11 de gener del 2007

iPhone

Ja se que aquest no és es blog adequat per introduir aquests temes, ja que en conec pocs de voltros (tal vegada en Chopo) a qui realment li interessin ses novetats sobre mòbils (a mi tampoc, eh...). Peró he vist aquest vídeo i sa veritat és que, com a mínim, impressiona.
Resulta que s'empresa anti-Microsoft per antonomàsia, Apple (creada, no ho oblidem, pes mismíssims Beatles), ha decidit entrar a matar en es mercat des mòbils, i ha creat s'iPhone. Se comenta que no arribarà a Europa fins a finals d'any, i es seu preu no es que sigui ajustat, precisament (entre 500 i 600$), però ses funcionalitats que mostra es vídeo són brutals. Ja comentareu que vos ha molat més, a mi lo de poder triar es disco que vols sentir passant ses caràtules una a una ho trob U.E.
Pasen i vean



Ah, i sa cançoneta... Homenatge a loh máh grandeh

3 comentaris:

marco ha dit...

podrien deixar-se de tonteries i insertar-nos a tots un miniordenadoret d'aquests a dins es cervell, o a dins s'ull, que ho vegem tipo terminator. Tendria ventatges com sa dificultat de perdrer-ho, de robatori o sa facilitat de control que tendrien ses empreses damunt sa nostra reacció cerebral a estímuls publicitaris...Res, hem de recollir firmes perque tornin els sitemes de politges, els vhs i es cassetes, i perque es teletexto seguixi sense modernitzar-se mai!

tofito ha dit...

clar q si, a on s'han kedat es nokias 32.10 de tota sa vida

Nate ha dit...

Q passa Nate?
Estic amb tu tio, a on nirem a parar!recollida de firmes ja!