17 de gener del 2007

can barça

Aquesta entrada la faig perquè veig que ses coses a can barça no carburen. Ahir vespre, tot i haver guanyat, varem oferir un espectacle lamentable que seria comparable a mi si me poses un tutú i volgues representar el lago de los cisnes.

Ses coses no van be i tots ho sabem. No es normal que un ekipo que defensa es titol de Campio d'europa s'hagi de jugar es pase a octaus en el darrer partit, que no pugui guanyar un partit de dos al Chelsea i que s'empati contra el Werder a Alemanya. Tampoc es normal que s'ekip q defensa es títol de lliga i se marca com a objectiu repetir sa gesta no pugi fer un millor paper a dins es Bernabeu, perdi contra l'espanyol de sa manera q varem perdre i guanyem al sevilla amb unes mes q afortunades ajudes arbitrals. Ses coses no tiren, som els mateixos q l'any passat pero sense en Larsson, vale q tenim lesions d'homes molt importants i q sa pretemporada potser no hagi estat de lo milloret pero som el barça conyo!!!!! això pot acabar molt malament, de moment el madrid ja du els mateixos punts q noltros, amb un partit mes vale, amb una crisi del copón que cada dia sa premsa accentua, jo no se com aniria sa lliga si no hi hagues crisis al Madrid.

Afegesc una opinio d'un lector de Sport que avui se publica a veure q en trobau:

Alves...y a renovar a Saviola

Ahora que parece más claro que Belleti ya no seguirá con nosotros, es cuando hay que activar ya el relevo con el mejor lateral derecho del mundo: Alves.

Es la hora, el momento justo y también la forma de saber si Laporta realmente arrancó a Del Nido una primera opción o si nuestro presi hizo el primo con la cesión de Saviola al Sevilla.

De cualquier forma, este jugador tiene que ser del Barça porque es el mejor y porque debilitaríamos al Sevilla con su contratación, aunque, tratándose de Del Nido solo cabe esperar un camino lleno de piedras y problemas (el presidente del Sevilla tiene barcelonitis aguda y debería estar en la UVI).

El jugador nos acaba de hacer un guiño situando a Rijkaard como mejor entrenador del mundo. Pues a por él.

En otro orden de cosas, hay que renovar a Saviola, no hay muchos goleadores como el y no hay que negarse a la evidencia, lo contrario sería de necios.

6 comentaris:

Edu ha dit...

La solución es fácil... O estos mismos jugadores le ponen más cojones en los partidos... O vendes a Messi o a Ronaldinho y con los 120 millones que sacas, haces una purga de la hostia con 10 fichajes nuevos. Yo, votaría por poner a Beckenbauer en el banquillo.

monxo ha dit...

amunt Saviola!!!.
Molt sa criticat a aquest jugador: que si no te cos, que sempre mira cap al terra, que no te gol!!!!... i lo més increible: que no esta implicat i que és un pesetero!!!!!.
No conec a cap altre jugador del barça que hagui estat més menyspreuat que ell. L'han apartat diverses vegades del equip, l'han cedit de mala manera per veure si amb sort, qualsevol d'aquests equipets exercia s'opció de compra i, el més important, han devaluat constanment sa seva qualitat com a futbolista.
Doncs be, ell mai s'ha queixat, mai ha dit una paraula més alta que l'altra i ha ha marcat gols sempre que ha tingut uns minutets per jugar.
D'acord, no és n'Eto'o, en Ronaldhinho o en Messi, però és un gran jugador que fa la seva feina, marcar gols, cosa que no fa el nostre amic Gudi.
Jo sempre he defensat al conejo, i podeu estar amb desacord amb mi, però crec que és un jugador perfectament valid pel barça, o no?
Començam a pareixer un equip de galactics que es pensen guanyar els partits abans de jugar-los, però, per sort, crec que en mister sabra com resoldre aquesta situació. Guanyarem la lliga, no en tinc cap dubte, però en fa falta una bona dossis de cura d'humildat.
Força Barça, Amunt Buidadotes i aupa conejo!!!!!

