11 de gener del 2007

q coño esta passant?

aki tothom me esta penjant videos frikis i deixam de banda es futbol en totes ses seves vessants, fare un parell de comentaris, com sempre, per apartats:

1.- El barça gairebe ha sentenciat s'eliminatoria copera amb un partit gris a Vitoria amb dos gols des pibito, que en trobau des cas saviola? s'ha de kedar? s'ha de pirar? mes minuts per valorarlo adequadament? doble 9 amb ezquerro? el cas saviola esta servit

2.- Sa crisi madridista s'aguditza per moments. Q creis q convé mes al barça? iniciar un atac institucional per tal de degradar encara mes si cap sa cúpula madrileta? mantenir-se al marge? fer un oferton per es pack roberto carlos-raul a mode de broma?

3.- Ses darreres declaracions den Torres han estat q vol tornar a sa seleccio. Que en trobau d'això? millor q no torni? millor q torni? millor q no hi hagi selecció espanyola i jugui un combinat ceuti-melillense? q se monti un mundial B per seleccions tipo s'espanyola, andorra o san marino?

4.- Es Mallorca Soldiers segueixen invictes al prestigios trofeu Xmas Cup. No hi ha cap comentari posible

5.- En Figo ha fitxat per un ekip moro. De q va akest tio? enèsima traició? està asesorat per en santvi? no se no se

7 comentaris:

Edu ha dit...

Dos apuntes de la crisis del Madrid... "Paquirrín" Ronaldo al Barça y "Chuletón de Ávila" Cassano al Mallorca.

Xavier Peña ha dit...

Una altra mà alçada per en Ronaldo a n'el Barça. I en Gudjohnsen a n'el Santa Ponça B.
No volgeu saber sa que liaria es gordo amb els centros d'en Ronnie, Deco, Xavi, Iniesta, Messi & Co. (...i no amb els centros de n'Emerson, per dir un nom a l'atzar). Haurien d'adaptar es marcador des camp nou per posar més de dos dígits!

tofito ha dit...

dexau q en ronaldo mori per haver fugit del barça i mirau lo q tenim ara q es inmillorable, Samuel esteim amb tu!!!

Marc ha dit...

perdonau en es sector borrellià de sa cofradia per s'absència de comentaris nocturns, però uns operaris s'han carregat un cable de telèfon i hi ha 6.000 abonats a dos velas...
respecte al cas saviola, s'estadística és clara. Si me fan triar treuria en Giuly i n'Ezquerro por tiempos i fitxaria un bon jugador jove, i deixaria en saviola com a suplent de segones parts...

Nate ha dit...

Cagondei Tofol quanta raó q tens, basta de tant de video friki i nem un poc per feina amb es tema fumbol.
En primer lloc dir q s'eliminatoria copera està més que vista per sentència gràcies a dos golets des pibito q va deixar ben clar q, encara q durant es partit t pots arribar a cagar deu pics amb ell per culpa de qualquna mancança tècnica, està molt per sobre dels seus competidors tipo Ezquerro o Giuly.
Tenint en compte es tridente q va jugar s'altre dia contra el Getafe (Giuly,Gudjhonsen,Ezquerro), queda bastant clar q Saviola encara té lloc en aquesta plantilla. Com va demostrar contra l'Alabés, si t algo es gol, les clava, i sol fer molts gols de només empenyer gràcies a una de les seves grans virtuts: intuir a on anirà la pilota, agafar la posició i ficar sa punteta des peu o es cap per fer es gol.
En segon lloc, es tema Madrid fa rialles. Es tracta d'un club sense rumbo, capità ni timó que va a la deriva i no se sap on ni quan s'acabarà d'enfonsar. Tenien com a precedent el desequilibri de sa plantilla de s'era Florentino, que a més estava formada per cracks en hores baixes o acabats (Raul, Ronaldo,...), a prop de penjar ses botes o que únicament cerquen un darrer contracte per acabar de fer-se d'or (Beckham, Roberto Carlos,..). Però és q a més, sa pandilla de beneits q varen guanyar ses eleccions fa por. Ridiculs constants a nivell institucional per part del gran president Calderon i a nivell tècnic/esportiu per part del duo calavera Pedja/Fabio (q no s'entenen ni amb es llenguatge no verbal den Company). Ja porten una millonada de collons en fitxatges q acaben per ser fiascos totals. Es cas den Diarra es impressionant, havia de ser es motor des mig des camp, 26 milions d'euros pagats i dspres de 3 mesos ja l'estan declarant transferible. Ell i Emerson (tb car i a més gordo a matar i de capa caiguda)havien de formar un gran mig des camp.I ja ho podeu veure, arriba es mercat d'hivern i ja han de fitxar un jovenet tenre de 20 anys (amb un estil de joc totalment diferent a lo q volien fa 3 mesos)a preu de crack q diuen q serà com en Redondo. Ja ho veurem, només recordar q Robinho tb era com Ronaldinho.
Mentre en Cassano s'ho mira d'enfora amb sa butxaca ben plena d'euros i s xapa es cul.
En quant al tema Torres/Selecció millor no comentar res.
Es cas Figo és un cas més q cada dia comença a ser més habitual, tipo Beckham amb los Angeles Galaxy, i q es va fer habitual a partir des cas per excel·lència (tipo cas Bosman) q fou es cas "senyor Santva" q enfrontà dos clubs com es buidadotes i es gerrets.
Hagues fet uns comentaris mes extensos i detallats en cas de no ser a classe. M'ha vengut un poc gros pq estic nedant a matar, així q fins a qui he arribat

Marc ha dit...

fucking ridicul, al·lots!!!
el puta espanyol mos ha donat per s'anus!
sami i leo tornau ja!

Nate ha dit...

al·lots a can Barça començam a passar per una petita crisi (darrers 4 partits, 3 empats i una derrota) que comença a preocupar un poc, sobretot perq es comencen a notar molt ses baixes q tenim a dalt (menos mal q en Saviola està fí) i a sa defensa es tema comença a asustar. Ahir contra l'espanyol varen fer puta pell, ens podrien haver ficat 6 fàcil.
Ens haurem d posar ses piles i ser un poc més resultadistes, començar a treure els tres punts encara q sigui jugant malament i guanyar un parell de partits seguits per agafar sa bona línea. Després ja aniran apareixent ses baixes i a per totes.