3 de juny del 2007

I avon eres from Madrid

Bones gent,

sa mica de post perquè veim que es puta blog sense es N.D. està més mort que es Blog des Tudats. La capital és niki, a pesar d'estar tot ple de madridistes (òbviament) sa penya du molt bon rollo i hi ha joventut a matar. Vàrem estar a punt de no arribar a pillar s'avió, es puta control de passaports mos va venir UG i després un system de corregudes a lo 'Solo en casa' que casi provocaren que en Monx deixés s'avió P.T. via paracaigudes, però en es final se va surar tot amb una feina oral de s'assafata en es lavabo posterior de s'avió.
Tenim s'hostal en ple centro, concretamente en es barri de Malasaña, i sa festa està assegurada dia sí dia també, i amb baretos nikis modernillos cool amb musicons a lo Razz. A s'hora de menjar, tema tapitas i jamoncitos sempre estan allà, i ses cervesses estan a s'ordre del dia. Però bueno, tot això està molt bé, però sens dubte lo milloret de Madrid són ses DIOSAS!! Intentarem fer una foto a qualcuna que altra famella per penjar-la en es proper Deesa del mes. Ara hem anat a fer una visita a ses torres KIO, i d'aquí a res pegarem per Chamartín per veure s'estadi des merengons...com a bons frikis futbolístics.
Monx: Bé, Manti, bé, aquest 0-4 a s'OFM! (cada dia pegam per un cyber per mirar es match results)

Tenim qualcún que altre percance físic com un system de fong supurós en es peu den Monx i unes escaldades anals den Marc després des seu pas pes barri de Chueca, però tenim a mestre Kempes que amb es seu saber estar fa que tot sigui més fàcil...
Tema camiseta den Guti està complicat, amb lo de que el madrid està líder s'han esgotat P.T.
Vos penjaríem 4 fotos però mestre Kempes UG no ha duit es cable connector i mos ve enorme. Ja en penjarem en tornar...
Saludos de part des personal (Neta, Kempes, Menxe & jo) i mos veim demà!

Olé Madrí!