12 de febrer del 2007

Una de varios

bones a tots, com sempre per punts...

1.- S'actualitat blaugrana cotitza a l'alça donada sa gran quantitat de noticies que apareixen i que val la pena comentar.

a.- ) Sa primera , per a mi, es sa victoria d'ahir en front d'un fluix Racing. Se va desplegar un gran joc i tot i que es resultat no va ser molt abultat se va gaudir de moltes opcions de gol, gran partit de Zambrotta q va exercir de gran carriler i de iniesta q li dona 1000000 de voltes a en Ludovic. Es crack del Barça (lease Ronie) va fer es dos xixarros, un de falta directa i un de ca vell rematant de cap. Resulta q es dia q hi ha sa segona millor entrada de sa temporada al camp nou gracies a s'expectació de sa reincorporació den Leo i en Samu en Ronie se surt, ja q no va tenir cap por a encarar contraris i mostrar sa seva millor cara. Aki deix un video amb ses genialitats den Ronie "maravillas" amb una mica de musica estipastapa perq el disfruteu:



b.-) sa segona cosa a comentar es sa entrada den Leo Messi, sel va veure be, d'aki a un parell de partits mare meva serà imparable. Derivat d'això s'emprenyada den Samuel Eto'o que no va voler sortir quan faltaven 5 minuts. Se li hauria de dir a akest tio q el barça es mes important q ell...

c.-) suport brutal de sa graderia al senyor Oleguer.
Perq vegeu de kina pasta està feta akest tio s'ha de recordar
que ahir va sortir a jugar amb ses seves Kelme tot i sabent
q s'havia rescindit es seu contracte de sponsorització, kin
màkina, recordar q abans des contracte ja duia ses Kelme per, segons ell, comoditat. Per fer una mica més de sang vos deix un link a El Lector Opina de Sport:

Un poco de comprensión para Oleguer

També vull fer un resum de unes declaracions de Beguiristain (q cada dia crec q serveix menos). Es tio diu q no li agradaria gens q akestes declaracions de n'oleguer influisin en sa valoració des mateix com a futbolista. Que s'ha d'interpretar això com a desig o com a amenaça...?


2.- donat que es nom més acceptat per definir es grupetxo des cans vells es confraria, me deman a veure si hem de fundar una confraria que surti per setmana santa a son servera. Mos diriem, com no, confraria des cans vells i tendriem una bandera on se veurien ses Totes crucificades. Derivat d'akesta iniciativa també seria lo seu montar un grup tipo KKK on es nostro objectiu seria exterminar gent com es niñato des metro de valència (Remember)

3.- seguint amb so remembers de mítiques series de televisió (gracies a Tv3 per dur-mos s'anime japones) vos pos s'opening d'una de ses millors series q s'han fet mai:



4.- sa primera cançoneta q vos deix a veure q vos pareix

4 comentaris:

roseta ha dit...

nin sa cançó es un poc friki... però lo més friki de tot és l'últim nom que t'has posat en el xat... espero que sigui algú fent autoderribos que sinó...

jeje ;)

Marc ha dit...

Bé, tofito, bé...analitzant sa mica de jornada esportiva...
Una cosa sí t'he de dir, es reportatge den Ronnie que has posat millora, i molt, amb sa música original

tofito ha dit...

ni de conya

company ha dit...

Gran musculman! quin ídol