19 de setembre del 2008

LORD PARERA



Després d'estar 5 minuts de rellotge plorant d'emoció per sa notícia, he decidit fer-la pública a sa cofradia (amb es permís de Maese Parera).

Encara que sembli un fotomontatge propi de sa nostra genial secció Premsa, està extret des suplement des Diario de Mallorca dedicat en es món des trot: Al Trote. Deman per favor a tot cofrare que llegeixi amb tranquilitat s'article sencer, perquè és de pur culte (podeu pitjar damunt i se veurà més gran).

Dia 13 de Desembre són ses eleccions. Xisco saps que si fa falta mos feim es carnet de criador o jockey per aupar-te en es poder.

Es tentacles de sa cofradia no tenen límit!!

14 comentaris:

feme ha dit...

cansvells, normalment no col.labor a n'aquest gran blog (alma mater dels altres blogets), pero aquesta noticia m'ha impactant tant que necesit escriure aquí.

Propós sa suscripció massiva a nes club des "uiiiiiieoooo cavallistes" per poder votar.

P.D.: Així, es desaparegut MDfracaseixon podrà entrar, aquest cop a tir segur, adins es mon de ses apostes, i més concretament a ses apostes hípiques

Marc ha dit...

Dios Feme poques aportacions però sempre encertadíssimes, no puc estar més d'acord amb tu. Sa reactivació d'aquella associació (digali X) seria sa neta amb un des membres fundadors a ses altes esferes?

Xisco, hi ha qualque mecànica per apostar a FETS SEGURS a sa Lototrot? Lord Parera Sr.?

Per cert Wern, me pots explicar sa diferència (si n'hi ha) entre es dos blocs?

Bua ha dit...

Això només és es començament...
Sa saga des cansvells donará, segur, que xerrar, i molt, per es medis.
Enhorabona, Xisco, i guanya!
Un ca vell a sa presidència.
PD: I visca s'ARP (encara que no he vengut mai).

Wern/Retro ha dit...

Marc;

Un es mes o manco serio (enetrimusic) i xerr només de música, comentant discos que tenc per canostra i les col.laboracions que faig a Mallorca-rock.com.

L'altre (el templo del mal gusto) es un blog de conya que tenia a una web de guitarristes i ara l'he passat a blogspot.

Xisco ha dit...

agreesc inmensament ses mostres de soport rebudes.

No sé com anirà, ja veurem com s'agafa sa gent els canvis que proposarem.

Respecte a sa lototrot, res a fer. no treu ni per pipes, jajaja. Haurem de cercar altres sortides.

xavi santvi ha dit...

Mare meva!! Impressionant! Quina puta foto, i quin sistem de casco, jojo... Està clar que en Xisco estava cridat a formar part de les més altes esferes del món des cavalls, només per sa dedicació que hi té ja s'ho mereix.
Impressionant les intencions de Sir Xisco Parera; pla antidopatge-credibilitat-aument d'apostes- imagino que augment de beneficis i a partir d'aquí tema struken assegurat per un bon grapat de persones entre les quals vull estar. Si necessites qualque secretari, estic fins als ous de repartir tabac. Felicitats.

company ha dit...

Que bé Monsieur Parera ! quin gran ascens meteòric amb es pas des mesos dins sa societat mallorquina, després d'arki "munipa", ara toca agafar es mando des seu hobby, presentant tota una declaració d'intencions per surar un esport tan ancestral i divertit com és un davaluat trot. Mallorca ho necessita i s'aconseguirà fàcil.

Sort i enhorabona. T'enyoram

Anònim ha dit...

Xiscooo!! Totalment d'acord amb tot lo que s'ha dit!!

Jo crec que un poc de carn fresca sempre és benvinguda...i més a un esport/espectacle tipo es trot que sempre se relaciona amb gent major i "de la antigua usanza".

Això està fet! Com diven per aquí: Envant i pets!


saluuuuuuuuuuuuut

Anònim ha dit...

Enhorabona socio!!!


Marga Forteza

cuads ha dit...

diooooss!!!! quina puta foto més espectacular!! de lo milloret q he vist per aki tenguent en compte q no es un montatge,amb aquest gest i aquestes ulleres pareix sa típica foto de mafiós napolitano q empra sa premsa...

a sus 26 años Parera se hace con el mando de "la cosa nostra"...

Edu ha dit...

Que grande sería "aumentar el volumen de las apuestas y lograr que se conviertan en la principal fuente de financiación de nuestro deporte"...

Señor Presidente, tenga usted nuestro apoyo en todas sus decisiones. Es mas, si accedes al cargo (coño, que expresión) deberías conseguir plenos poderes inmediatamente y eliminar posteriores procesos electorales. Prométenos que serás un líder tipo Silvio Berlusconi.


PD: No estaría mal hacer una tirada de fotomontajes de cofrádicos pretendiendo cargos por el Mundo... Company presentándose para presidir la FIFA sería enorme...

Anònim ha dit...

o manti presentandose candidato para llenar de gasolina los depósitos de las lanchas de greenpeace...

Xisco ha dit...

Al·lots,...

Quasi me cauen ses llàgrimes. Itentaré estar a l'atura de tan digna representació cavellística cavallística.

rufire ha dit...

Joder, quina gran imatge, jojo. Els tentacles des cans vells arriben a les grans esferes!!!!