9 de juny del 2007

Jornada d'infart

Ha arribat el dia cofrares!!. Avui (en un cap de setmana ple d’aconteixements esportius varis), els tres equips amb aspiracions a guanyar el títol de lliga es juguen la conquesta de la citada competició.

Com tots sabem, l’actual bicampió de la competició domèstica, el nostre estimat Barça, és juga la possibilitat de revalidar els dos títols aconseguits als darrers dos anys en un partit fraticida al Camp Nou contra el nostre veí petit, l’Espanyol de Tamudo, De La Peña, Luis García i companyia.
Al Barça només li val guanyar o guanyar i estar pendent del que facin els seus dos rivals directes als seus respectius xocs. En cas de derrota, el nostre equip tancarà un any en blanc després d’uns inicis de temporada amb moltes aspiracions. No serà gens fàcil, ja que l’Espanyol arribarà al Camp Nou sense cap pressió afegida (ja no es juga res a la lliga), primat pel Madrid, amb l’objectiu de tancar la ferida produïda per no haver aconseguit guanyar a domicili al Barça durant 25 anys, i amb la finalitat de truncar les aspiracions del conjunt blaugrana a mode de venjança pels càntics de “a segunda oe” dedicats per part del respectiu local al partit de la temporada passada.





Per la seva banda, el màxim aspirant a fer-se amb la competició, el Reial Madrid, disputarà el primer “matx-ball” per aconseguir la victòria al sempre difícil camp del Reial Saragossa. Aquest és sens dubte el partit més crucial del tres, ja que en cas de victòria, el Madrid, que és el qui te la paella pel mànec, superaria l’obstacle més difícil que li resta per guanyar la lliga i truncar una ratxa de 4 anys sense títols. Una victòria blanca suposaria un cop moral molt fort pels seus immediats perseguidors i reforçaria la ja de per si elevada moral blanca. A tot això, hem de dir que el partit no li resultarà gens fàcil al Madrid, ja que el Saragossa es juga bona part de les seves aspiracions de rubricar una excel·lent temporada classificant-se per la UEFA.



Finalment, el tercer equip en discòrdia (pel simple fet de ser el que ocupa la tercera posició a la taula, ja que, paradoxalment, és l’equip dels tres que millor futbol realitza) viatja a Mallorca amb la finalitat de guanyar el seu partit i amb l’esperança de veure punxar als seus predecessors a la part alta de la classificació. El partit és preveu fàcil pel totpoderós conjunt sevillà, ja que el seu rival, l’irregular Mallorca, no es juga res. No obstant, els vermellencs ja guanyaren contra pronòstic l’encontre de la primera volta, i és que al món del futbol, com tots sabem, pot succeir qualsevol cosa.


Avui poden succeir moltes coses. El Madrid pot acabar la jornada com a campió de lliga si guanya el seu partit i Barça i Sevilla cauen derrotats. El Barça pot embutxacar-se el títol en cas de victòria i derrota dels seus rivals. I la mateixa situació es pot produir pel cas de Sevilla. Evidentment, diverses combinacions d’empats, victòries i derrotes també poden ser determinats per desequilibrar la balança a favor de qualsevol dels tres equips protagonistes.
No obstant, en cas de victòria, derrota o empat dels tres equips, les coses seguirien exactament igual a falta d’una jornada pel final, amb la qual cosa, tot és decidiria al darrer partit i el Madrid, com a actual líder, seria el conjunt amb més possibilitats de fer-se amb el triomf.
Ara només cal esperar i disfrutar d’aquesta jornada de televisió i transistors. Avui és pot decidir la lliga i esperem que sigui el Barça l’equip que en surti més beneficiat.

18 comentaris:

oriol ha dit...

gran post per entrar en tensió! jo ja estic dels nervis..Hi ha algo molt a dins meu que me diu que avui sirá un dia glorios per els barcelonistes. Sa justicia ha d'imperar i el putos merengues desgraciats no se poden fer amb sa lliga jugant a aquesta merda de "catenatxo" pellós que han fet durant tota sa temporada.
jo estic bastant confiat, ja que si avui no perden (ja don per suposat que el barça no ho fará) sempre quedará el verdugo del madrid a la ultima jornada, el nostre estimat mallorca, uns direu que sense en samu al mallorca no és lo mateix, pero com molts recordareu, l'any passat arango i companyia, tipo galgo gutierrez, van fer una remontada heroica al son ono.
Visca el Barça!...i el mallorca

Marc ha dit...

Meam, meam... sa cosa està ultraemocionant!
A més, vaig en es Camp Nou, amb lo que sa jornada serà (com bé diu mestre Monx) d'infart pur...
Ànims Barça!

tofito ha dit...

avui liders i sa pròxima setmana passejada triomfal per tarragona

Marc ha dit...

