17 de febrer del 2007

Es Batinisme s'exten!!!

Cofraria,
aquest es un post profundament trist que escric amb total indignacio. Com ja sabeu, en Kempes, Ministre Caldera i jo vam partir dijous vespre cap a Lisboa. Es tema va començar molt bé pq només arribar ja mos varem clavar un bon sopar i varem fer una sortidota d'aquestes de culte, per un Barrio Alto mediatic ple de baretos, gent pes carrer, beure barato (tipo whiskys a 2,5), etc. Realment un lloc per venir i pegar-te una festota. Varem fer les tantes i varem riure molt. Tot i aixo ses primeres senyals del q acabaria passant ja es varen donar. Es senyor kempes va aguantar es tipo amb un esforc descomunal i una cara de mvue. Tot i aixo ja dic q cap tipo de queixa ja q vaig disfrutar.
Es problema i sa meva indignacio real arriba en aquests moments on soc davant es puta ordenador de s'alberg escrivint aquest post patetic. Resulta q es puta batinisme es una puta plaga pellosa q avança contagiant a tothom sense cap tipus de control. Despres d'un puta sopar de la hostia (aixo si q no falla pq com a bons batins es mes important menjar com a reis i nar a dormir, q menjar un bocata i sortir a coneixer es gran ambient q hi ha per aki), hem fet dues copetes lights q no han arribat ni al nivell d'un cubata i hem tornat a s'alberg pq es senyors calde i kempes s'estimaven mes anar a jeure. Estic indignat!!!!aixo es penos!!!!i avon ereu??????a ca una puta tots!estic xerrant de les putes 12 hora lisboeta (q aqui esteim una hora menys)en divendres.Q men deis d'aixo??
Pq es batinisme afecti a nes senyor calde, es tema es molt preocupant, hem d'actuar!!aixo se'ns esta escapant de ses mans!!

13 comentaris:

Nate ha dit...

per cert, cuads!, es primer vespre ja ens varem trobar na doro i sa germana de na merce (sa de sa festa de disfresses al seu pis)

Marc ha dit...

Joer Neta te compadesc... ja coneixes es senyor Kempes, quan té un mínim recolzament (veáse sr. Capa) activa sa seva vessant més padrinenca i se'n va cap en es llitet cametes me valguin...
Si pogués estaria aquí amb tu donant-ho tot i aprofitant sa nit lisboeta (volem fotos!!), però ja coneixes sa meva impossibilitat per assistir a aquest acte... Sa puta és que en Kempes encara te mollarà no se me pot retreure res perquè no estava massa fi dimecres...(autoderribo)... Ataca a mestre Caldera i en Kempes se quedarà sense contrapès i haurà de seguir sa corrent majoritària! Ànims!!!

marco ha dit...

es batinisme és un problema, ho hem de veure com a tal. No sé quines son ses autèntiques raons d'aquest però en aquest cas no podem seguir sa política de diàleg des PSOE, hem de combatre es batinisme amb totes ses accions legals possibles! Es problema en sí indigna encara més quan la ingestió d'antibiòtics impossibilita sa meva sortidota a matar...i els que poden se'n van a jeure!Autoderribo

Xisco ha dit...

Primer de tot excusar sa meva absència a nes viatge d'estocolmites per terres lisboneres. D'haver vengut t'hauria fet costat sr Nate.

Respecte a nes batinisme. Problemes dràstics requereixen solucions dràstiques. Propòs sanar (véase castrar) a tots els exemplars víctimes d'aquesta epidèmia per tal de que no se puguin reproduir. Segons uns estudis es batinisme és una patologia crònica que se va mostrant amb brots. Sa malaltia pot quedar latent i no mostrar-se fins passats uns anys i estudis encara no acabats diven que se pot tractar mitjançant teràpia de shock (véase mètode sa taronja mecànica) i alcohol tot i que encara només ha estat provat en rates, mones i un conill que va acabar fent cerveses a nes Bauxa.

