18 de gener del 2007

Sant Canut

Estimats membres de sa cofradia:

Divendres dia 19 de Gener se celebra a tot el món catòlic sa festivitat de Sant Canut, un des més catxondos des nostro santoral. Amb aquest motiu, se ve celebrant una espècie d'homenatge a sa marihuana per ses universitats de s'estat espanyol.

Es darrers anys, sa majoria d'associacions cannàbiques s'han apuntat en es carro i han decidit celebrar una sèrie d'actes per commemorar tan magne event, amb lo que Sant Canut s'ha acabat convertint en es patró (patró? cofradia? patró?) de tots es fumetas...
Com vos podeu imaginar, sa premsa se dedica a desprestigiar sa festa, però així i tot cada vegada comença ser més coneguda (i comentada).
Per cert, sa foto d'aquest colega és de pur culte, m'encanta sa frase "Paranoja i Zabrinutost". I, per cert, si està en llengua eslava, perquè es tio és negre?










En resum, ja que a sa inmensa majoria de sa cofradia mos va venir gròs Sant Antoni (i a molts mos ve enorme des de fa molts d'anys), propòs sa celebració de Sant Canut divendres dia 19 a sa seu borrelliana de sa cofradia. Ja sé que estam en plena època d'exàmens, però matar un parell de neurones no pot fer gaire mal. En principi sa celebració ha de consistir en una fumadota popular, acompanyada d'un fil musical i d'una bona dosi de surrealisme i converses intrascendents, tot regat amb abundants litres de cervessa. De fet, aquesta celebració no deixa de ser un homenatge a ses grans fumades des pis den Nato, Tofito & Co. de fa uns anys per Palma. Per això seran necessaris:

  • Matèria prima:
    • Marihuana (Xavi Santvi compta amb 2 xivatos de sa teva amiga corpòrea pes pis borrellià)
    • Chocolate (Manti no nedis)
    • Paper "a balquena" (supòs que d'això no en faltarà)
    • Tabac (system de politges)
  • Cervesa a matar (d'això se n'encarreguen es visitants)
  • Una seu adaptada a s'event (d'això se n'encarreguen es borrellians)
  • Artilugis varis (bongs, cachimbes, pipes, grinders, pastissos, CD's, politges, catenàries...)
  • I, lo més important, GENT! Estau tots convidats (voltros també, cofradia des Rodets!), esper que anigueu commentant sa vostra presència a s'acte durant aquest dies.
Casualment, s'acte coincideix amb sa I Mostra d'Articles Sexuals de sa Cofradia de Gallines Velles. Esperem que ses dues experiències puguin acabar fusionades en un cocktail de plaer i brou... Això ho deixam a s'esperit aventurer de cada un...

Res més, només comentar que s'hora d'inici de Sant Canut seran les 11 des vespre.

Quin system i Visca Sant Canut!

Per acabar, vos deix amb dos clàssics que van cómo anillo al dedo en es tema en qüestió.






15 comentaris:

Xisco ha dit...

mediàtic marquet!
Gran iniciativa!
Sant Canut és també conegut com a magnicida de neurones! celebrem sa festivitat amb un sacrifici en massa!!

Xavier Peña ha dit...

Estic amb en Xisco, gran iniciativa! Kin puta system sa referència a n'es grandíssim Lluís Canut x"D A priori els "plaçaespanyins" acceptam gustosament sa invitació, evidentamenta ho comentaré amb els altres antes de donar una confirmació definitiva.

P.D.: pareix que es sistema de politges de Goear neda fort, no sé què putes li passa...

Artur ha dit...

Kin Puta Systeeeeeeem! xDDD
Neurones abajo! Un fumadon com kuant erem Cans Joves!xD

xavi santvi ha dit...

Vindré a aquesta festa que, per a la vostra informació, jo celebro diariament i de forma prolongada de temps ençà. L'història m'absoldrà.
PD: M.V.U.G veure sa còrpora que em subministra s'herbota.¿Que tal si porto hachís d'aquell que et venen dient; "es del bueno"?

Marc ha dit...

Joer, quin poc system!!!
Volem herba, volem herba, volem herba! enfrenta't a sa còrpora!
Què va, Sentve, fes lo que puguis, si no tens herba no importa mos duguis res, perquè tate ja en tenim...
Voldria també una confirmació des pis Lessèpic (Nato, Pibito, Ivan "Batin" Gabrich i Dellen), de sa seu Waver (Nocillov inclòs) i de sa comunitat de s'Eixample Dret (Puceu, Femerling i Íñigo)

xavi santvi ha dit...

Veure que puc fer fiera! Tot sigui per ser un puta system!

Nate ha dit...

festota de s'herba! sempre podem dir q veniem a fer un viatge de verdesca!
venga santva estiret q esteim necessitats des teu subministrament! i avon eres??

marco ha dit...

confirm sa NO assistència den Sandro i meva, ja que serem a Sant Canut de Palma amb es ripi, xopo i companyia. Digau-li a n'en Gabri que això de fumar sempre li va be. És una pena pq per aquí si que tenim herba...xD

Marc ha dit...

quin poc system...
saps q?millor li dius tú a en gabri, más que nada perquè viviu junts...:P
ja mos informareu què tal per Palma city!

xavi santvi ha dit...

estic trobant dificultats per aconseguir l'herba, per aconseguir-la hauria de autoderribar-me perque tenia un compromís tipo "pagafantas",... però igual autoderribo (posar excusa) per autoderribo (pagafantas) és el mateix. Només estic reflexionant en veu alta, si algu pot aconseguir herba que ho digui i m'oblido del tema, sinò m'autoderribaré a sobre i no problem.

Marc ha dit...

Dios, Sentve, què gran!
Com pot ser que me xapi es cul cada vegada que poses algo!

Nate ha dit...

santva és es rei d'aplicar es terme autoderribo!quin sistema més complicat de politges autopropulsades q ha disenyat!

marco ha dit...

vale, pero no empecemos a chuparnos las pollas todavía...

Marc ha dit...

Quin gran system de Sant Canut!!!
Vaia fumadota, deu mevet...ultra enorme tot!

Llorenç de Pina ha dit...

Que consti s'apoio pinero a aquesta sana iniciativa, recordant ses entranyables fumades des dillunsos per ca'n Tofol... quins moments tan mediatics.

Jo no vaig poder practicar es fumeteo es dia de st. Canut, per que me trob per terres escoceses (per cert, es blog ja se segueix per Escocia), pero me compromet en ser per Granada, rescabalar es temps perdut...

Salut i Porros!