8 de juny del 2007

Josep Cuni fotent crits al BON DIA CATALUNYA.

L'altre dia mirant el POLÒNIA vaig veure un gag sobre el mestre Cuní. Estava basat en fets reals tot i que desde l'òptica caricaturesca típica dels humoristes. Pero mirant les imatges reals val a dir que en Cuní es va posar fet una fiera, bo i entrevistant una pandilla de frikis integrants de la Plataforma x Catalunya. Pels qui no ho saben és un partit racista, que ha proliferat arran de l'allau d'immigrants dels darrers anys. Pura demagògia.
Aquí el cuní real;

I aquí el cuní de pantomima;

Tot el meu suport a Josep Cuní, aquesta gent no tenen cultura, sel's ha de tractar de l'unica manera que poden entendre.

6 comentaris:

Xavier Peña ha dit...

Què gran que és Polònia!! Feia mooolta estona que no en veia res, m'he txapat fort x"D (grasis Sentve!)

Respecte dels fatxes... tanmateix no s'hi pot fer res, només podem creuar els dits i desitjar que els seus fills rebin una millor educació que ells.

Ah, i en Cuní me cau fatal. És un prepotent, sempre va de llest (evidentment no ho dic per aquest vídeo en particular...).

Marc ha dit...

Estic d'acord, Penya...
En Cuní és un Torreiglesias amb seny català... Per no dir una Maria Teresa Campos...
Me cau com es cul...
Benvoluguda, estimada, bentrobada Pilar...grandíiiiiiiissima sa imitació de mestre Queco...

cuads ha dit...

si, vale, en cuní fa puta oi, més q res xq es pederasta i encara no ho reconeix, en aquell gest de "prou!!!!" he vist tanta repressió sexual acumulada...sa seva libido està pitjor que sa democràcia rusa, supos q té es pito petit i q de jove va tenir molts de grans.
Pero per jo lo de na rahola es increible, la veus i comences a saliva, despres mossegas es coixins de devora i despres ja cerques sa direccio de s'estudi per anar a matar-la, en serio es molt patètica, amb es seu pentinat 90ero caducat..me faria 15 palles damunt seu...repelent, pero molt.

no vull xerrar de sa tia aquesta de plataforma de catalunya ni de sa seva veu xq no vull tenir crisis dansietat. I tampoc ho fare des xaval aquest "el defensor de la democracia con gafas"
saber estar des tio trajeat.

tofito ha dit...

llàstima fa q hi hagi penya així

xavi santvi ha dit...

jojo! que bé cuadros...
es saber estar des trajeat es inapelable.

tofito ha dit...

ara ho he tornat a mirar i mare meva kina tia més repelent colega! posibls solucions:

1.- un parell d'osties, sa democracia no ho permet.

2.- un negre q la desembossi una mica, no va de negres és racistes

...no té solució...