Estaria bé crear un comando anti-batinisme que se dedicàs a ajudar els especímens en perill de caure en sa malaltia. Aquest comando aniria replegant els batins en potència, tipo entrada por tiempos, els treurien des sofà i s'els endurien de marxa, com tocaria ser.

xavi santvi ha dit...

Buf! Aquest post és ultra-commovedor.
Ha de ser trist veure't a lo remora, en un putu alberg lus, passant l'estona mirant es blog, emulant la rutina diària que tots els que no podem viatjar realitzem.
Des de Sant Vicenç dels Horts em sumo en aquest clam contra es batinisme, i condemno aquelles persones que l'apliquen fins i tot quan estàn a 1000 kms de ca seva. Gallináceos!! HO HAVEUVIST!!!

Nate ha dit...

Es aixi atlots, com be dius santva ho vaig passar molt malament ahir, pero be varem anar a jeure i avui hem pogut aprofitar com volien es senyors. Tot i aixo tan de voler aprofitar i anes principi no sabien ni q voliem fer. Pero be, a nes final hem vist moltes cosetes. Avui promet ara veurem.
aixo si es tema menjar esteim a tope i es tema nar de bar en bar de dia tampoc ens podem queixar...
seguirem informant

company ha dit...

Venga putes beneits!
Que per un puta dia de no sortir tampoc passa res ! que no hem vengut a cap Vinyarock o fib.
Jo es puta dijous estava malalt i sa sortidota ho va arreglar, ara bé, és dia seguent fins tipo les 5 de s'horabaixa no varem estar operatius, aixó quan ets de viatge que vols que te digui, a més ploguent tot lo dia...
Avui en canvi sa cosa canvia. No hem aturat i sa sortidota estarà allà.
Val més una "aprofitada" que uns 39º de febre i per canostra tirat. Ala putes nedadors que vagi bé es carnaval anulat. Batins en marxa per bcn.

P.S. En Marco ja te un parell d'afters fitats, avui no hi haurà problema.

Enga, queda dit.

Anònim ha dit...

aki calde,
ke passa aki, me ve molt grosss escriure per s'ordenador, ja se ke no estik donat d'alta, no es per falta d'interes, sino perke tenk elergia a naixo de s'informatica. Be, es senyor nato se mos va flipar cosa grosa. Dijous eu donarem tot, i va arribar divendres i a base d'osties varem veure 2 cosetes ( jo vaig ve d'entrar a un museu a fer una buidada culera de diarrea k tenia) es vespre varem anar a sopar un poket i sa brusca i es cansament era mes k dantesc, entrarem a un bar petat, mos claven 4 eroes per un xupitet de mojito, i sa resposta va ser a jeure i aprofitar... es dia d'avui, axi senyors k menos indignaçao perke no passa res si no se surt tres dies seguits. AHHH, com diu en Kompi, k vos vagi b es carnaval suspes d'avui.
Salut i k lany k ve sigui mes gros i mes pelut...

Llorenç de Pina ha dit...

Després de totes ses mostres de suport que ha rebut en Nato i ses reprimendes cap a mestres Kompany i Kalde, tenc entès que dissabte es batins varen passar a millor vida i se va sortir arreu (o això deien).

Aquí, lluny de batins, un servidor acaba d'arribar des Carnaval de Cái... tot un system més que recomanable, però destrossador.
Així que, jo me colg, bona nit!

Batins al paredón!

Marc ha dit...

Gran mestre Pina...tipo les 2 no pot fer gaire mal...

Nate ha dit...

sistemot de sortidota ahir tipo destroy a matar pero a matar
ja es fara un post, pero va donar molt de joc:brasilers, brasileras, en makelele,sopes en bon de mati,etc.
Es batins varen qdar enterrats!sa penya ho va donar tot
mos les feim, nam a continuar vida lisboeta

Artur ha dit...

Menos mal que ho vareu acabar surant...lo de no sortir estant a Lisbon no te cap puta tipo de nom!!!! indignació!!! m'han kaigut tres mites!
Necessitau terapia de xoc!

Artur ha dit...

Perdona Marco, tu no, tú estaves allà donant-ho tot!!! a nets altres dos els hi venia estratosfèric!!!