Per cert, al·lots, hi ha una lliga que també s'està jugat es nostro Barça i es sa de Basquet. Ahir partidarro contra el TAU amb bombazo de Navarro en es darrer segon que li va donar sa victòria...
Aquí podeu veure sa cistella final (gravada entre es públic)

Nate ha dit...

quin system aquest vídeo, posa sa pell de gallina, q gran la bomba!

Pos si per jo avui es sa jornada, no crec q sa setmana q ve canvii res, tot q es decideix avui atl·lots!
Avui més q mai: BARÇA, BARÇA, BARÇA!!!

xavi santvi ha dit...

Messi i la ma de Deu!!! i avon eres arbitre!! BAAARÇAA!

tofito ha dit...

fucking

Anònim ha dit...

patetec

marco ha dit...

esto no puede estar pasando

Anònim ha dit...

3 paraules: QUIN PUTA RIDICULOT








cegada màxima ara mateix...però aquest any el Barça ha fet massa pell...deixant punts per tot com si fossin "las hermanitas de la caridad"...a veure si així s'espabilen un poc tots (sobretot en Txiqui i aquesta penya, que per ara no ha fet res de bò). Aquest estiu es tema fitxatges serà clau...i ja me veig venir lo de sempre: no sabem vendre ni fitxar. Sempre les timen, si compren n'Abidal per més de 10 o 12 serà un bon exemple per veure que encara no n'han après. Ni Palacios, ni Hunttelars,...pus Maxis LLopis! Que vengui n'Henry d'una vegada...i en Samu si se vol pirar que se piri, menos criticar a s'equipo i més gols en partits com es d'avui...això és lo que ha de fer.



Ale! Feia temps que no escrivia i se nota! Salut

PD: Jo si fos en Manzano...diumenge qui ve posaria un once de cans vellots!

Porter: Toni Prats

Defensa: Ballesteros, Nunes (centrals), Varela i Hector (laterals)

Centrocampistes: Ibagaza, Basinas, Pereyra i Arango.

Davantera: 2 jugadors que si marquen poden tenir sa seva darrera oportunitat per sortir a sa portada de qualque diari esportiu: Maxi Llopis i Tristán


au salut!

roseta ha dit...

jornada patètica... quin puto ridicul! --- zzzz

Lida ha dit...

i avon eren...

monxo ha dit...

MORDOR

Edu ha dit...

El fútbol es así.
Quien perdona, acaba pagando.
Lo importante es pensar en el próximo partido.
En el campo del Nástic podemos ganar, perder o empatar.

Anònim ha dit...

La veritat es que aquesta gent no es mereix res, no hi ha fusta de campeó

oriol ha dit...

encara queda un jornada, no ho tirem tot per terra. Pero haver de confiar en el mallorca per guanyar una lliga és algo inmensament pellos.que hi farem...
el mallorca es un sentimiento, que se lleva, se lleva muy a dentro...vamos mallorca!!

carlos el zorro??

Nate ha dit...

Sa veritat es q aquesta lliga no la mereixem i hem fet una lliga ultrapellosa en la qual no hem guanyat un puta partit important i a sobre hem perdut o empatat molts q a priori eren fàcils... Ni xerrar del tema copa del rei i xampions..

Tot i axí, a ses darreres hores m'estic contagiant d'un cert optimisme. Crec q lo q ens ha passat aquest dissabte només ha estat pq poguem disfrutar encara més a sa darrera jornada. El futbol no passa per alt imatges patètiques com les de dissabte den Calderon celebrant un titol a sa gespa q encara no ha guanyat. A més està escrit q després de Tenerife vendrà Mallorca, d'illa a illa.
Hem de confiar atl·lots!

Un altre tema q tb hem preocupa, es q no podem tancar els ulls davant sa temporada q hem fet. En rijkaard i en txiqui ja haurien de tenir clars quins son els problemes i quines les possibles solucions. Lamentablement això és lo q no tenc gens clar i me fa molta por q estigui en mans d'aquests senyors, sobretot de mestre Txiqui...

Ara més q mai: Força Barça!!!

tofito ha dit...

jo sempre som partidari de q fins q no s'acaba tot no hi ha res decidit. Akest cas és molt i molt extrem perq pareix q a Madrid li entren de totes formes maldament remati amb es cul. No sé si el Mallora q no s'hi juga res donarà sa sorpresa a dins es Bernabeu però sempre pot passar q se raski un empat de penalt injust o q es merengones surtin ultrarevolucionats i se kedin amb 10 als 20 minuts. Tot pot passar però lo primer de tot es guanyar al nastic...