23 de gener del 2007

!!!

ATENCIÓ COFRADIA!! Deprés de que aquest blog se topés de front amb tot un drama social com es pagafantismo, que mos ha copsat a tots d'indignació amb aquest gran vídeo documental protagonitzat per n'Alberto Pagafantas, arriba a cansvells.blogspot.com un altre video destinat a re-activar sa nostra consciencia social.

Se tracta d'un video on un niñato se creu més guay i més chulo que els altres perquè se fica amb un homonet 60 anys més vell que ell, mentres es seu coleguilla el grava amb so mòvil. Què guay és ser un macarrilla d'institut. Però lo que es pobre imbècil no sap... (bé, crec que lo de "pobre" no resulta adequat) Lo que es puta imbècil (ara sí!) no sap és que sa paciència de s'abuelete té un límit i que els té més quadrats que ell!

- Roba de killo mongòlic: 100 euros.
- Nokia per gravar en video els actes vandàlics d'es teus coleguillas: 200 euros.
- Targeta de metro: 10 euros.
- Que li vacil·lis a un abuelete i acabis humillat davant milers d'internautes... NO TIENE PRECIO!!

I sense més preàmbuls, es vídeo en qüestió:



Aquest video ja ha estat comentat a altres webs:

"El viejuno, hasta los cojones de que un aborto de mandril como ese le toque los huevos le realiza una llave estranguladora al grito de " Hijodeputa a mi no me insultas¡¡¡", que rapidamente sorprende al prepuber obligandole a cambiar el jeto de superioridad relajada a uno PANICO Y TERROR, que culmina siseando con una temblorosa voz de maricon " Ehhh que haces¡¡"

El por que de este vídeo es algo difícil de explicar .Después el simio en cuestión amenaza al anciano que lejos de amedrentarse se quita las gafas para rematar el trabajo y romperle la cabeza al mongo seguramente paternero.Este, envalentonado por la compañía de sus amigotes gangstas reitera "Te pegu un puñetazo abuelu de mielda " mientras hace amenazadores gestos de " Que te meto un kate y te dejo seco " .

Ahora intentemos buscarle explicación al por que del vídeo.Por que grababan el vídeo?Tenían ganas de armar bulla con cualquier transeunte y filmarlo? Lo han subido para demostrar que son los mas chungos de la street ,cuando en realidad quedan como un grupo de retardeds humillados por un viejuno?
"

Sa notícia de darrera hora és que ja han aparescut vídeos-tribut, que dónen tot tipo d'informació per tal de localitzar i rompre ses cames a n'aquest energúmeno:


No voldria despedirme sense antes canviar de terci i compartir compartir amb tots voltros ses repercusions que està tenint dins sa societat s'abans esmentat Alberto Pagafantas:

Com a reflexió final, vui fer notar que vídeos com aquests no serien accessibles per tots noltros si no fos perquè els energúmenos esmentats, en un tremendo arranque de lucidesa, varen pensar que era una bona idea compartir-ho amb sa resta del món, pensant que com a conseqüència directa i inmediata se convertirien en "tíos guays" a nivell estatal/mundial. Aquest fet corrobora lo extremadament mongols que són, i mos dóna es dret i es deure a sa resta del món a riurermos de ses seves lletges cares. Amèn.

7 comentaris:

tofito ha dit...

poques vegades havia vist un tipejo que se mereixki tantes osties com akest subnormal, obrire una altre investigació per esbrinar un parell de coses d'akest tio. Cànoves: dema q s'inauguri una secció de cans paparrers malalts de carrer o ja hi ha dos membres d'honor entre es pagafantas i es monei akest. Es necessari trobarli un nom adequat...

cuads ha dit...

ole ole es vell..ca vell!! brutal es moment de sostia..i despres quan, lluny darrepentir-se, se lleva ses ulleres per donar-li mes estopa..tot un killer...(exemple grafic de ca vell contra un patetic ca puçer)

marco ha dit...

aquestes imatges justifiquen els camps de concentració

Nate ha dit...

quin puta ridicul de niñato! sa putada és q n'està ple de com aquest. M'encanta sa reacció des vell, amb molts com ell cada pic en quedarien menos de niñatos com aquest, tot un killer com diu en cuads jeje
Estic totalment d'acord amb en tofol d'obrir una secció per aquest tipus de personatges

Xisco ha dit...

Es gran problema de sa gent com aquesta és que aquest puta al.lot un dia o s'altre creixerà, sense augmentar en coneixement i matèria gris. Esperem que sa propia societat acabi amb ell i acabi mort per un racó o per sobredosis o per una pallissa. No crec amb sa justícia.

Xisco ha dit...

De passada dir que me recorda a una anècdota amb es meu padrí. Quan jo tenia 8 o 9 anyets (ell 69 o 70) m'acompanyava a escola. Un tipejo amb un camión estava fent es beneit enmig des carrer i no podiem passar. Quan es meu padrí va demanar què passava es tio se va xapar d'ell amb un colega diguent "Espéra! puto viejo de los cojones!" (o frase similar) a lo que es meu padrí va contestar amb un perdona mentres me donava ses seves ulleres i baixava tranquilament des cotxo. Sense posar-se massa nerviós li va aferrar cop de puny a n'aquell jove a qui li pareixia que li queia el món damunt, seguidament una sèrie de derecha-izquierda. S'altre va quedar de genolls i li va dir "ara lleva es camión" i va tornar tranquilament a nes cotxo. Evidentment aquell tio va llevar es camion. No fa falta digui que es meu padrí (al cel sia) ha estat sempre una de ses persones que més he admirat

Nate ha dit...

quin system de padrí!
es meu com a bon ex-guardia civi hagués tret sa pistola reglamentaria i pam