26 de gener del 2007

Remember when...

Bones a tots,

ahir cinc integrants des nucli dur de sa cofradia des cans vells (Quempes, Xeva, Neta, Marga i jo) vàrem trencar amb sa monotonia i vàrem anar a berenar/sopar/beure a sa Champanyeria (també conegut com Ca'n Paixano). És un lloc níquel, ja que per 6 eurets sopar de bocatas mediàtics i surts amb mitja ceba, gràcies en es seu excel·lent (i barat) cava. A més, sempre está petat de guiris, i és una xapada fer-li's trajes i escoltar expresions com "croquietes de poio" i "pasienta caliento" (panceta caliente). Vos ho recoman a tots.
Després vàrem anar a un concertillo a Les Enfants d'un grupet que se deia Pegatina Sound System (quin system!), que feien versionetes de Che Sudaka, Kiko Veneno, Muchachito... tot amb un punt molt ska.
Sa qüestió és que, amb so cego, vàrem començar a xerrar de lo increïblement gran que és es Blog, i des joc que dóna (apart de fer trajes a ses amigues des senyor Xeva...). I vàrem recordar que, una miqueta (un poquito...), s'embrió de lo que ara és es Blog des Cans Vells va ser això:

Fàcil, fàcil, fàcil

Es Gerrets desfan els possibles dubtes i destrossen (6-1) a The Buidadotes en el primer amistós

Negre. Així es pot definir el futur dels nouvinguts "The Buidadotes" en el sí de la lligueta de l'Eixample esquerre. Després d'un estiu sorollós, intens, de negociacions a tres bandes, "Es Gerrets" van recordar a l'equip verdesc que hi ha altres aspectes al futbol sala apart de la demagògia i la lluita als despatxos, tals com la tàctica, la preparació física, la concentració i la qualitat tècnica. Tot i les baixes de futbolistes com Puceu i Xavi Santvi, i amb un jugador del filial a l'equip titular (Albert), els vigents campions de la Champions demostraren que estan a anys llum dels (eterns?) aspirants. Cal destacar la gran actuació del veterà Company, amb 2 gols i 3 assistències de gol, una d'elles a un gran Manti, que demostrà la seva adaptació a aquesta competició batallant al centre del camp. El de la família numerosa ha afirmat després del partit: "Necessit minuts per rendir a un millor nivell". Els altres dos gols foren aconseguits per Marc (després d'una gran triangulació de tot l'equip) i Fire en pròpia porta. I The Buidadotes què? Hi ha esperança? Haurem d'esperar a les incorporacions de pilars bàsics com Marco "Redaccions en diumenge" Vallejo, Marco Llull, Gaspar "Excursions INEF" i el sempre temible Edu "el Rompepiernas". A més, es va constatar el baix to físic d'algun dels seus integrants, que ens remet a la pèssima pretemporada plantejada pel preparador físic Gaspar. Esperem que l'equip pugui resoldre tots aquests contratemps amb l'inici de la temporada. Així i tot, en el partit d'ahir es va poder veure clarament la inoperància en atac de l'equip del jugador-president Cuadros, ja que l'únic gol el va aconseguir un jugador que no podrà estar a l'equip a les competicions oficials, Manu Hoyas. En definitiva, molt a millorar per part dels The Buidadotes si no volen veure's abocats a la lluita cos a cos amb Los Angeles den Tomeu per tal d'evitar el pou de la Segona, i demostració de força dels Gerrets, que aspiren a tot.

Marc Canovas, tocat

No tot són flors i violes pels Gerrets, ja que sembla ser que en Marc va abandonar el terreny de joc amb dues lesions. La primera, provocada per una terrorífica entrada al bessó esquerre de Juan Alberto "Caniggia" Cuadros, que va pagar la seva impotència amb la cama del davanter gerret. L'altra, i possiblement la més greu, afecta el tendó d'Aquil·les del peu dret i, a l'espera del diagnòstic mèdic del doctor Ricard Prunes a ses Dunes, sembla ser que l'apartarà dels camps d'esports al voltant d'un mes. Aquest matí hem vist a Canovas totalment coix i amb cara de circumstàncies, dolgut per la seva malastrugança. "L'important és que em recuperi correctament i que aquesta lesió no tingui conseqüències posteriors", ha afirmat el calaboní. Esperem que els Gerrets, amb la seva equilibrada plantilla, pugui fer front a aquest contratemps i doni noves alegries a les seves seguidores.
Seguirem informant.

La Redacció de El Món Esportiu


He cregut necessari penjar aquest document històric, on se gestaren grans frases que han trascendit fins en es nostros dies. S'està gestant també un megapost de fotos mítiques que donarà que xerrar. Meam si aquest cap de setmana mos hi posam...
Vos deix, cómo no, amb una cançoneta...


5 comentaris:

tofito ha dit...

lamentable, perq no xerres des X-mas cup?

Marc ha dit...

Ja sé que no ve a cuento, però ho pos aquí perquè és es darrer post i així ho veureu tots...
Sortim a un fòrum!!!
Cómo no, es treball d'investigació des ca vell den Tòfol no podia quedar en agua de borrajas i un es site Media-Vidas'ha fet ressò de ses nostres andances...
Increibles es comentaris sobre con xerram, mirau quines perles:"mira que he leido libros en catalàn y no eran como ese blog, que clase de variedad hablan?", "eso es menorkin o maohense", "no entiendo nada. un 10 para el autor del blog" i "La verdad es que se entiende mejor el catalán que suelo leer por ahí. Aquí me he perdido en unas cuantas palabras". Increible...

Marc ha dit...

Increible, en prímicia es Ca Vell des pagafantas!

Nate ha dit...

jejeje niquelat, quina puta frikada!

Nate ha dit...

per cert es tema des forum és impressionant, cada pic esteim guanyant més trascendència mediàtica