15 de setembre del 2008

Capdepera qdex (o qbex) :P


Visca s'estiu i ses vacances.
A pesar des munt de flashos que varen caure damunt s'escenari en aquests moments que reflexa es video, només m'ha arribat aquesta pel.liculeta filmada amb so mòbil de'n Michele (sí, s'homo de na Rosa de s'Oratge). Sa qualitat és dolenta però mostra es bon ratet que vaig passar a ses Festes de Capdepera.
PD: Mirau-ho bé pq no ho tornaré fer.


Quan va acabar sa berbena capdeperina sa cofradia va partir cap a Cala Rajada. Es veterans tornarem a cases, més d'un sense claus. Au girau un poc es cap si heu de veure aquest video fet amb so mateix mòbil des que em va acompanyar a puesto.

PD: Disculpau resolució video, però no hi ha res mes.
Vaig a preparar s'equip UEFA FANTASY, que això comença demà...
Pensava que seria un passeig militar però vos veig preparats. Ara xerr de sa Lliga Yahoo. EPP.
Salut per tots.

5 comentaris:

tofito ha dit...

bien bua! quedarà per es record sa teva gran colaboració a sa verbena capdeperina! de totes maneres, si se troba alguna foto, aquest dissabte al pas a desnivell va ocorrer un fet que, tot i no ser de sa mateixa naturalesa que es teu, pot estar a s'altura i va ser protagonitzat per en palerm, que no per en jonsick cosa que no acaba de poderse explicar.

Anònim ha dit...

Jojojojojo, Que gran buaa!!
Impresionant sa tornada a cases QDEX!! Aquest estiu a estat grandiós!

Salut

Bua ha dit...

Hay poco rock and roll... jojojo.
I jo qué putes sabia de sa lletra.
Per cert me pareix haver vist un post amb ses lletres de ses cançons per dins es blog. El cercaré.
Vull llegir 'Política podrida'. :P
Enorme es discurs, Tòfol, a Capdepera, pre-p.podrida. Segur que vos pagaren.

marco ha dit...

Uep joves!
Encara no he pogut veure es video, estic complint amb sa meva jornada laboral i hi ha un filtre que no me deixa veure segons que (Bua, es filtre t'ha pillat i t'ha prohibit).
Tema lletres: quan ses cançons gravades (Política Podrida, Salvaje i Caprichos del Azar) estiguin mesclades i llestes per sortir des forn, miraré de penjar ses lletres. Com a "bonus" se pot penjar també es discurs d'en Tòfol, mestre de cerimònies i cantant de ranxeres en hores d'esplai. Els que hi ereu sabeu que no té desperdici...

Bruno ha dit...

La regidora se robó todo el dinero que pudo y se escapó en su barcaza. Ahora vive en una de las islas de los Estados Federados de Micronesa (Oceano Pacífico). Alejada de seres humanos.
Pero dicen las malas lenguas que le llegaron a pitar los oidos.