5 de juny del 2007

EXPLOSIÓ PER CA ses SES!

UEEEIII GENTETA! Quin puta panorama que hem tengut avui migdia per sa puta bayer...tot un show. Tot comença a sa biblioteca d'histori, sonades vàries de mòbil per part de sa Newbot a les 12 des migdia. DIGA??

- Xineta, estic asustada hi ha hagut una exlosió a sa bayer, a parís i sa cosa s''ha erbucat i hi ha foc i bomberos...PASEN Y VEAN. Agafades de topinets tipo les 14:00 cap allà i carrers tallats i flamarades de foc pes coions i tot!
Entrant cap a nes nostre edifici una puta olorada a gas, a foc, a fum i a batum! jaja! Sa qüestió ha estat que es putes beneïts de ses obres, amb ses màquines que no fan renou a partir de les set des dematí... han trencat una puta tuberia de gas i d'aigua. I venga sortir gas i venga aigua. Es tros d'acera que dóna a carrer parís ha passat per ui i es arbres darrera i tot ha començat a prendre foc. Hi ha un puta arbre que no ha caigut però que està socorradíssim. FEROOOOOÇ!!!!!
Bombers, mossos, monais de gas natural, obrers, gent que badava...i mil curts més. No podien apagar es foc fins que es de gas natural no tancassin es gas. Es veïnats de s'edifici d'enfrete han estat desallotjats (a recordar una dona vella amb so canet) i part des voltants mos hem quedat sense llum, gas i aigua.

Quan es de gas natural s'han dignat a aturar es gas i es foc podia ser apagat es bombers s'han posat PT a fer feina a matar, sa puta manguera treia espuma. Allò ja era una puta festa d'espuma! Res, que després d'esperar 2 hores per poder començar a apagar foc, finalment ara, a les 20:30 des descapvespre sa cosa s'ha aturat. Encara hi ha quatre municipardals que controlen es tema i que han tallat es carrer parís. Això ha estat sa xida!

Més sen mereixen pes puta renover que fan cada dia, un no pot estar tranquil a ca seva. A MAMAR!!!
Vos deix quatre retratos des succés. Mos veim si no mos cremam gent!auuuuu!













8 comentaris:

Marc ha dit...

Nikicrònica i grans jotograjies...
Sa veritat es que si no l'ha palmada ningú hi ha hagut molta potra, perquè amb sa puta enfonsadota de s'acera i es carril bus és realment estrany que no hi hagués cap cotxo/bus/persona per aquelles contrades quan ha passat sa feta...
Això sí, Xiniu, jo no ho celebraria amb tanta fruïció, perquè lo que ha passat avui farà que tengueu operaris una bona temporadeta més, es Derribos Ureña hauran de tornar a fer-vos una visita...
I avon eres!

Marc ha dit...

Ah, pels que no sàpigue de què va sa història, link a sa notícia...
(botó dret, abrir en una ventana nueva...)

Llorenç de Pina ha dit...

Molt bona història... almanco haureu passat una estona entretenguda. Mai està de demés un poc de descans en plena temporada estudiantil, jejej. Si és que sa gent ja no sap que fer amb tal d'aturar de fer feina una estona!!

xavi santvi ha dit...

Joder nen vaya tela!Que bo el reportatge i fotos brutals que mereixerien una portada al periodico de demà! Llàstima que ETA ha anunciat el final de la treva, pq sino ho veig periodiqueable.

marco ha dit...

això ha estat ETA

tofito ha dit...

en rajoy dirà q és culpa des PSOE per voler negociar amb ETA, i que si hagués estat ell al govern eta proporcionaria gas gratis a tots els espanyols.

n'Aznar dirà que ha estat AlQaeda i que segur q a BCN hi ha una cel·lula terrorista i que és necessària sa intervenció armada

Nate ha dit...

si per cert estic indignat pes tema cel·lules islamistes a Catalunya. S'altre dia detenen un monton de moros i surt a tots els titulars i es crea es paripe de q aqui hi ha un niu d terroristes islamistes. Un parell de dies després tots al carrer pq no tenen res contra ells i no diuen ni pio (com sempre passa amb aquest paripé des terrorisme islamista). Patetec!

Edu ha dit...

¿ETA?, ¿Al Qaeda?, ¿Yihad islamica?... Muchos posibles autores, pero seguramente, como ha dicho Don Eduardo Zaplana, se trata de una conspiracion NegromasónicaIRACarodrovirzapaterista.

La segunda vía de investigación policial no descarta la posible autoría de Trashorras y los "viciosos mineros asturianos"