercopa d'espanya a davant es puta espanyol i hem perdut:

- supercopa d'europa a davant el Sevilla
- copa del Rei a davant el getafe
- Xampions a davant el liverpool
- Intercontinental a davant un ekipo de picapedrers
- lliga a davant el madrid

només hem guanyat un partit més o menys important, contra el sevilla a dins es camp nou (3-1), i hem perdut o empatat totes ses grans cites q hem jugat contra:

- chelsea a london (1-0) i a dins es camp nou (2-2)
- liverpool al camp Nou (1-2) i a dins ca seva victòria insuficient
- espanyol, 3-1 a montjuic i 2-2 al camp nou
- madrid, 2-0 al bernabeu i 3-3 a l'estadi.


per tant, si comparam expectatives aixecade vs expectatives complides estam davant una temporada nefasta.

Edu ha dit...

Ya lo dije una vez, es sencillo, es una cuestión de dejarte los huevos en el campo. Si caminas, por mucho toque y clase que tengas te van a follar bien.

Sobra espíritu de "Equipo que juega el mejor fútbol del Mundo", eso son tonterías...
El Madrid ha jugado un fútbol de empuje y han ganado. Enhorabuena.

monxo ha dit...

puta merda, aquesta és sa meva opinió

Marc ha dit...

Sens cap dubte ha estat sa nedada més grossa del Barça en es darrers 20 anys. És a dir, sa nedada més grossa del Barça que he vist mai.
A això hi ha contribuït sa relaxació, s'excés de confiança, ses lesions, i una potra ultraimpressionant de sa institució més odiada des planeta Terra, amb s'excepció de sa Generalitat Valenciana.
L'any que ve, si espavilen, arrassam... Un Henry pq espavilin npfgm.

xavi santvi ha dit...

temporada nefasta sense dubte. Només un miracle hagués pogut salvar els mobles, pero inclus aixi no hagues estat suficient per tapar el fracàs recollit en les altres competicions. En definitiva només ens queda felicitar al madrid i adonar-nos del rídicul que hem fet menyspreant durant tota la temporada l'etern rival com si fos impossible que passes el que ha acabat passant.
Malgrat tot, jo soc daquell tipus de simpatitzant (si es que n'hi ha més?) que no es deixa afectar per les derrotes, pq a la vida tinc coses mes importants en que preocuparme gràcies a déu.
Ahir en tornar a Sant Vicenç vaig ser interceptat per hordas merengues que van posar damunt les finestres de la meva furgo diverses banderes españoles i madridistes; a ells els hi vull dir; moltes felicitats, i gràcies per reafirmarme en el sentiment culé catalanista. És així.

Artur ha dit...

x"DDDDDDDDDDDDDD kin esperpentos.

Así! Así! Así gana el Madrid!!!

Està claríssim que mos han Dat i ben Dats, no passa res, l'any qui vé apissonarem a qualsevol que se mos posi davant.

Llorenç de Pina ha dit...

Jo no faré comments tècnics, ni res d'això...
batuadell que això és espès,
no en som estat mai cap entès,
mes si no ho amoll me faran mal


Ara en sèrio. Des de sa humil opinió d'un a qui NO li agrada es futbol, però que així i tot és antimadridista com es qui més... una profunda decepció. Esperem que l'any que ve el Barça se recuperi de tan desastrosa temporada i guanyi sa lliga i tot lo que se posi per enmig.

Tot per no haver d'aguantar es madridistes.... voltros sou a BCN, però per aquí abaix ahir vespre era una tortura, tenia por de ser pes carrers... pus mai més!

Anònim ha dit...

No hay mal que por bien no venga.

Recordar que hem acabat igualats a punts, i el Barça ha estat es més golejador i es menys golejat d'es torneig. No és per tant, hi ha humillacions més grosses.

marco ha dit...

com que te compixin a damunt...(derribillo npfgm)