7 de gener de 2007

El bello idioma alemán

Esta canción la encontre no se como todavía por el eMule... es en ese idioma tan práctico para momentos de humor o de sexo. Antes no podía ponerla, pues no conocía esta útil e ilegal herramienta que es el GoEar...

¿Alguien conoce esta canción?

7 comentaris:

marco ha dit...

uno de los himnos por excelencia del punk español...es una versión!me he quedado igual que cuando me enteré de que los village people eran heterosexuales. He investigado un poco y se ve que hubo lío entre los dos grupos ya que reincidentes "olvidaron" mencionar que era una versión. Arriba el punk aleman!

Nato ha dit...

Die Toten Hosen representen a Alemanya el q seria Extremoduro per aki. Són tipo grup per excel·lència del rock germànic.

Tekiss ha dit...

vallejon!!! curret una traducció de sa lletra a meam que tal,,,

Llorenç de Pina ha dit...

m'he quedat a Cuadros

marco ha dit...

com conyo se fa per penjar una cançó? perdó pes garrulisme, des de que es cassette ha passat a sa història vaig un poc perdut

Marc ha dit...

has d'anar a GoEar, cercar-la i reproduir-la. Mentre l'estàs reproduint, a la dreta hi ha un system que posa:"Want this song in your site?" i un camp amb llenguatge raro i números. Copia aquest camp i enganxa'l en es teu post. Sortirà sa finestreta allà on enganxis es codi.

Marc ha dit...

Per cert, això és un fucking ridícul perquè se veu que es puta GoEar només funciona amb Windows XP. Ho dic perquè des des super Windows 2000 des curro no me va.
Meam si ho arreglen, perquè no m'hi puc viciar!