Marc ha dit...

Jo tampoc seria tant catastrofista, de que i avon eres, sistema autopropulsat...
Potencialment som líders de sa lliga, som clars favorits per passar a quarts de sa champions, i som a quarts de sa copa del rei sin despeinar-se. Es partit d'ahir no el vaig veure (era de tapeos amb dos membres fundadors de sa cofradia) però es 0-2 de s'anada ja invalidava un possible judici objectiu des rendiment des jugadors. Crec que no és problema de collons, perquè veig a tots es jugadors implicats i donant tot lo que poden a cada partit. Lo que passa és que un tridente Giuly-Guddy/Saviola-Ronnie no te pot guanyar tots es partits, perquè li falta qualitat. Per sort, se preveu que tendrem en Sami per sa Champions, i encara queda tota una volta de sa lliga...
Confiem, confiem, confiem...

Nate ha dit...

Es així...
Pes trajectòria Barça aquesta temporada crec q no hem de ser tan negatius i pensar q una temporada és molt llarga, q es perden partits i q lo important es donar es callo quan arriben es moments claus (eliminatories champions/copa i segona volta de lliga, sobretot es darrers 10 partits). Si q trob q és una mica preocupant s'estat físic de sa plantilla que diria q està afectant el sistema tàctic d'aquest equip (moure's com un conjunt, molt compacte entre línies, q bascula com un bloc alhora de fer la transició defensa-atac i q presiona amb força a dalt per recuperar la pilota el més ràpid i a prop de la porteria possible),lo qual està provocant la desorganització defensiva i la falta de frescura en atac. Encara que tampoc hem d'oblidar q falten jugadors claus en aquest sentit com Deco (recorregut, entrega, calidad, robo, pressió,...) al mig del camp, Messi (imaginació, tecnica, desborde,...)i Eto'o (q es el primer gran defensa del barça i gran killer).
En quant al tema Saviola, mai he estat un defensor d'en Saviola ni encara ara pens q sigui un jugador titular per un equip com el barça, tot i això, m'he de treure es capell davant ell per es seu saber estar, davant tot el q ja ha comentat en monxo, i per la seva entrega i compromis per la camiseta blaugrana. Es un jugador amb mancances però el q sí q té bo és molt important, perquè té gol, q és el q et dona punts i lo q no molts jugadors del barça tenen.
Veient es panorama de cara a sa temporada q ve en quant a la linea atacant, on serà necessària una petita renovació, trob q hem d renovar en Saviola si o si (això si amb una rebaixa de sa fitxa). Crec q ha demostrat ser el tercer millor atacant del Barça i q està per sobre de Badjhonsen (he de dir q m'ha decepcionat i esperava més d'ell, tot i q es diu q ell mai ha estat davanter i q on sap jugar es en segona linea amb bona arribada a l'àrea), Giuly o Ezquerro(ens hem de desfer d'aquests dos ja!).
L'hem de renovar pq si miram es mercat un davanter bo amb gol es dificil de trobar i a més caríssim i per en Saviola no hauríem de pagar res i encara es jove.
El cas Alves, ja vaig fer un comentari fa mig any on vaig deixar clar q seria un fitxatge molt bó, pq lo q aporta aquest home és impressionant

Au idó!força barça!

Marc ha dit...

acab de veure es gols den saviolilla ahir vespre, quins dos golazos!
es segon digne de tot un urzaiz, i es tercer després d'un pase increïble den Xavi...
tenim un equiparro!!!
Per cert, com mola es locutor àrab...

Marc ha dit...

Una més.
Es de futbolitis ja han començat sa seva sèrie sobre el barça...ets articles són llargs però interessantíssims (si ets un friki futbolístic...)
Primer exemplar:
FCBarcelona: Diagnóstico diferencial (I)

ANÁLISIS TÁCTICO